Şimdi Ara

Walking Dead kitapları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Walking Dead'in kitaplarını okumak istiyorum ama emin değilim.Dizisine başlayalı çok olmadı, 2. sezonun ortasındayım baya güzel dizi bence.Sizce güzel midir kitaplar okuyan varsa?Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizideki karekterler ve olaylar kitaptan farkli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogogo. -- 1 Temmuz 2014; 18:15:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sıralaması nasıl bu kitapların ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA-Street

Sıralaması nasıl bu kitapların ?

Hocam bildigim kadarıyla
    Yürüyen Ölüler
    Yürüyen Ölüler-İsyan

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Dizideki karekterler ve olaylar kitaptan farkli :D

Hocam onu biliyorum da güzel midir peki kitaplar?Siz okudunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Kitaplar güzel o konuda tereddüdün olmasın.Kitapları 3. Sezonu bitirdikten sonra izlemelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinh

quote:

quote:

Kitaplar güzel o konuda tereddüdün olmasın.Kitapları 3. Sezonu bitirdikten sonra izlemelisin.

Tamam hocam, teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] The Witcher Kitapları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Şuan 1.kitabın yarısındayım kendini okutan Bi kitap ben bu gece bitirmeyi planlıyorum bakalım :) Alırsan pişman olmazsın zaten her yerde 5-6 ₺ filan.

• quote:

quote:

quote:

Şuan 1.kitabın yarısındayım kendini okutan Bi kitap ben bu gece bitirmeyi planlıyorum bakalım :) Alırsan pişman olmazsın zaten her yerde 5-6 ₺ filan.

İnşallah hocam sipariş vermeyi planlıyorum 1-2 gün icinde

• Ben nedense kapagında gercek resımler olan kıtapları okuyamıyorum :D acaba farklı bı basımı var mıdır yoksa hepsınde, atlı bı adam resmı mı var?(adı aklıma gelmedı,)

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

Ben nedense kapagında gercek resımler olan kıtapları okuyamıyorum :D acaba farklı bı basımı var mıdır yoksa hepsınde, atlı bı adam resmı mı var?(adı aklıma gelmedı,)

Rick

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

Ben nedense kapagında gercek resımler olan kıtapları okuyamıyorum :D acaba farklı bı basımı var mıdır yoksa hepsınde, atlı bı adam resmı mı var?(adı aklıma gelmedı,)

Hocam başka basım var mı ben de bilmiyorum

• Hiç okumadım fakat okulda bir çocuk vardı sürekli okuyordu böyle heyecanlanıyordu falan arada herhalde böyle okuduğuna göre güzel kitaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnitabLake

Hiç okumadım fakat okulda bir çocuk vardı sürekli okuyordu böyle heyecanlanıyordu falan arada herhalde böyle okuduğuna göre güzel kitaptır

Bakalım hocam inşallah öyledir

• Up

• Her iki kitabıda okudum şimdi 3üncü kitabını bekliyorum ne zaman yayınlanır artık bekliyecez tabiki. kitapları tek tek ele alırsak;
    İlk kitabı oldukça beğenmiştim. Yollarda ve hep bir arayış, kaçış, hayatta kalma teması üzerine ve genelde geceleri sürüp giden hareketli bir tempoya sahipti. Anlatımı sürükleyici ve akıcıdır.
    İkinci kitap ise daha çok topluluğun olduğu mekanlarda geçtiği için gerilim yönü ve aksiyon yönü ilk kitaba nazaran daha azdır. Sürükleyicilik iyi olmasına rağmen ilk kitaba kıyasla biraz kopulabiliyor konudan. İlkine göre daha ağır ilerliyor ama sonlara doğru tempo kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Her iki kitabıda okudum şimdi 3üncü kitabını bekliyorum ne zaman yayınlanır artık bekliyecez tabiki. kitapları tek tek ele alırsak;
    İlk kitabı oldukça beğenmiştim. Yollarda ve hep bir arayış, kaçış, hayatta kalma teması üzerine ve genelde geceleri sürüp giden hareketli bir tempoya sahipti. Anlatımı sürükleyici ve akıcıdır.
    İkinci kitap ise daha çok topluluğun olduğu mekanlarda geçtiği için gerilim yönü ve aksiyon yönü ilk kitaba nazaran daha azdır. Sürükleyicilik iyi olmasına rağmen ilk kitaba kıyasla biraz kopulabiliyor konudan. İlkine göre daha ağır ilerliyor ama sonlara doğru tempo kazanıyor.

Hocam ilk kitabı kesin alıyorum o zaman.2. kitabı da sıkar mı, almamı önerir misiniz yani?Bu arada cevabınız için çok teşekkürler

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İlk kitabı alın okuyun hocam zaten beğenirseniz ikinci kitabıda alırsınız. İlk kitabın sonu biraz muğlak bitiyorda ikinci kitapta o boşluk doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Rica ederim. İlk kitabı alın okuyun hocam zaten beğenirseniz ikinci kitabıda alırsınız. İlk kitabın sonu biraz muğlak bitiyorda ikinci kitapta o boşluk doluyor.

Tekrar teşekkürler hocam, öyle yapıyım o zaman

• Kitabı mı çıktı daha sonradan acaba? Dizinin de öncesinde çizgi romanı vardı, dizi haberleri ortada yokken indirip biraz okumuştum, baya sarmıştı. Eğer bunlar gibi dizi öncesinde yazılmış kitaplarsa okumayı düşünüyorum ama bir işin popüler olmasından sonra onun üstüne yazılan kitaplardansa okumak bana mantıksız geliyor. Okuyanlar veya bilenlerden cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.