Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sneakersnack


    quote:

    Orjinalden alıntı: magnolia

    bu telefonda yüklü gelen oyunlkar nasıl?abes oluyo brz farkındayım ama neyse kullananlardan rica etsem?

    Rally var araba yarışı, marble madness var, telefonun hareket sensörüyle oynanıo, bide lumines var puzzle oyunu...

    Sensör olayını kaptım, telefonun arka ve önünde beyaz iki nokta var, arkadaşın dediği galiba doğru sadece arkadaki yanıyo kırmızı olarak telefon açılırken. Çok önemli bişey değil üstünde durulmaz. Ama telefon süper.


    arkadaşlar telefonun atlanacak bir özelliği yok. o kırmızı ışık hem telefon açılırken hemde
    Video çekimi yaparken yanıyor yani video kaydının başladığını anlamış oluyoruz çekim yaparken. malum duraklatma özelliğini kullanınca ışık sönüyor ve devam edince çekime ışık yanıyor tekrar ve kimi çekiyorsak ışığı görünce çekimin farkında oluyor...




  • Güncel fiyat listesi (14.03.2008)

    Ereyon.com: 729 YTL / 714 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 758 YTL / 727 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 749 YTL / 711 YTL (Havale ile)
  • Sony Ericsson W910i incelemesi (Mobileburn):http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=4297&source=HOMETOP
  • Arkadaşlar bende telefonu alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Yurtdışından siyah rengini aldım, güncellemesini yaptım. Dış ses hala kötü ve tiz eski telim w810 dan sonra biraz rahatsız ediyor. Onun haricinde güzel bir telefon, çerçevesinin metal olmasıda ayrı bi güzellik bence. Alırken acelem vardı kotrol edemedim. Ekranda üst kısımda 16-17 tane pikselde arızası var, siyah ekranda farkediliyorlar fazla rahatsız eden birşet değil ama böyle bir telden hiç ummadığım ve her zaman dikkat ettiğim birşeydi ama beni buldu şans işte. Arızalı piksellerin Fotosunu ekleyecem ama şua anda nette sorun var ekleyemiyorum.
  • deli gibi bişi ya bende almayı düşünüorum inş..
  • arakdaşlar bu tema uyumsuzluğu birtek bendemi var tema uyumsuzluğundan kast ettiğim medya ya girip ekranı döndürünce tema bozuluo belki yuklemede bi hata olmuş olabilir sizdede varmı bu sorun?
  • Arkadaşlar telefonun kapağını 10-15 defa hızlıca kapayıp açtım (deneme amaçlı) SIM Kart takılı değil diyor ve sonrasında telefon reset atıyor (resetten kastım ekrna kararıyor telefon bir defa titriyor sonra şebeke arama moduna geçiyor)

    Ayrıca son günlerde yine durduk yere sim kart takılı deil (ya da aktif değil tam göremedim o anda) diyor ve titreyip reset atıyor kendine...

    Bu üretim sorunu mudur? Yoksa normal mi normalse kullanmaya devam yok hatalıysa 15 gün dolmadna geri iade edeyim.

    Cevaplarınızı bekliyorum.

    @wolverine55 (aşağıyı okursan sevinirim)

    DÜZENLEME:

    Az önce firmware güncellemesi yaptım. Bahsettiğim hata kalktı gibi. Şu anda denedim sim kart hatası vermedi. Ancak tema uyumsulzuğu var :S Temam çizgili birşeydi medyayı açtım ekranı çevirdim tema değişti. Böyle pembemsi mavimsi birşey oluyor :) Sağdan bakınca pembe düz bakınca mavi hehe lcd den kaynaklanıyordurda ne dediğimi anlamışsınızdır. Bu firmware olayı umarm yakında çıkarda güncelleriz. Geri dönüşü var mıdır? Yani eski sürümüme dönebilir miyim? Medya tema uyumsuzluğu sıkıcı birşey ...

