Şimdi Ara

WAN Miniport (SSTP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
15.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows vista home premium kullanıyorum.WAN Miniport (SSTP)
    donanım olarak Ağ bağdaştırıcılarında yanında ünlem işareti var.Bu hangi donanımla ilgilidir? Nasıl çözebilirim? bu modemden emula için port açmamın etkisi olabilir mi acil yardım:(

• Yapay Zekanın Yanıtı

WAN Miniport (SSTP)

WAN Miniport (SSTP), Sanal Özel Ağ (VPN) bağlantıları oluşturmak için kullanılan bir Microsoft Windows sürücüsüdür. Uzak bir ağa güvenli bir şekilde bağlanmanıza olanak tanır.

SSTP, Güvenli Soket Tünel Protokolü (SSL) kullanır, bu da internet üzerinden gönderilen verilerin şifrelendiği anlamına gelir. Bu, verilerinin yetkisiz erişime karşı korunmasını sağlar.

WAN Miniport (SSTP) aşağıdaki özellikler sunar:

• Güvenli Bağlantılar: SSTP, uzak ağlara güvenli bağlantılar kurmanıza olanak tanır.
    • Basit Kurulum: SSTP'nin kurulumu ve yapılandırması kolaydır.
    • Geniş Uyumluluk: SSTP, Windows işletim sistemlerinin çoğu sürümüyle uyumludur.
    • Çok Platformlu: SSTP, Windows bilgisayarlara ek olarak macOS ve Linux dahil olmak üzere diğer platformlarla da kullanılabilir.

WAN Miniport (SSTP), uzak ağlara güvenli erişim gerektiren kullanıcılar için ideal bir seçenektir. Verilerinizi korumak ve güvenli bir şekilde iletişim kurmak için SSTP protokolünü kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebru_24

Windows vista home premium kullanıyorum.WAN Miniport (SSTP)
    donanım olarak Ağ bağdaştırıcılarında yanında ünlem işareti var.Bu hangi donanımla ilgilidir? Nasıl çözebilirim? bu modemden emula için port açmamın etkisi olabilir mi acil yardım:(

SP1 yüklenince açığa çıkan bir sorun.. Sen de yükledin sanırım. -SORUN ÇIKMAYACAĞINA GARANTİ VERMİYORUM- ama şu yöntemi kullanabilirsin. Administrator oturumunda Başlat'taki arama çubuğuna cmd yazarak dos komut istemine geç ve aşağıdaki satırı yazıp enter'a bas:

netcfg -e -u ms_sstpminiport

Bu wan miniport'u silecektir.

Sorun çıkarsa ya da işe yaramazsa yaz tekrar.
  • wan miniport u kaldırdım. fakat wan miniport ne işe yarar neden ünlem işareti gelmiş olabilir yani bu bilgisayarımın özelliğimiydi birde ben msnde kim engellemiş programını kurmştm onun etkisi olmş olabilir mi
  • quote:

wan miniport u kaldırdım. fakat wan miniport ne işe yarar neden ünlem işareti gelmiş olabilir yani bu bilgisayarımın özelliğimiydi birde ben msnde kim engellemiş programını kurmştm onun etkisi olmş olabilir mi

WLAN'ı bilirsin.. "Kablosuz yerel ağ" ya da "Wireless Local Area Network" kelimelerinin kısaltmasıdır. Kısacası kablosuz internettir. WAN ise "Wide Area Network"wan miniportani "geniş alan ağı" adlı yeni bir teknolojidir. Detaylı bilgi için internetten arama yaptırabilirsin. Bu teknoloji ile uyumlu aygıtların yakında piyasaya çıkacağını göz önünde bulunduran Microsoft bununla ilgili driver'ları da yüklüyor ama öyle bir aygıtınız olmadığı için sürücü de "?" "hö?" şeklinde bir uyarı veriyor. Olay bundan ibaret. Silmende sakınca yok.

• yani aldığım otomatik güncellemeler sonucmu mu microsoft bunları yüklüyo
  • quote:

wan miniport u kaldırdım. fakat wan miniport ne işe yarar neden ünlem işareti gelmiş olabilir yani bu bilgisayarımın özelliğimiydi birde ben msnde kim engellemiş programını kurmştm onun etkisi olmş olabilir mi

Kim engellemiş programının donanımınıza etkisi olmaz, ama virüs getirir. O bir tuzak bildiğim kadarıyla....
  • wan miniport u sistem geri yükleme ile yükledim ama hala ünlem işareti var ... sordğm az önceki soruyada cvp vermemişsinz güncellemelerle mı geliyo bu wan miniport
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZXHN H168N Qos Ayarı
    11 yıl önce açıldı
    ZYXEL PLA5456 POWERLINE SWİTCH
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wan miniport bende de var üzerinde ünlem işareti var nedir bu ne anlama geliyor silmek mi lazım ?
  • Aşağıdaki linkte bu sorun ile alakalı olabileceğini düşündüğüm konuya yorum yazdım. Sorununuzu çözmeye yarayabilir belki.

Ağda Tanımadığım Telefonlar

Linki sitenin masaüstü sürümünde açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 16 Ağustos 2015; 2:40:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.