Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bencede w900 en iyisidir o seçenekler arasında her bakımdan
    quote:

    Orjinalden alıntı: sucveceza


    quote:

    Orjinalden alıntı: Çengelköy Hıyarı

    Merhaba arkadaşlar,

    Foruma yeni üye oldum, hemen sizin klübe koştum.

    Diğer özelliklere de hayır demem ama alacağım aleti 3G -seneye geliyormuş galiba- ve ses dosyaları dinlemek için kullanacağım ağırlıklı olarak. w950i, w900i ve w850i arasından bana hangisini önerirsiniz?

    Şimdiden teşekkürler.


    öncelikle hoş geldin.... eğer 3G + kamera + walkman telefon istiyosan w900i yi öneririm... w850i de önerilebilir ama henüz çıkmadığı için ve inceleme fırsatı pek olmadığı için tavsiye etmem... ayrıca yeni çıkacağı için bi sürü yazılımsal hatasıda olacaktır o nedenle w900i yi öneririm... ama sen bana sadece üstün walkman özelliği olsun diğerlerine gerek yok dersen w950i yi alabilirsin.... ama yinede fiyat performans olarak en iyisi w900i gibi görünüyo...





  • slm arkadaşlar uzun yıllar nokia kullandım.Tabiki her kötü alışkanlıkta olduğu gibi arkadaş tavisyesi ile başladım.Önce 5110 verdiler.İlk başlarda bişey hissetmedim sonra dozajı giderek artırmak zorunda kaldım 3210,3310,3510,7210,vs vs en son 6680 aldım baktım bu işin sonu yok hem maddi olarak hemde bedensel olarak (telefonların takozluğundan) yıpranıyorum Tedavi olmaya karar verdim bugün w810i alarak aranıza katıldım.Umarım birgün herkez bu dünyada nokiadan daha karizmatik estetik ve yeni teknolojileri barındıran telefonlar olduğunu keşfeder.

    Herkeze selam


  • iyi bir seçim yapmışsın
  • quote:

    slm arkadaşlar uzun yıllar nokia kullandım.Tabiki her kötü alışkanlıkta olduğu gibi arkadaş tavisyesi ile başladım.Önce 5110 verdiler.İlk başlarda bişey hissetmedim sonra dozajı giderek artırmak zorunda kaldım 3210,3310,3510,7210,vs vs en son 6680 aldım baktım bu işin sonu yok hem maddi olarak hemde bedensel olarak (telefonların takozluğundan) yıpranıyorum Tedavi olmaya karar verdim bugün w810i alarak aranıza katıldım.Umarım birgün herkez bu dünyada nokiadan daha karizmatik estetik ve yeni teknolojileri barındıran telefonlar olduğunu keşfeder.

    Herkeze selam


    Telefonunuz hayırlı olsun. Üyelik kaydınız alınmıştır.

    @ Sofokles2000

    Üyelik kaydınız alınmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Kasım 2006; 22:26:52 >
  • tşkler
  • beni de ekleyin gruba : W800i
  • Aslında, w950i'nin ince yapısı ve tam ihtiyacım olan teknolojileri barındırıyor olması aklımı çelmiş durumda. Fiyatı belli olduktan sonra, değerli önerileriniz doğrultusunda ayrıntılı bir karşılaştırma yapıp, kararımı verebileceğim sanırım.

    Çok teşekkür ederim sayın arkadaşlarım.
  • Ya arkadaşlar benim telefonu odamdaki prize takıp şarj etmek istiyorum, telefon şarj oluyor gibi görünüyor fakat şarj göstergesi hiç artmıyordu. Salondaki prize taktık, gayet normal bi şekilde şarj oldu ve şarjı tamamlandı. Belli ki odadaki prizde sorun var, ama prizde sorun olduğu halde neden telefon şarj oluyomuş gibi görünüyo.

    Var mı fikri olan
  • Orjinalden alıntı: yirmisekizli

    Orjinalden alıntı: sedces

    DEDİĞİN TEMA BU OLMASIN!
    AMA BİLEMİYORUM TABİ W300İ NİN FORUMUNDAN...--->












    w300 ün orjinal teması elinde olan arkadaş upload edebilir mi




  • GÜNCEL WALKMAN TELEFON FİYATLARI:

    W900i = 1.099 YTL
    W850i = 994 YTL
    W810i = 637 YTL
    W710i = 719 YTL
    W700i = 470 YTL
    W300i = 456 YTL

    DİĞER MODELLER:

    Z610i = 749 YTL
    Z550i = 477 YTL
    Z530i = 340 YTL
    Z520i = 388 YTL
    P990i = 1.204 YTL
    Z550i = 477 YTL
    K790i = 797 YTL
    K750i = 500 YTL
    K610i = 591 YTL
    K310i = 284 YTL
    J230i = 143 YTL
    J100i = 108 YTL
    M600i = 866 YTL
    K510i = 319 YTL

    Dipnot: W850i, W710i ve W300i gibi modelleri almayı düşünüyorsanız acele etmemenizi tavsiye ederim. Özellikle W850i fiyat açısından yüksek olduğu için talep oranı çok fazla olmayacaktır. Dolayısıyla telefonda ciddi fiyat indirimlerine gidilebilir. W300i modelinin satış rakamlarının da ciddi oranda W700i'den etkilendiğini düşünüyorum.




  • Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar.Benide fun cluba ekleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

    Ya arkadaşlar benim telefonu odamdaki prize takıp şarj etmek istiyorum, telefon şarj oluyor gibi görünüyor fakat şarj göstergesi hiç artmıyordu. Salondaki prize taktık, gayet normal bi şekilde şarj oldu ve şarjı tamamlandı. Belli ki odadaki prizde sorun var, ama prizde sorun olduğu halde neden telefon şarj oluyomuş gibi görünüyo.

