Birinci oyun sadece kutulu mu var? |
Bildirim
Birinci oyun sadece kutulu mu var? |
Ps3 storesi kapandı mı bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
35 FPS miş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Eylül 2024; 13:41:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Helldrivers 2 de pek konuşulmuyor bence, bu tarz oyunları bizim millet fazla sevmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Eylül 2024; 14:47:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Helldivers bence güzel oyundu bana keyif vermişti. 80 saat oynamıştım. Ama işte sonra oyun tıkandı. Hep aynı işleri yapmak sıktı ve bıraktım. Süresiz hep oyunda tutacak bir oyun bence değildi. Parasının hakkını sonuna kadar verdiğini söyleyebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tam tersi olması gerekmiyormuydu ne garip bir işleyiş arkadaş |
valla akıl ermiyor bu sony'nin işlerine 😄 ön sipariş alan adamın ne sucu var şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
multi yok coop var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6'ya 6 PvP var bunu kastediyorsun sanırım 👍🏻 bende aldım oyunuda daha başlıyamadım 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |