Şimdi Ara

Warhammer 40,000: Dawn of War – Anniversary Edition Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Strateji türünün efsanelerinden biri olan Warhammer 40,000: Dawn of War – Anniversary Edition için hazırladığım ilk Türkçe Yama Çalışmasını sizlerle paylaşıyorum. 🎖️

Bu oyun için daha önce hiç Türkçe çeviri paylaşılmamıştı. Zamanımızın en güzel strateji oyunlarından biri olan Dawn of War’u artık tamamen Türkçe oynayabilirsiniz.

📌 Yamanın Özellikleri:

• Oyun içi menüler, görev metinleri, diyaloglar ve ara sahneler Türkçeleştirildi.
    • Çeviri çalışmaları yapay zekâ desteği ile yapıldı, böylece hızlı ve anlaşılır bir şekilde Türkçeye aktarıldı.
    • Testler sırasında karşılaşılan hatalar mümkün olduğunca düzeltildi.
    • Özel isimler olduğu gibi bırakıldı.

Kurulum:

1. İndirilen dosyayı C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dawn of War Gold konumuna kopyalayın.
    2. [Rar içindeki dosyaları belirtilen konuma atmanız yeterlidir.]
    3. Oyuna girip Türkçe keyfini çıkarın.

İndirme linki :

virus total

İndirme Linki

• teşekkürler.

• Az önce rastgele gezinirken konunu gördüm, oyunu 5-6 yıl sonra tekrar oynamak istedim resmen, hemen gidip satın aldım şu an iniyor ve oynadığım zamanlarda deli gibi türkçe yamasını aradığım için inerken sana teşekkür etmek istedim. Emeklerine sağlık be :)

• Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Bu oyun çocukluğumun oyunuydu ve uzun zamandır hiçbir yerde bulamamıştım. Yamasına baktığımda yapan kimse olmadığını gördüm, ben de yapay zekâ sayesinde elimden geldiğince çevirisini yaptım. Çok keyifli oldu ve benim gibi arayanlar için paylaşmak istedim. İyi oyunlar, sağlıcakla :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.