Şimdi Ara

< WACOM BAMBOO S English Grafik Tablet İncelemesi > (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Technics

bamboo s english'in ekranı wide gibi aslında
    bende 2232bw var ve sıkıntısız kullanabiliyorum..
    zaten kullanım alanını belirleyebiliyorsun yazılımla

quote:

Orjinalden alıntı: pichoscosama

Şimdi ben laptopta kullanacağım ve ekran wide. Ben wide tablet mi seçmeliyim?

Aslında wide ekrana wide olursa güzel olur ama olmasada standart olan işini gene görür, zaten "Technics" de açıklamış.
  • süpermiş güzel sanatlar mezunumusun peki? bizdende emrah gitti microsoftun bir oyun firmasına izmirden
    http://www.partycule.com/gallery/
    buradan işlerine ulaşabilirsin onun..
    ben çok istedim ama bu olaya giremedim vakit bulupta birtürlü.. ama bu sene başlıycam inşallah biraz biraz kenarından köşesinden
    quote:

Orjinalden alıntı: sirneo
    ewt Bioware/pandemic deyim; daha önce Skylight Corp da çalıştım. Çizimlerim var ama consept artisler kadar değil.
  • quote:

süpermiş güzel sanatlar mezunumusun peki? bizdende emrah gitti microsoftun bir oyun firmasına izmirden
    http://www.partycule.com/gallery/
    buradan işlerine ulaşabilirsin onun..
    ben çok istedim ama bu olaya giremedim vakit bulupta birtürlü.. ama bu sene başlıycam inşallah biraz biraz kenarından köşesinden
    quote:

ewt Bioware/pandemic deyim; daha önce Skylight Corp da çalıştım. Çizimlerim var ama consept artisler kadar değil.

Aslında iktisat mezunuyum ama üniversiteden önce bu işlerdeydim; haliyle iktisat sadece isim olarak kaldı :) o arkadaşı cgtalk'da gördüm, consept konusunda baya iyi; bence sende başlamalısın :)

• Teşekkürler technics ve sirneo. Sizler kadar ağır işlerde kullanmayacağım. Ben web dizayn işi yapıyorum ve bazen fareyle zor oluyor illustratorda çizmek. Sanırım bu işimi görecektir. Daha pahallı bir şey almak rantıbl olmayacaktır.
  • quote:

Teşekkürler technics ve sirneo. Sizler kadar ağır işlerde kullanmayacağım. Ben web dizayn işi yapıyorum ve bazen fareyle zor oluyor illustratorda çizmek. Sanırım bu işimi görecektir. Daha pahallı bir şey almak rantıbl olmayacaktır.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu; ama ne olursa olsun ucundan da olsa bir tablet olmalı elinde.
  • quote:

quote:

Teşekkürler technics ve sirneo. Sizler kadar ağır işlerde kullanmayacağım. Ben web dizayn işi yapıyorum ve bazen fareyle zor oluyor illustratorda çizmek. Sanırım bu işimi görecektir. Daha pahallı bir şey almak rantıbl olmayacaktır.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu; ama ne olursa olsun ucundan da olsa bir tablet olmalı elinde.

Tabi haklısın. O yüzden araştırıyorum. Bundan başka bir şey tavsiye eder misin?
  • Wacom Intuos3 wide serisi işini çok rahat görür. Ama uygun fiyata Bamboo da hiç fena değil.
  • quote:

Wacom Intuos3 wide serisi işini çok rahat görür. Ama uygun fiyata Bamboo da hiç fena değil.