    DÜZENLEME2:

    Araştırmalarım sonucunda bunun tabiki bir BUG olduğnuu anladım iletilmiş sony' e yakında çıkacak olan firmware de düzeltilecekmiş. Unutmadan süresi belli değil.
    Bu arada bu son güncelleştirme ile ses ve medya yöneticisinde inanılmaz hızlılıklar ve performans var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencertx -- 16 Mart 2008; 19:30:50 >




  • ya bu çok müthiş bişey keşke bende alabiLsem...
  • 1,5 aydır kullanıyorum. ve bir kaç gündür güncelleme yapayım mı ? yapmayayım mı ? diye düşündüm. (çünkü pek becerememde )

    okuya üfleye yaptım güncellemeyi resetleme olayı vardı. medyaya girince resimlerde tel. kapanıp açılıyordu. menüden walkman e giremiyordum. bazende tel. durduk yere açılıp kapanıyordu. bu sorunlar halloldu.

    güncelleme konusunda beni gaza getiren bütün üyelere teşekkür ederim.
  • Telefonu alanlara hayırlı olsun, ses muhteşem arkadaşlar, gürültü yapmıyor kulağınızı müziğe doyuruyor, ayrıca çok karizma çok şık bir alet, alan arkadaşlar hemen güncelleme yapsınlar muhakkak. Kamera kalitesi w700 den bir gram bile daha iyi değil bunu bilin ona göre alın arkadaşlar, bu bir resim çekme ttelefonu değil tamamen bir müzik telefonudur.
  • Fiyatın hala yüksek olduğunu düşünüyorum.
  • Kameranın u700'ün 3.2 mp'lik kamerasından daha iyi olduğunu duydum. Doğru mudur arkadaşlar, karşılaştırmasını yapan biri ya da site falan var mı?
  • Hersey mp demek degil. Mümkünatı var yani. Hatta zamanında K750 D900 den daha iyi foto cekiyor falanda deniliyodu..Sony kalitesini konusturuyo

    quote:

    Orjinalden alıntı: virsung

    Kameranın u700'ün 3.2 mp'lik kamerasından daha iyi olduğunu duydum. Doğru mudur arkadaşlar, karşılaştırmasını yapan biri ya da site falan var mı?
  • güncelleme yapan arkadaşlar firmware versiyonlarını yazabilirlerse çok iyi olur. Güncelleme yapacak arkadaşlar buna göre karar verir hemde en iyi versiyonu bulmuş oluruz
  • Işık sensörü w810'da olan tekenolojinin aynısı sanırım.
    Ne İşe Yarar:Telefon ekran aydınlatmasını mekanın ışığına göre kısar veya açar otomatik olarak.Pil tasarrufu sağlar ve manuel olarak ekran aydınlatmasıyla uğraşmanıza gerek kalmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: virsung

    Kameranın u700'ün 3.2 mp'lik kamerasından daha iyi olduğunu duydum. Doğru mudur arkadaşlar, karşılaştırmasını yapan biri ya da site falan var mı?

    Walla bende şunu söyliyim, k810 unun 3.2 lik kamerası da N95 in 5mp sinden iyi :) Otofokus olsaydı samsungtan daha iyi olurdu ama olmadığı için eşit gibiler. Ama dediğim gibi bu telin kamerası k750i den w810 dan iyi değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djkubi

    güncelleme yapan arkadaşlar firmware versiyonlarını yazabilirlerse çok iyi olur. Güncelleme yapacak arkadaşlar buna göre karar verir hemde en iyi versiyonu bulmuş oluruz

    ben aldığım gün güncelledim şuanki yuklü olan versiyon budur 1200-9123 R1EA30080205
  • arkadaslar telefonda güncelleme menüsü varmı benim w700ide yoktu bu ama dandik k310da bile var bunda vardır inş. çünkü pc.den becerebilcemi pek sanmıyorumda
  • versiyonla ilgili herhangi bir olumsuz görüşün varmı!
  • tema uyumsuzluğu var firmwarede onun dışında herşey daha güzelleşmiş mesela video da ki zoom hızı artmış
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.