Şimdi Ara

wall hack nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
38.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaserDown

Arkadaşlar Cod2 WallHackten Bahsedeyim Cod2 WallHack Bazı Arkadaşların Dediği Gibi Duvar Arkası Görüntü + Nişan Sabitleme Sniperler İçin Mükenmel Denilebilir+ Oyundaki Sislerin Kapatılımı +Daha Birsürü Sayabilirim.. Uçma Modu.. Dürüst Oliyim Bir ara kullandım ama fazla sürmedi oyunu oynadığım siteden 2 gün içerisinde YeDiM.. Tavsiye Etmem Kullamanızıda.. Farkettimki WallaHacksiz Daha Profossional Oynuyorum Benimle Kapışmak İsteyenler:>BaserDown@hotmail.com Ekleyebilirler..

hala kullanmadığına eminsin demi

• Bu whcilerİ engellemekle BİTMEZ.Birinin hile kullandıgını ve iyi scor yaptıgını gören biri anında hileye başvuruyor.BULAŞICI HASTALIK GİBİ
    arkadasim senin 4.-5. olman wh le alakasi yok.oyle wh ciler var ki kullanamiyorlar, bulmus bi yerden yuklemis ama kullanamiyor.neyse xfire a gore 400 kusur saat cod2 oynamisligim var.ki cogu zaman 1. olurum...tamamen oynamayla alakali.aimin,wh nin allahi gelse iyi oynayan adami tutamaz...oyle.

Orjinalden alıntı: esekherif

aim'le oynamak beceriksizliktir...wh kullanmak kotu biseyliktir...
    arkadasim senin 4.-5. olman wh le alakasi yok.oyle wh ciler var ki kullanamiyorlar, bulmus bi yerden yuklemis ama kullanamiyor.neyse xfire a gore 400 kusur saat cod2 oynamisligim var.ki cogu zaman 1. olurum...tamamen oynamayla alakali.aimin,wh nin allahi gelse iyi oynayan adami tutamaz...oyle.

Nasıl tutamaz ya?Sen SD ye gir.Orada karşındaki wh ve aim açsın sen hala 1. olabilirmisin?10 maç yaparsınız 10 ununda da arkadan dip yersin.

Orjinalden alıntı: alpbizkit

cod 2yi hilebazlarla oynamak istemiosanız size bi öneri cod 2yi osn den oynayın hiçbi hileci yok osnden girmek için oyunun kurulu olması ve call of duty 2 patch 1.3 gerekli

diyorsun

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: alpbizkit

cod 2yi hilebazlarla oynamak istemiosanız size bi öneri cod 2yi osn den oynayın hiçbi hileci yok osnden girmek için oyunun kurulu olması ve call of duty 2 patch 1.3 gerekli

diyorsun

diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

sakın /rank geçen serverlara girmeyin arkadaslar çünkü burda cs için üretilmiş ne kadar hile varsa hepsi mevcut ogc wall hack vs vs ..

kardeş ilk defa duyuyorum bu rank olayını nerede rank yazarsa server tehlikeli oluyor açıklayabilir misin

Orjinalden alıntı: !!!DangerouS!!!

Yahu o değil öyle bir illet ki suçsuzu da suçlu yapıyor. Mesela killcamden izlerken adamın bir kusurlu hareketini görsem soruyorum "... sende wh mi var?" diye. Kötü niyetle sormuyorum ama adam tabii sinirleniyor. Sonuçta biz kötü oluyoruz. Komple engellenebilsede hiç şüphelenmesek keşke. Bir keresinde de benim bir arkadaşımı TTT serverında sürekli birinci oluyor, hiçbir atışı kaçırmıyor, her köşeyi bucağı görüyor diye banlamışlardı. Arkadaşın reflexler falan sağlam, tam rifle cı. Ama işte insan bir şeye inanınca gerisi boş.

bu olayı yaşayan benim. nickimde "alemcan". bilen bilir nasıl oynadığımı. bu olayı yaşadıktan sonra tam 1 yıl oyuna ara verdim ama dayanamayıp yine yükledim ve inanmazsınız birkez daha bana WH ci dendi. sadece 5 dakkalığına gaza geldim. iyi bir skor yakaladım. 24-0 gibi bi oran hatta. ama sonra ölmeye başlayınca arkadaş özür diledi WH ci dediği için. eğer demeseydi CoD u bırakabilirdim. bazı insanlar sadece skora bakıp izlemeden ve araştırma yapmadan birine WH - aim gibi hileci demeyi çok kolay buluyorlar. sadece sözden ibaret olduklarını sanıyorlar ama saygı denen birşeyi tam bilmiyorlar. ben sadece bunu demek istiyorum. şuan CoD 2 oynamıyorum. bilgisayarım format yiyince bıraktım. CoD 4 ü bekliyorum. inşallah orada görüşürüz.

