Şimdi Ara

wall hack nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
38.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hep geçiyor forumda da, PunkBuster nedir? ne işe yara yani?

DH PS Vita Kulübü

PSN: FraqTorrenT
    ~Playstation 3 60GB PAL & 2 SIXAXIS
    ~Playstation Vita 3G + WiFi & 16 GB Vita Card
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

Arkadaşlar hep geçiyor forumda da, PunkBuster nedir? ne işe yara yani?

Hile engelleme programı(sözde)
  • de hala pb ye rağmen kullanan(lar) var mixin serverlarında duvara bakıp çat önüme çıkması gibi mesela

lafım kullananlara hileyle 200 adam vuracağınıza adam gibi 1 kişi öldürseniz çok farkı vardır
  • 1.2'ye geçilmesinde en çok hile olayı önlenicek diye sevinmiştim(mp_harbor için sevincimiz ayrı :)) Ama duyduğum kadarıyla hala önlenememiş bu hile olayı mixte bir çok kişi yakalanmış filan :/// Allahtan çok Türk serverı açıldı da millet yabancı serverlara girmiyo yoksa Türklerin adına da leke sürülmüş olcaktı Artık Türk serverlarında yapılan yüzsüzlüklerle de PB başa çıkamıyosa adminler ilgilenecek..[Şikayet değerlendir - izle - gör - banla
    oyuncularin insiyatifine birakildi hile

19:07 19 - 07 - 2007
    Ø£D Nï©K : µTKµ_KïV©âK$39
    ©Øµñtêr $trïkê $صr¢ê-©Ød2 Gâmê Nï¢k :
    s9kr4t3s
  • Üzgünüm ama ben aimbot kullanıyom çok iyi oynuyom bide wallhackları hiç sevmiyom bu arada autoshot hack nedir bilen söylesin
    JoB:Blade/Warrior
  • quote:

Orjinalden alıntı: Henri

Üzgünüm ama ben aimbot kullanıyom çok iyi oynuyom bide wallhackları hiç sevmiyom bu arada autoshot hack nedir bilen söylesin

iyi b.k yiyorsun sizin gibiler yüzünden adam gibi oynanmaz oldu
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • Wallhack inceleme : Buldum ve yükledim : (( bu ney yawww ne anlıyolarrr adamları duvarların arkasında görmüyon ama rakamlarla sana ne kadar uzak ve ne kadar yakın göre biliyon ..... iğrenç bi durum oyunun tüm heycanı gitti
    acaba camdamı köşeyi dönüncee ne olucak gibi hisler gitti heycan anlıcanızz gitti ot gibi bi oyun oldu çıktı
    evet kullanan ları kınıyorum ve hatta onlara ıkınıyorum bunun içinmi bukadar uğraşıyolardı kafalarını buna yorcaklarınaaa tekniklerini geliştirseler adam olurlardı ve küfür yemezlerdi

he bide Battlelines diye bi arena var bilirsiniz güzel bir arena zevkliydi tabi bug ve hile yapanlar yüzünden girmiyorum hele oyun açığından yararlanıp külelerde yatıp kalkıp ateş edenler varyaa onları bi çift sözüm varrr.
    O GALATA KULESİ VARYA O GALATA KULESİ : ))))............

işin kötü yanı oyunu silip tekrar yükledim ne yaptımsa wallhackı oyundan çıkartamadım : ))

• Arkadaşlar Wallahi CS 1.6 Serverlarında HLguard Eklentisi Olmadığı İçin Herkez Wall Hack Kullanıyor(Ben Hariçç!! )
    Sinir Oluyorummm Yaaa

CominGSoon

• valla cs o kdr kirlendiki kimin hile yapıp kimin hile yapmadığı baze n anlaşılmıyor bile bu hileciler adminleri bile pronayak yapmışlar ben kaç kere hileyim diye atıldım ama hayatımda hile programı deil kullanmak meraktan bile indirip dnemedim o yüzden cod2 ye geçmeyi düşünüyorum ama tam olarak nasıl yüklendiğini bilmiyorum arkadaşlar sırasıyla neleri yüklemem gerektiğini bir yazarsanız çok sevinirim
  • işte takıldığım nokta punkbruster güncellemesi nedir nasıl yapılır bilmiyorum bide bnm cod2 zatten kurulurken 1.2 olarak kuruluyor ben sadece 1.3 kurssam yeteli olur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henri -- 20 Şubat 2007; 16:55:34 >
    JoB:Blade/Warrior

• oyun oynamaktan anlamayanların oyun oynadıklarını sandıkları hile
  • walla benim merakım wall hack deil berbat bi şey kurmuşluğum ve bi saate silmişliğim mevcut artı bizim serverda serbestir bilenler bilir tks ama wall oynayanı yani becere bileni takdir ederim oynıyanlar bilirler kesinlikle oyun zevkini alır götürür ve oyunu karman çorman yapar bence kullanmayın zaten bulmasıda bir hayli zordur benim esas merak ettiğim adamı hedefe almadan vurmanızı sağlayan bi dalga var o adamlar her hangi bir rifle devamlı koşup önüne çıkanı seriyorlar onun adı ne ki

benim esas merak ettiğim adamı hedefe almadan vurmanızı sağlayan bi dalga var o adamlar her hangi bir rifle devamlı koşup önüne çıkanı seriyorlar onun adı ne ki

Aim Hack ..
    Aim Bot ..
  • Yahu o değil öyle bir illet ki suçsuzu da suçlu yapıyor. Mesela killcamden izlerken adamın bir kusurlu hareketini görsem soruyorum "... sende wh mi var?" diye. Kötü niyetle sormuyorum ama adam tabii sinirleniyor. Sonuçta biz kötü oluyoruz. Komple engellenebilsede hiç şüphelenmesek keşke. Bir keresinde de benim bir arkadaşımı TTT serverında sürekli birinci oluyor, hiçbir atışı kaçırmıyor, her köşeyi bucağı görüyor diye banlamışlardı. Arkadaşın reflexler falan sağlam, tam rifle cı. Ama işte insan bir şeye inanınca gerisi boş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.