Şimdi Ara

Warhammer 40K: Dark Millennium Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Strategy Informer'daki bilgiler ve 2013 çıkış tarihi THQ tarafından yalanlandı bu arada.
  • * Orks are with Chaos (disorder), Eldar are with the Imperium of man (order)
    bırak oynamıyorum, order, disorder ne allasen hadi onu geçtim eldar la imperium of man ne alaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 7 Kasım 2011; 13:02:28 >
  • Off gelsin artık dayanamıyorummm.Oyunun kesın cıkıs tarıhı bellı degıl dı mı arkadaslar hala?
  • Bu sene preorder yapanlar betaya giris yapabilcek 2013 cikis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

Bu sene preorder yapanlar betaya giris yapabilcek 2013 cikis

Preorder nereden yapabiliyoruz hocam?
  • Daha baslamadi herhalde bazi siteler var editor arkadas yardimci olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Ne diyim ben bu THQ'ya... Oyun MMO olmayacakmış
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-WH40K_Dark_Millenium_Onlineda_Sistem_Degisikligi-26114.htm

Al işte

• ....
    Neyse zaten saçmalayacak gibilerdi, Eldarlar ile Imperum uzun süreli bir arada bile yeterince kötüydü.
    Adam gibi bir single yaparlarsa yeter, şu sıralar gelen uzay MMOları çok başarılı değil zaten.W40k dünyası hatırladığımız şeklinde kalsın.

Çok eleman çıkarmışlar ama işten onlara da yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 29 Mart 2012; 22:35:20 >
  • oldumu şimdi thq den korkuyom battı batacak dıe oyunu yapmazlar die wallada yapmadılar
  • Oyunun tekrar online olma ihtimali var mı? hevesim kursagımda kaldı.Bir warhammer 40 k delisi olarak piyasadaki tum oyunlarını oynayıp bitirdim multiplayer modları da sıktı.En son space marine nin multi sinde takılıyordum gına geldi ve suan oynayacak oyun bulamıyorum.
  • Taş çatlasa space marine kadar multisi olur artık. Ama oda çok uzak ihtimal.
  • Tam bir Warhammer fanısın. Konuyu çok yararlı buldum. Evrenin özet hikayesini de eklemişsin. Benim tek fanı olduğum evren Warhammer evrenidir. Ben de çok severim Warhammer evrenini. Warhammer benim hayatımın bir parçası gibidir. Tabii çok bilgim falan yok, ben duygusal anlamda diyorum. He neyse yani ben bile uğraşamazdım böyle bir konu açmaya falan. Evrenin özeti de çok uzun. Bir ara okuyacam onu.

Ha Yazuach bir de bir şey soracağım sen bilirsin. Warhammer'ın clientini indirdim ama 1.2GB update yaptı sadece. Normalde 1.2 GB update yapar, üzerine bir de 9GB'lık update yapar. Clientin 1.2GB update yapmasının nedeni ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Ekim 2012; 11:01:06 >
  • Beyler Dark Millennium yerine yapılacak yeni bir mmo geliyor 2015'in sonunda. PC, PS4 ve XBOX One için çıkacak bu mmo. İngilizce'm olmadığı için pek anlamadım. Açtığım konuya yönlendireyim sizi.

http://forum.donanimhaber.com/m_77814548/f_//tm.htm#77814548
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.