iyi günler

• Evet arkadaşımdır şu üstümdeki şahıs =) Ben "gerçek" hilecilerden dolayı bezdim artık oyundan. Sabah akşam oynardık fakat benim monitörüm gitti bir ara. Sonra performansım da düştü zaten. Ondan sonra ortalık iyice hileci doldu. Sinirim bozuldu yüklemedim formattan sonra da. Oynasam oynasam SP sini oynarım artık CoD2'nin. Umarım CoD4'te böyle bir sorunla karşılaşmayız. Mis gibi CoD2 kendini bilmez zavallılar yüzünden mahvoldu. Bir oyunu daha hilecilere şehit vermezsek iyidir =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çukulataman -- 30 Eylül 2007; 22:49:26 >
  • Bu tip zavallı programlarını engellemek gerçekten zor.İzleyip yakalamak lazım.Sorunlu insanlar için üretilen ne çok şey var Dünya'da..Ne demek lazım:Hepsine..Servere giren kişileri belirlersin ve şifreli yaparsın.Sonrada içerdekileri takip edersin.Temiz oyunsa tadından yenmez sonuncu bile olunsa.OSN temiz diyen arkadaşada yapmayı unutmayalım arada

• hort olmuş konu

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

hort olmuş konu

biraz hortlamıs.
  • Bu aralar WH sırf hile için değil hilecilerin tespitinde de kullanılır oldu.Çünkü artık hileci olduğundan şüphelenilen kişilerin demoları WH ile izleniyor böylece daha rahat karar vermek mümkün oluyor.Şahsen bende PC mde 1 adet Wh bulunduruyorum şüphe duyduğum adamın demosunuda WH ile izliyorum.Böylece rastgele duvaramı yoksa banamı nişan aldığı daha net kestiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 16 Ekim 2007; 11:49:18 >

Orjinalden alıntı: justwritingmyname

ya herkes nasıl bulunduğunu söylemiş de bana yapıldığında nasıl anlıyacağımı bidaha biri anlatırsa sevinirim.......

boş geç anlasan ne olacak?adam a söylüyorsun hax diye adam diyor ki kanıt ver! kardeşim pb iş görmüyorsa ben napiyim dünyanin parasini verip o programları alıyorlar zaten,biliyor herşeyi eleman cin,kurnaz kanıt ver diyor eee!tabi sende veremeyince direk adın çamur'a çıkıyor senden kötüsü olmuyor.

geçenlerde mix serverında Preze denen bi eleman vardı 3 gün seyrettim en sonunda dayanamadım koptum söyledim.adam heryerde mıçını yırtıyor kanıt yok kanıt gösterin s.s. verin demo verin falanda filanda zamanında hile yapmış adamlar şimdi üper pro olarak aramızda dolaşıyor zaten isimleri değişiyor sadece bazıları değiştirmeyede gerek duymuyorya oda ayrı konu.

Yani işin özü çivi yerinden çıkmış geri çakmak imkansızzzzzzzzzzzzzzz, adamı pc başında hax yaparken yakalasan inkan edecek sen diyeceksin ki yahu kardeşim gözümle gördüm millet sana inanmayacak ona inanacak iş bu noktaya geldi emin ol.

• quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

geçenlerde mix serverında Preze denen bi eleman vardı 3 gün seyrettim en sonunda dayanamadım koptum söyledim.adam heryerde mıçını yırtıyor kanıt yok kanıt gösterin s.s. verin demo verin falanda filanda zamanında hile yapmış adamlar şimdi üper pro olarak aramızda dolaşıyor zaten isimleri değişiyor sadece bazıları değiştirmeyede gerek duymuyorya oda ayrı konu.

Preze Pe denilen eleman bugün Hamzanın yerini aldı.Gelmiş karşıma "kanıt?" bana da dedi.Kendiside biliyor yeni Wh lerin PB SS'i alırken kendini kapadığı rahat rahat ahkam kesiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.