Şimdi Ara

## Walton Chaintech'in Yeni Bellek Soğutucusu ile DDR3'ler Çok Daha Serin ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Walton Chaintech'in Yeni Bellek Soğutucusu ile DDR3'ler Çok Daha Serin ##

Yüksek performanslı bellekleri ile ülkemizde olmasa bile yurt dışında tanınan önemli bellek üreticilerinden Walton Chaintech, hazırladığı Apogee serisi performanslı odaklı DDR3 bellekler için geliştirdiği yeni soğutma ile son derece iddialı. "Cool It Smart" adı verilen yeni ısı emici bloklar ile 1800MHz'de çalışan APOGEE GT DDR3 belleklerinin standart çalışma durumunda olan 71 derecelik sıcaklıkları yeni ısı emiciler ile 52 dereceye kadar düşüyor. Tabi yeni ısı emicileri yine firmanın hazırladığı opsiyonel fan sistem ile desteklendiğinde ise bellek sıcaklarıkları standart değer olan 71 derecenin neredeyse %50 altına düşüyor ve 38 derece civarına geriliyor. Yüksek performanslı bellekler için Alüminyumdan imal edilen yeni ısı emiciler ilk olarak firmanın CAS8 zamanlamaları ile 1800MHz'de çalışan APOGEE GT DDR3 bellek kitinde kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 27 Kasım 2007; 10:54:32 >

• DDR3 çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 27 Kasım 2007; 11:26:55 >
  • gerçekten bu güzel bir şeye benziyo
  • Görselliği berbat bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Görselliği berbat bence

Katılıyorum
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bilgim olmadığından soruyorum. Bu ram slotlarının mesafeleri her anakartta aynımıdır? Eğer değilse 1-2 milim oynama bile belleklerin ve soğutucunun elimizde patlaması anlamına geliyor. Ben sabit gibi gördüm çünkü ram ve soğutma yapısını. Yanılıyo da olabilirim.
  • Bi ramlerimize fan eksikti ses için :( üretim teknikleri gelişmeden hız için kastırıyorlarda kastırıyorlar ısıdan bi türlü kurtulamıyoruz :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haber için teşekkürler fx57. 71 derece çok fazla değilmi. Bellekleri hız aşırtmak için standart gerilimden bayağı yükseltmişler anlaşılan.
  • corsair dominatör den kopyala-yapıştır yapmışlar apaçık ortada
  • O ufak fanları iyi bilirim.Kendilerini bile soğutamıyor onlar.
    Yine gereksiz ve boş bir ürün.
    Zhamet edip yazdığın için sağol fx57.
  • ddr3 gereksiz bu daha da gereksiz
  • Fanlar corsaire benziyor ama güzel fanlar ddr3 için şuan erken biraz bekleyip böyle soğutmalı almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B-veritas

ddr3 gereksiz bu daha da gereksiz

aynen, birde fan falan koymuşlar, şahmış şahbaz olmuş...
  • evdeki kullanıcı için gereksiz bişiy hatta saçma ne gerek lan
  • buna para vermeye gerek yok. istediğin belleği al, üzerine OCZ XTC soğutucu çaktın mı tamamdır

## Walton Chaintech'in Yeni Bellek Soğutucusu ile DDR3'ler Çok Daha Serin ##
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

evdeki kullanıcı için gereksiz bişiy hatta saçma ne gerek lan

Ne Gerek Lan Dimi Aynen Yaa Isınsın Yansın Ramler
  • üstelik iki tane minicik fan deli gibi ses çıkar bunlardan.
  • anakart nükleer tesise benzemiş sogutucuyu takıncayakında patlar
  • Dizayn feci, hiç yakışmamış.
  • Katiliyorum, Elde artan parcalar kullanilarak tapilmis egreti bir sogutma sistemi gibi duruyor. XTC Cooler cok daha şık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.