Şimdi Ara

WAMPSERVER BİLGİSAYARIMDA ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bilgisayarım'da Windows 10 yüklü ve ben bilgisayarıma Wampserver yüklemek istiyorum ama her yüklemeye çalıştığımda bilgisayarım da VCRUNTIME140.dll hatası veriyor ve yüklü olmadığını söylüyor bilgisayarıma yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor lütfen bana yardım eder misiniz şimdiden teşekkür ederim.

• BİLİŞİM_SEVDALISI B kullanıcısına yanıt
    Wamp'ın hangi sürümünü deniyorsunuz?

(64 bits & PHP 5.6.15 & PHP 7) 3 sürümünde mi?

(64 bits & PHP 5.5) 2.5 sürümünde mi?

Not: bit versiyonu farklılık gösteriyorsa söyleyebilirsiniz.
  • (64 bits & PHP 5.6.15 & PHP 7) 3 sürümünü yüklüyorum ama her seferinde hata veriyor
  • xamp kullan
    O sürümü yükleme o zaman, (64 bits & PHP 5.5) 2.5 bu sürümü yükle. Tabi bunu yüklemeden önce Windows'un program yöneticisinden Wamp Server'ı sil ve Wamp Server'ın oluşturduğu wamp adlı klasörüde sil.
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    wampserver (64 bits & PHP 5.5) 2.5 sürümünü yükledim ama localhost nasıl çalıştıracağım yapamadım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

WAMPSERVER BİLGİSAYARIMDA ÇALIŞMIYOR WAMPSERVER BİLGİSAYARIMDA ÇALIŞMIYOR

arama çubuğuna sadece localhost yaz ve enterla, benim ki wamp değil ama aynı yere çıkıyor resimde ki gibi arama çubuğuna sadece localhost yaz ve enterla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yaptım şimdi böyle peki yaptığım php örneklerini nasıl açacağım . C den wamp ın içindeki www içine attım ama gözükmüyorlar

klasörünün içine deneme adlı bir klasör oluştur ve klasörün içine index.php dosyasını oluştur

localhost/deneme

şeklinde girdiğinde index.php sayfası karşına çıkacaktır, test amaçlı index.php dosyasına bir şeyler girebilirsin işte benim adım XXX gibi
    sadece adres satırına yazınca açılıyolar ama normal ekranda girince olmuyor , your project de olanlara tıklayınca açılmıyor neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLİŞİM_SEVDALISI -- 29 Mart 2016; 21:26:25 >

içinde bir index.php var aslında o düzenlendiğinde your project alanından klasöre tıklandığında da giriliyor, nedense sistem yazılımını döken arkadaşlar öyle yapmış, adres çubuğuna yazarak girmeye çalışın,

iyi bir php bilginiz olduğunda zaten bahsettiğim o index.php'yi düzenlersiniz kendiniz muhtemelen
    çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımınız dokundu.Gayet iyi çalışıyor tekrar çok teşekkürler
  •  WAMPSERVER BİLGİSAYARIMDA ÇALIŞMIYOR
    HATASI VERİYOR WAMPI indirirken ne yapmam lazım hatanın gitmesi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.