Tekrar sağol.
  • evet emrah bu konuda gayet başarılı gerçektende, aslında webden bu işi öğrenmek çok kolay. Baya bu konuda site var yerli yabancı. kafaya takan herkesin başarması muhtemel böyle sıkı cihazlarla. iktisat sende dekor olmuş anlaşılan..Böyle daha iyi..
    bir ara 1kaç işte paylaşalım buradan ben daha henüz başlamamış olsamda :)

quote:

Aslında iktisat mezunuyum ama üniversiteden önce bu işlerdeydim; haliyle iktisat sadece isim olarak kaldı :) o arkadaşı cgtalk'da gördüm, consept konusunda baya iyi; bence sende başlamalısın :)
  • pichoscosama kardeşim web işi için bambo one bile yeter sana bence.. 70ytl fiyata sahip ortalama.. Giriş için iyi bir ürün alışınca geliştirirsin ileride
    quote:

quote:

• quote:

evet emrah bu konuda gayet başarılı gerçektende, aslında webden bu işi öğrenmek çok kolay. Baya bu konuda site var yerli yabancı. kafaya takan herkesin başarması muhtemel böyle sıkı cihazlarla. iktisat sende dekor olmuş anlaşılan..Böyle daha iyi..
    bir ara 1kaç işte paylaşalım buradan ben daha henüz başlamamış olsamda :)

quote:

Hangi konuda kendini geliştirmek istiyorsun? bana sorarsan consept artist derim.

• quote:

pichoscosama kardeşim web işi için bambo one bile yeter sana bence.. 70ytl fiyata sahip ortalama.. Giriş için iyi bir ürün alışınca geliştirirsin ileride
    quote:

quote:

Çok sağol son bir soru. one, fun ve english arasındaki farklar ne? 70ytl yerine neden 240 ytl vermeliyim?

• aslında önce şunu sormak lazım para içinmi yapılacak keyif içinmi..Benimki biraz keyfi açıkçası çünkü izmirde bunu kullanabileceğim bir pozisyonum yok. Hani karakter oluşturuyoruz arada ama oda çok nadir..sonuçta açıkçası okulda güzel sanatlarda yapmaya fırsat bulamadıklarımızı bu digital sanat üzerinde toparlamam mümkün diye düşünüyorum

quote:

Hangi konuda kendini geliştirmek istiyorsun? bana sorarsan consept artist derim.
  • hocam buradan incelemenin daha genişine ve sorunun cevabına ulaşabilirsin
    http://www.chip.com.tr/urun/Wacom-Bamboo-S-grafik-tablet_2182.html

edit: ilaveten english in slimliği diğer 2 tablete göre daha başarılı geldi bana. çizim için önemli bir artı 170-180ede bu ürünü bulmak şuan mümkün
    quote:

Çok sağol son bir soru. one, fun ve english arasındaki farklar ne? 70ytl yerine neden 240 ytl vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Mart 2008; 0:55:00 >

• quote:

aslında önce şunu sormak lazım para içinmi yapılacak keyif içinmi..Benimki biraz keyfi açıkçası çünkü izmirde bunu kullanabileceğim bir pozisyonum yok. Hani karakter oluşturuyoruz arada ama oda çok nadir..sonuçta açıkçası okulda güzel sanatlarda yapmaya fırsat bulamadıklarımızı bu digital sanat üzerinde toparlamam mümkün diye düşünüyorum

quote:

Haklısın aslında bizim ülkemizde çok süper işler çıkar oyun olsun film olsun ama bir türlü değer verilmiyor, ilerde belki. Bu işin tr de eğitimine ağırlık verilmeli; ben senin yerinde olsam, hemen başlardım

• quote:

.........170-180ede bu ürünü bulmak şuan mümkün

Nerden bulabilirrim?
  • Ne işe yarıyor bu, okulda not filan almak için kullanılabilir mi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Ne işe yarıyor bu, okulda not filan almak için kullanılabilir mi ki

Kendi kendine çalışan bir şey değil bu. Senin verdiğin örnek yanında okula klavye götürmek gibi bir şey.
  • tech teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Ne işe yarıyor bu, okulda not filan almak için kullanılabilir mi ki

Kendi kendine çalışan bir şey değil bu. Senin verdiğin örnek yanında okula klavye götürmek gibi bir şey.

Pc ye bağlı olmalı yani, laptopla birlikte olsa dediğim işe yarar herhalde. Hani defter gibi bişey düşündüm ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.