Şimdi Ara

< WACOM BAMBOO S English Grafik Tablet İncelemesi > (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raistlin68

ben ereyondan daha önce alışveriş yaptım İzmir firması. Bir sorunla karşılaşmamıştım. Benim sorum teknik çizim için bu tabletten faydalanabilirmiyiz. (Teknik resim çizimleri için). Özellikle açısal çizimlerde performansı nedir? Hiç tablet kullanmadığım için vereceğiniz yanıtlar benim için rehber olacaktır. Teşekkürler

Tabii ki teknik çizimler içinde kullanabilirsin; Autocad içerisinde örneğin.
  • Ürünü öğlene karşın sipariş geçeceğim fakat bu S takısı beni bunalttı yurt dışında butarz bir ibare göremedim..

Benim ürünü kullanan arkadaşlara şu sorum olacak. Kalemi nekadar bastırırsak okadar kalınmı yazıyor o basınç seviyesi denilen bumu oluyor.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 15 Mart 2008; 2:32:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revue

Ürünü öğlene karşın sipariş geçeceğim fakat bu S takısı beni bunalttı yurt dışında butarz bir ibare göremedim..

Benim ürünü kullanan arkadaşlara şu sorum olacak. Kalemi nekadar bastırırsak okadar kalınmı yazıyor o basınç seviyesi denilen bumu oluyor.. Teşekkürler..

Basınç seviyesi iki şekilde karşınıza çıkar; 1ncisi hassaslık kalın veya ince, 2ncisi ise; anlık çizimi ekranda aynı zamanda ekrana yansıtması, çoğu ürün bu iki noktada kaybediyor, bunu dikkate alarak tercih yapmanız gerek.
  • İncelemeler için tesekkürler arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

İncelemeler için tesekkürler arkadaşlar...

Saolun arkadaşlar; ama en büyük teşekkür Technics'in!
  • estafurullah kardeşim.
    Revue hocam bu setler 3 modelle lanse edildi

One English
    Fun English
    ve English
    olarak yanlarındaki M veya S harfleride boyutları ile alakalı.. bu setlerde a5 a6 gibi ölçülerdense bunlar kullanılıyor daha çok
    S engilsh ülkemizde satılan benimde aldığım model bu bundle verilen
    quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

İncelemeler için tesekkürler arkadaşlar...

Saolun arkadaşlar; ama en büyük teşekkür Technics'in!

• quote:

quote:

Ürünü öğlene karşın sipariş geçeceğim fakat bu S takısı beni bunalttı yurt dışında butarz bir ibare göremedim..

Basınç seviyesi iki şekilde karşınıza çıkar; 1ncisi hassaslık kalın veya ince, 2ncisi ise; anlık çizimi ekranda aynı zamanda ekrana yansıtması, çoğu ürün bu iki noktada kaybediyor, bunu dikkate alarak tercih yapmanız gerek.

Peki Bamboo kalemi bastırma hassasiyetimizi algılamıyormu ?..
    Ben karikatürel çizimler için istiyorum bu ürünü..

Verdim siparişi yardımcı olan herkese teşekkürler...

• Peki Sade englishler niye yurtdışı sitelerinde daha ucuz?

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

estafurullah kardeşim.
    One English
    Fun English
    ve English
    olarak yanlarındaki M veya S harfleride boyutları ile alakalı.. bu setlerde a5 a6 gibi ölçülerdense bunlar kullanılıyor daha çok

• quote:

Orjinalden alıntı: pichoscosama

Peki Sade englishler niye yurtdışı sitelerinde daha ucuz?

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

estafurullah kardeşim.
    One English
    Fun English
    ve English

*Yurt dışı fiyatları ile Türkiye fiyatları bir olmuyor, Amerika gibi bir ülkede 1600 Dolara satılan Sony HD kamera Türkiyede 3200 Dolara sormuştum..

