Şimdi Ara

< WACOM BAMBOO S English Grafik Tablet İncelemesi > (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel alet fakat yıllarca mouse kullanan birinin hemen alışacağı birşey değil.benimki kutusunda uyuyor valla.mouse forever :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunaaltunbas

güzel alet fakat yıllarca mouse kullanan birinin hemen alışacağı birşey değil.benimki kutusunda uyuyor valla.mouse forever :)

Alışsan bir daha mouse kullanmazsın, tüm bilgisayar işlerinde bence mouse'dan kat ve kat daha iyi.
  • Gerçekten süper inceleme olmuş gerçi Chip noktası virgülüne aynı incelemeyi yapmış ama :) neyse

http://www.chip.com.tr/urun/Wacom-Bamboo-S-English_2182_3.html
  • Çok zorlandın mı incelerken hahaha insan alıntı diye not düşer yazıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Bamboo , bamboo one , bamboo fun olmak üzere 3 farklı model varmış.

Seninki hangi modelden acaba ?

benim incelediğim model bamboo s english..
    bamboo 3 modelle piyasada
    giriş seviyesi için olan model "one" yani alttaki
     < WACOM BAMBOO S English Grafik Tablet İncelemesi >

bu model yeni kullanmaya başlayacaklar için öneriliyor, daha çok yazı işlerinde kullanılabiliyor...yaklaşık 70-80 ytl

eğlence için geliştirilen orta model "fun" yani alttaki
     < WACOM BAMBOO S English Grafik Tablet İncelemesi >

bu modelde daha gelişmiş bir ürün, sanıyorum paket içeriğinde moude uda var..yaklaşık 140 ytl

birde en gelişmiş modeli olan s english varki bu tasarımdada kullanımdada daha iddialı bir model yani incelemesini yaptığımız ürün.. buda yaklaşık 180-240 ytl arasında farklılıklar gösteriyor piyasa satış fiyatı

benim incelediğim model demiş bide

• Chipteki inceleme bana ait zaten, vakit bulduğumda Chip içinde yazı yazarım..Profilimden de ulaşılabilirdiniz aynı incelemeye.. Hergün karşılaşmadığınız bir olay olduğu için sanırım ilişki kuramadınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: delog

Gerçekten süper inceleme olmuş gerçi Chip noktası virgülüne aynı incelemeyi yapmış ama :) neyse

http://www.chip.com.tr/urun/Wacom-Bamboo-S-English_2182_3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Ekim 2008; 13:26:41 >
  • Hergün karşılıyorum benzer olaylara emeğe saygısızlık vs..

Şimdi sana gelelim profilde adın umut kutluay görünüyor, chipdeki incelemeyi yapan yazarın adı ise Ümit Acıpayamlı

Şimdi de bu benim takma adım falan dersin. Ama bence uzatma artık battıkca batıyorsun.
  • delog, malesef polemiğe girebileceğim bir konu değil, sahteliğine inandığınız şeyler için Donanım haber ve Chip yönetimine beni şikayet edip kendinizi inandırmayı deneyebilirsiniz. Başlığı daha fazla kişisel eleştirinize maruz bırakmazsanız sevinirim.

iyi günler
    quote:

Hergün karşılıyorum benzer olaylara emeğe saygısızlık vs..

Şimdi sana gelelim profilde adın umut kutluay görünüyor, chipdeki incelemeyi yapan yazarın adı ise Ümit Acıpayamlı

Şimdi de bu benim takma adım falan dersin. Ama bence uzatma artık battıkca batıyorsun.
  • quote:

Hergün karşılıyorum benzer olaylara emeğe saygısızlık vs..

şaka gibisin bu chipdeki incelemeyi yapanda aynı arkadaşımız zaten yeni yapıldığı zaman zaten bana tech linki atmışdı

muhaha ne güldüm
  • Tamam arkadaşım eminim kendi yapmıştır incelemeyi chip için adınıda yanlış yazmıştır heyecandan. Kendi aranızda ittifak kurmuşsunuz yalana ortak olma bence..
  • Bugün bu modeli (WACOM BAMBOO ENGLISH(MTE-450/K-EN)) Kadıkoy'de aradım
    ama bulamadım. Nerden bulabilecegimi bilen biri var mı acaba? Yardımcı olursanız
    sevinirim. Tesekkurler.
  • ürünün şuan sıfır fiyatı baya fazla
    ereyonda bir alt modeli 400e satılıyor şuan
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=86988

burada 200lü fiyatlara var görünüyor
    http://www.hepsibilgisayar.com/wacom-bamboo-englishmte450ken,pid8843

bunun 430lusu var birde fiyatı baya uygun
    http://myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=CTF-430-S-EN

quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh
    Bugün bu modeli (WACOM BAMBOO ENGLISH(MTE-450/K-EN)) Kadıkoy'de aradım
    ama bulamadım. Nerden bulabilecegimi bilen biri var mı acaba? Yardımcı olursanız
    sevinirim. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Mart 2009; 23:23:19 >

• arkadaşlar merhaba konu az hort gibi olacak ama izmirde şu an nerde bulabilirim.kredi kartım olmadığı için internetten sipariş veremiyorum.0 olarak nerede satılırı.cevaplar için teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

arkadaşlar merhaba konu az hort gibi olacak ama izmirde şu an nerde bulabilirim.kredi kartım olmadığı için internetten sipariş veremiyorum.0 olarak nerede satılırı.cevaplar için teşekkürler şimdiden
  • arkdaslar grafık tablet alalı bir yıla yakın bir sure oldu çok alıstım artık buna fakat yazılımsal olarak eksiklik war bende bir yazıyı okurken altını cızmek masaustunu karalamak istiyorum bunun için bir program warmı ?
  • izmirde egecity'e gidin selamımı söyleyin :) daha önceden onlardan çok istettik kendileri yardımcı olucaklardır, toptancılarının elinde varsa istten getirtiyorlar, üstelik yanında vista box hediyeliydi ben alırken
    quote:

arkadaşlar merhaba konu az hort gibi olacak ama izmirde şu an nerde bulabilirim.kredi kartım olmadığı için internetten sipariş veremiyorum.0 olarak nerede satılırı.cevaplar için teşekkürler şimdiden
  • ana programla yapılabiliyor olmalı kurcalamak lazım, vista bu tableti tam destekliyor onda açılan bir çok yazılım ve uygulama mevcut. En kötü ihtimalle alın masaüstü ss'sini üzerine yapın ne istiyosanız ama photoshopta ama başka bir progda
    quote:

Orjinalden alıntı: limpbizk7t

arkdaslar grafık tablet alalı bir yıla yakın bir sure oldu çok alıstım artık buna fakat yazılımsal olarak eksiklik war bende bir yazıyı okurken altını cızmek masaustunu karalamak istiyorum bunun için bir program warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

izmirde egecity'e gidin selamımı söyleyin :) daha önceden onlardan çok istettik kendileri yardımcı olucaklardır, toptancılarının elinde varsa istten getirtiyorlar, üstelik yanında vista box hediyeliydi ben alırken
    quote:

teşekkürler en kısa zamanda uğrayacağım.
  • Wacom Bamboo S chip in sitesinde 130 tl ye media marktda var demişler ben beylikdüzünde bulamadım nerde bulabilirim bu ürünü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctsgsm

Wacom Bamboo S chip in sitesinde 130 tl ye media marktda var demişler ben beylikdüzünde bulamadım nerde bulabilirim bu ürünü

Gerçekten iyi fiyat; media markt'ı ararsan belki onlar seni yönlendirebilir, şube konusunda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.