Bildirim
Warframe hack durumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oyunda hiç hile görmedim. Zaten hileye de ihtiyaç duyulmuyor çünkü oyunda online diğer kişilerle birlikte seçtiğin gezegendeki bölgede savaş veriyorsun. Karşındakilerde yapay zeka... -
Hile var dostum fakat çok değildi benim oynadığım zaman.Tüm levelleri vb. maxlayan hile var mesela bizzat şait oldum + o kişi denk gelirse takımdaki herkes etkileniyor herkesin yükseliyor,tr serverinde ihtimal az fakat ing serverinde çok -
Hile yok oyun içinde otomatik hile engelleyen program mevcut. Yani kalkıştıkları vakit otomatik olarak sınırsız ban yiyorlar.. -
Bazı sitelerde ücretli hacktool satanlar var, hileler genelde oyuna o anda etki eden programlar oluyor, yani kalıcı olarak işe yaramıyor. Oyunda bulunan anti hack araçlarınında ne yazık ki çok rahat önüne geçiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda hack olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta co op oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X