Merhaba Benim bilgisayarım'da Windows 10 yüklü ve ben bilgisayarıma Wampserver yüklemek istiyorum ama her yüklemeye çalıştığımda bilgisayarım da VCRUNTIME140.dll hatası veriyor ve yüklü olmadığını söylüyor bilgisayarıma yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor lütfen bana yardım eder misiniz şimdiden teşekkür ederim.
BİLİŞİM_SEVDALISIB
kullanıcısına yanıt
Wamp'ın hangi sürümünü deniyorsunuz?
(64 bits & PHP 5.6.15 & PHP 7) 3 sürümünde mi?
(64 bits & PHP 5.5) 2.5 sürümünde mi?
Not: bit versiyonu farklılık gösteriyorsa söyleyebilirsiniz.
(64 bits & PHP 5.6.15 & PHP 7) 3 sürümünü yüklüyorum ama her seferinde hata veriyor
xamp kullan
BİLİŞİM_SEVDALISIB
kullanıcısına yanıt
O sürümü yükleme o zaman, (64 bits & PHP 5.5) 2.5 bu sürümü yükle. Tabi bunu yüklemeden önce Windows'un program yöneticisinden Wamp Server'ı sil ve Wamp Server'ın oluşturduğu wamp adlı klasörüde sil.
BasiliKalanCtrl
kullanıcısına yanıt
wampserver (64 bits & PHP 5.5) 2.5 sürümünü yükledim ama localhost nasıl çalıştıracağım yapamadım.
Bu mesaja eklenen görseller:
BİLİŞİM_SEVDALISIB
kullanıcısına yanıt
arama çubuğuna sadece localhost yaz ve enterla, benim ki wamp değil ama aynı yere çıkıyor resimde ki gibi arama çubuğuna sadece localhost yaz ve enterla
yaptım şimdi böyle peki yaptığım php örneklerini nasıl açacağım . C den wamp ın içindeki www içine attım ama gözükmüyorlar
BİLİŞİM_SEVDALISIB
kullanıcısına yanıt
klasörünün içine deneme adlı bir klasör oluştur ve klasörün içine index.php dosyasını oluştur
localhost/deneme
şeklinde girdiğinde index.php sayfası karşına çıkacaktır, test amaçlı index.php dosyasına bir şeyler girebilirsin işte benim adım XXX gibi
BasiliKalanCtrl
kullanıcısına yanıt
sadece adres satırına yazınca açılıyolar ama normal ekranda girince olmuyor , your project de olanlara tıklayınca açılmıyor neden acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLİŞİM_SEVDALISI -- 29 Mart 2016; 21:26:25 >
BİLİŞİM_SEVDALISIB
kullanıcısına yanıt
içinde bir index.php var aslında o düzenlendiğinde your project alanından klasöre tıklandığında da giriliyor, nedense sistem yazılımını döken arkadaşlar öyle yapmış, adres çubuğuna yazarak girmeye çalışın,
iyi bir php bilginiz olduğunda zaten bahsettiğim o index.php'yi düzenlersiniz kendiniz muhtemelen
BasiliKalanCtrl
kullanıcısına yanıt
çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımınız dokundu.Gayet iyi çalışıyor tekrar çok teşekkürler
HATASI VERİYOR WAMPI indirirken ne yapmam lazım hatanın gitmesi için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme