Şimdi Ara

War Inc BattleZone MMOFPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bağımsız oyun yapımcısı Online Warmongers Group Inc. bir süredir kapalı betada olan War Inc. Battlezone oyununun artık açık betaya geçtiğini duyurdu. Oyunu siteden indirebileceğiniz gibi Steam ya da XFire üzerinden de ulaşabilirsiniz.

War Inc. Battlezone multiplayer bir free-to-play FPS. Yapımcılar, oyunda yeteneğin ödüllendirildiği ve dolayısıyla meydanın hileciler ve parasını verir herkesten güçlü olurum kafasındaki oyunculara kalmayacağı konusunda iddialı. Sırf kapalı beta aşamasında bile 23 ülkeden 100.000 oyuncu oyunu yüklemiş ve sunucularda frag kovalamış.

Warmongers bundan sonra da oyuna bol bol yeni içerik sağlayacağı sözünü veriyor. Örneğin açık beta ile gelen yeniliklerden biri oyuncu kontrolündeki insansız hava araçları. Başka örnekler gece görevleri ve sabotaja odaklanan bir oyun modu.

Resmi site :http://www.thewarinc.com/

( Site otomatik olarak invite kodu sizin için üretecektir. )

Bir Kaç görüntü

Güzel bir oyun ve oynamanızı tavsiye ediyorum. Lag durumuna baktığımda yok denecek kadar az.

Oyun modları olarak Sabotage , Capture the flag , Team Deathmatch , Deathmatch olarak sınıflandırılmış.

Herkeze bol eğlenceli MMO'lar..

Güzel Bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caperz -- 3 Ağustos 2011; 22:50:10 >

• 1.5 gb'a yazık. Ben yazık ettim siz etmeyin...
  • Çok teşekkür ederim haber verdiğin için hemen indiriyorum..Videolarına baktım iyi görünüyor yinede deneyip görmek lazım.
  • Arkadaşlar 1 saat kadar oynadım ve muhteşem bir oyun tavsiye ediyorum şuna bir bakın
  • kesinlikle katılıyorum oyun çok eglenceli :)))
  • Bence oyun baya kötü. Olmamış. Vuruş hissi yok. Adamamı sıkıyosun havayamı belli değil...
  • Oyun gerçekten zevkli geçiyor.Gerçekçilik oyunda ağır basıyor fakat eksikleride var.Yukarda arkadaşın dediği gibi vuruş hissi yok.Birde kendi canınızı göremiyorsunuz.Ama bunlara rağmen denenmesi gerekiyor.Hala oynayanlar varsa oyun içinde buluşabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Oyun gerçekten zevkli geçiyor.Gerçekçilik oyunda ağır basıyor fakat eksikleride var.Yukarda arkadaşın dediği gibi vuruş hissi yok.Birde kendi canınızı göremiyorsunuz.Ama bunlara rağmen denenmesi gerekiyor.Hala oynayanlar varsa oyun içinde buluşabiliriz.

Oyun Battlefield 4 play free nin aynısı arkadaşlar.Tek farkı üçüncül bakış açısımı deniyor ne deniyorsa artık o şekilde görmemiz.Grafikler beklediğimden iyi çıktı.A B C D bölgeleri var ve bölgeleri ele geçirmeye çalışıyorsunuz.Buyrun çektiğim bir ss ;

Ben beğendim.1.2 gb civarı boyutu var indirin deneyin.

• 41 levelim , 1.5 aydır oynuyorum.
    Oyun bence hoş, zaten suan oyunu tam oturtamadılar, sureklı degısık sılahlar degısık zırhlar degısık ozellıkler gelıyor.
    bunun olması bana ayrı bı zevk verıyor.
    bayrak kapmaca deathmach gibi formatların yanında sabotage formatı mevcut, tıpkı cs de oldugu gıbı counter terrorıst gruplarına ayrılıyorsunuz, terroristlerde bomba oluyor ct ler bunu onlemeye calısıyor.
    ben öneriyorum denemenizde fayda var
  • Steam üzerinden indirmeye başladım
  • silah durumu nasıl gene dayamışlar mı m4leri akleri
  • indiriyorum videoları çok hoşuma gitti
  • Oyunu dün oynadım.9. seviyeye kadar kolay geldim ve bu seviyeye gelene kadar her seviyede süreli silah veriyordu.Haritalar güzel olmuş ama hala oyunda bazı buglar mevcut.Onun haricinde kesinlikle denenmesi gerekiyor.Oyun çok zevkli 32 kişiye kadar maçlar yapılabiliyor.Çoğunlukla takım oyununa dayalı sistem mevcut.
  • Arkadaşlar oyunda oyuncu sayısı az.Denemeyi düşünen var ise beklemesin indirsin beraber oynayalım. :)
  • Oyuna yeni patch gelmiş arkadaşlar.Boyutu 500 mb civarı.Oyuna ne zaman patch gelse böyle büyük boyutta oluyor.Takdir ediyorum yönetimi oyunu sürekli güncelliyorlar.Oynamak isteyen olursa ben yeni char açarak başlayacağım beraber oynayabiliriz.
  • LBY5-TCMX-Q3BL-S6MH

fps beta key gelmiş.Ben kullanmak istedim ama zaten beta user uyarısı verdi.İsteyen kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

LBY5-TCMX-Q3BL-S6MH

fps beta key gelmiş.Ben kullanmak istedim ama zaten beta user uyarısı verdi.İsteyen kullanabilir.

keysiz oynanıyor oyun
  • Oyuna yeniden kayıt oldum.Ve gördümki oyun fps ye dönmüş.1-2 ay evvel oyun tps idi.Oyun içinden değiştirebiliyor mu yoksa hep fps mi kalacak.
  • Başarılı bir oyuna benziyor, önerileriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyuna yeniden kayıt oldum.Ve gördümki oyun fps ye dönmüş.1-2 ay evvel oyun tps idi.Oyun içinden değiştirebiliyor mu yoksa hep fps mi kalacak.

Değişmiyor galiba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.