*Kargo ücretini soran arkadaşa: Ben Ereyon'dan sipariş verdim Ereyon Kargo ücreti alıyor fakat daha önce Weblebi'den aldığım üründe hem kargo ücreti hemde 10ytl kapıda ödeme ücreti alıyorlardı Ereyon kapıda ödeme ücreti almıyor sanırım ben göremedim ödeme ekranında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 15 Mart 2008; 22:47:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pichoscosama

Peki Sade englishler niye yurtdışı sitelerinde daha ucuz?

*Yurt dışı fiyatları ile Türkiye fiyatları bir olmuyor, Amerika gibi bir ülkede 1600 Dolara satılan Sony HD kamera Türkiyede 3200 Dolara sormuştum..

:) Sadece S modeline bakmadım ki. Fun modeli ile Sade englishi yabanccı sitelerde karşılaştırdım.

http://www.wacom.com/bambootablet/compare.cfm Hem şu linke bakın. Sade bamboo fun modelinden kötü.

• quote:

quote:

quote:

Peki Bamboo kalemi bastırma hassasiyetimizi algılamıyormu ?..
    Ben karikatürel çizimler için istiyorum bu ürünü..

Verdim siparişi yardımcı olan herkese teşekkürler...

Tabii ki algılar; çünkü belli bir basınç seviyesi var ama bu ne kadar çok olursa okadar net ve anında çizim yapabilirsiniz. 512 nin altı bir işe yaramaz, en alt 512 almalısınız.

• quote:

Tabii ki algılar; çünkü belli bir basınç seviyesi var ama bu ne kadar çok olursa okadar net ve anında çizim yapabilirsiniz. 512 nin altı bir işe yaramaz, en alt 512 almalısınız.

yani bu alet en alt dediğiniz türden mi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekonomisty

quote:

yani bu alet en alt dediğiniz türden mi oluyor?

En alt değilde standart diyelim; bundan aşağısı yetersiz kalır.
  • Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raistlin68

Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim.

Biz teşekkür ederiz
  • vista home cd side geldi ,yanlız içinde verdikleri cd 'deki yazlımı vista desteklemıyor :S
    Adobe Illustrator CS3 ile kullanıyorum tableti cok zevkli başka onereceginiz programlar warmı,bişey okurken not almak ustunu cızmek ıstıyorum yada daha kendimi geliştirebilmek için önereceginiz programlar nelerdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpbizk7t -- 20 Mart 2008; 1:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: limpbizk7t

vista home cd side geldi ,yanlız içinde verdikleri cd 'deki yazlımı vista desteklemıyor :S
    Adobe Illustrator CS3 ile kullanıyorum tableti cok zevkli başka onereceginiz programlar warmı,bişey okurken not almak ustunu cızmek ıstıyorum yada daha kendimi geliştirebilmek için önereceginiz programlar nelerdır.

Program tavsiyesi olarak Painter kullanmanı öneririm.
  • limpbizk7t Hayırlı olsun..

El yazısını metine döken program bilen varmı XP için... ? veya önerceğiniz işlevsel programlar.. Painter gerçekten işe yarar bir program. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 21 Mart 2008; 2:24:19 >
  • quote:

limpbizk7t Hayırlı olsun..

El yazısını metine döken program bilen varmı XP için... ? veya önerceğiniz işlevsel programlar.. Painter gerçekten işe yarar bir program. Teşekkürler..

saolasınn bendeki cd de just write 4.4 die bir program cıktı vista desteklemedıgınden kuramadım xp de calısır ve el yazısınıda testeklıyo olabılır
  • nasıl gidiyor tasarımlar
    quote:

Orjinalden alıntı: limpbizk7t

quote:

limpbizk7t Hayırlı olsun..

saolasınn bendeki cd de just write 4.4 die bir program cıktı vista desteklemedıgınden kuramadım xp de calısır ve el yazısınıda testeklıyo olabılır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.