Bildirim
Pardusu yükledim ama açılmıyor???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeş kurulum tamamlanırken sen alışkanlıktan galiba evet evet deyip geçmişsin.oysa en sonda grubu nereye koyalım diye soruyodu orda hardiskin başına demeliydin. Pardusun bulunduğu harddiskin başına koy yada koyma dediysen grup açılmadığından windows hemen atlar ve açar kendini... Pardusu açmanın bir yolu olsaydı ordan grup ayarları yapbilirdin ama şimdi işin zor. tekrar kurman lazım pardusu ya da pardus live cd ise cd ile başlatıp ordan tasmada grup ayarlarını yapmayı dene önce...
Kolay gelsin -
kurulumu yaparken grup kurma ekranı geldiğinde grubu pardusun olduğu bölüme kur dedim.. aynı hd de windows yüklü onun olduğu bölümeme mi kurmam gerekir di? -
Madem grubu pardusun olduğu bölüme kur dedin (bence iyi ettin :) Diskin başına kur dersen diskin MBR denilen kısmına kurar.O zaman kaldırmada sıkıntı olabiliyor) Fdisk yada benzeri programla(sanırım Windowsdanda yapılabilir yada partition magicle) pardusun kurulu olduğu bölümü başlatılabilir (bootable) hale getir.Pardusun paşa paşa açılır. -
Olmuyor olmuyor olmuyor!!! Tam üç kez kurdum Pardusu ama yeniden başlattığımda direk Windows açılıyor...Live CD yi taktım şimdi ondan yazıyorum ama ben yüklediğim Pardustan çalışmak istiyorum. Nolur bana bi yardım. Ne yapmam lazım??? -
Galiba sorumun cevabını Pardusun kendi forum sitesinde buldum. Denemek için eve gitmem lazım ama aynı sorunu yaşayan olur diye ben linki buraya ekliyorum. Windowsa format atan arkadaşlarda yine buradan sorunlarını çözebilirler.
http://forum.pardus-linux.org/viewtopic.php?p=35969#35969 -
quote:
Orjinalden alıntı: alpakalp
Galiba sorumun cevabını Pardusun kendi forum sitesinde buldum. Denemek için eve gitmem lazım ama aynı sorunu yaşayan olur diye ben linki buraya ekliyorum. Windowsa format atan arkadaşlarda yine buradan sorunlarını çözebilirler.
http://forum.pardus-linux.org/viewtopic.php?p=35969#35969
Forum için teşekkürler arkadaşım -
Dostum sistem acılırken grubu kurdugun diskten sanırım boot etmiyorsun sistemi o yuzden hata alıyorsun acılısta boot menusunden pardusu kurdugun yada grubu kurdugun disk ten boot etmeyi dene -
Gparted live ile pardusun kurulu olduğu disk bölümüne (dikkat, takas (swap) alanına değil) boot flag koyarak açabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore -- 19 Eylül 2007; 22:53:12 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X