    Var mı fikri olan

    Hocam Aynısı Bendede Oluyor Salondaki Priz Şarj Etmiyor Benim Odada ki Ediyor Ama Bende Anlamış Değilim
  • arkadaşlar bugün w810i mi aldım 620 ytl ye kvk bayisinden. birşey soracam mp3 leri hafıza kartında mp3 yerine atıyoz telefonda nereye atıyoz bide biri bana macro çekim in ve netlemenin nasıl yapıldığını kısaca anlatabilirmi. hani şu yaprağı çekerken ister yaprağın arkasını ister yaprağı netteştiriyonuz ya onu bi bunlarda takıldım şimdilik şimdiden teşekkürler

    bide teli pc ye bağladığımda telin ekranında uygulamaları kapatmadan kabloyu çekmeyin diyo bu ne anlama geliyo. tele mp3 attıktan sonra şak diye çekemmi kabloyu yoksa bişilermi yapmam lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 17 Kasım 2006; 20:23:35 >
  • @ Rastgele

    Üyelik kaydınız alınmıştır.
    _____________________________________

    @ Himalaya

    Öncelikle telefonun hayırlı olsun. MP3 dosyalarını hafıza kartında MP3 klasörünün içine atıyoruz.

    Bir nesnenin fotoğrafını çekmeden önce deklanşör tuşuna yarım olarak basıyoruz. Ortada oluşan dikdörtgen yeşil olduğunda ve ekranın üzerindeki yeşil nokta sabitlendiğinde telefon sesli uyarı veriyor. Böylece deklanşör tuşuna tam olarak basıp fotoğrafı çekiyoruz.

    Yakın çekimlerde macro modu açık tutulmalıdır. Böylece telefon en öndeki nesneye odaklanıyor ve arka plan bulanıklaşıyor.

    Telefona veri aktarım işlemi bittikten sonra telefonu USB'den sonlandırmalısın. Ondan sonra kabloyu çekmelisin.





  • beyler bi sorum war sony ericsson music mate i nerden indirebilirm konu wardı silinmiş oı ya
  • ben bi soru daha soracam izninizle. ben bu forumun ilk sayfasında werilern equalızer ayarlarınınasıl yapacağımı anlamadım. normal e manuel diyorum forumda anlatıldığı gibi yapıyorum tamam diyorum. o ayarladığım sadece normail içinmi geçerli. yoksa normalin dışında kilerede ayar yapacazmı şu işi bi açıklayabilirmisiniz. bide pc den donanımı kaldırıyom. kabloyu çekiyom. telefon 10 sn ye sonra geliyo. çekince ekran bi beyazlıyo bu normalmi. bide telefon güncelleme için uyarı verdi bende hayır dedim. bidaha sorduğunda ewet mi diyim. yoksa aldığım gibi dursunmu.
  • quote:

    ben bi soru daha soracam izninizle. ben bu forumun ilk sayfasında werilern equalızer ayarlarınınasıl yapacağımı anlamadım. normal e manuel diyorum forumda anlatıldığı gibi yapıyorum tamam diyorum. o ayarladığım sadece normail içinmi geçerli. yoksa normalin dışında kilerede ayar yapacazmı şu işi bi açıklayabilirmisiniz. bide pc den donanımı kaldırıyom. kabloyu çekiyom. telefon 10 sn ye sonra geliyo. çekince ekran bi beyazlıyo bu normalmi. bide telefon güncelleme için uyarı verdi bende hayır dedim. bidaha sorduğunda ewet mi diyim. yoksa aldığım gibi dursunmu.


    1-) Equalizer'ı manuel olarak ayarladıktan sonra ''tamam'' seçeneğini seçin. Başka equalizer modlarına baktığında yaptığın ayarlar kaybolur, ayarları tekrar yapmak gerekir.
    2-) Telefonla bilgisayar arasındaki bağlantıyı kestikten sonra beyaz ekran çıkması normaldir. Telefon kendini yeniden başlatıyor.
    3-) Telefonunda ''R4DB005'' sürümü yüklüyse yeni sürümü yüklemek gerekmiyor. Sürümü kontrol etmek için Ayarlar > Güncelleme servisi > Yazılım sürümü




  • herşey için teşekkürler abi peki ben hangisine ayar yapayım. normalemi basa mı ? we sen ilk sayfada 3 tane ayar wermişsin bunların hepsi olur demi. yane basa ayrı veya başka bişiye ayrı değil. bu 3 tanesini ordakilerin birine yapacaz
  • İlk sayfada verdiğim equalizer ayarlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin. Normal bölümünde de bass bölümünde de ayar yapsan fark etmiyor. Çünkü tiz, bass, megabass ve normal sadece ses profilleridir ve değiştirilemez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: himalaya

    herşey için teşekkürler abi peki ben hangisine ayar yapayım. normalemi basa mı ? we sen ilk sayfada 3 tane ayar wermişsin bunların hepsi olur demi. yane basa ayrı veya başka bişiye ayrı değil. bu 3 tanesini ordakilerin birine yapacaz



    fark etmez hangisine yaptığım ama bir ipucu veriyim.

    önce bir şarkı seç ve çalmaya başla daha sonra equalizer ayarlarını en yukarıya çek.sonra müziği kapat ve walkmanden çık arka planda çalışmasın.biraz bekle sonra müziği açmadan equalizer ayarlarına gir ve az önce yaptığın ayarları hiç ellemeden geri de ve megabass ı seç.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.