Şimdi Ara

W960 incelemesi yapilmistir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
0
Favori
25.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilemiyorum valla telefon güzel bişiye benziyo ama bence P1i den sonra yeni bişi getirmiyor , bana p1 den ne fazlası var sorusunun cevabını verirmisiniz bu telefonun.. sadece playerı çok güzel ( albümlerin box artlarını ekrana getiriyormuş.. ????) ama klavyesi yok hala t9 a mahkumuz.. ( kalem p1dede var )

Bence bu telefonun p1 den bi farkı yok.. 8 gb hafızaya gelince p1de 8 gb kart takarım o da 8gb olur... 4gb deniyo p1 için ama şu videoda 8gb takmış adam ii çalışıyo telefon...

Ben bu telefondan 8gb dahili hafıza yerine ipoddaki gibi micro harddisk filan beklerdim böyle 60gb filan olucakki peynir ekmek gibi satılsın.... kutudan gps çıkmıyo onun parasını kesip hafızayı arttırmak için kullanmışlar gibi geliyor bana??? ama genel itibariyle pek bi yenilik YOK

-> 8gb kart takılmış p1 <-

• hayırlı olsun
    daha detaylı bir incelem yaparsan seviniriz
  • Hayırlı olsun,
    detaylı bir inceleme bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ne ucus be hayırlı olsun kardeş

abimin bir arkadasi elektronik urun satisi yapan bir sirketde calistigi icin senede bir kez bir urunu % 35 indirimli almaya hakki varmis o hakkinida abim icin ve dolayisiyla benim icin kullandi sagolsun hicbir karsilik beklemeden

quote:

Bu hafta K850i alcaz , resimler koyup yine caydırmayın adamı aaaaa

bu fiyata bulamasam bende k 850 dusunuyordum ancak sans iste :)

quote:

@gallagher2001 hocam 4 gözle bekliyoruz incelemeyi

walla bende 4 gozle bekliyorum teli yarin bi actirayim , su bi arkadasin turkcemize kazandirdigi cok tutan kelimede soyledigi gibi butun gece "BIZDIKLIYCAM "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 26 Aralık 2007; 0:32:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ne ucus be hayırlı olsun kardeş

abimin bir arkadasi elektronik urun satisi yapan bir sirketde calistigi icin senede bir kez bir urunu % 35 indirimli almaya hakki varmis o hakkinida abim icin ve dolayisiyla benim icin kullandi sagolsun hicbir karsilik beklemeden

buda güsel...

• P990i kullanicisi olarak ben,

Tipki M600+P990i birlesmesinden ortaya cikan P1 de oldugu gibi w960 i nin de sonyericsson nun walkmanphone adi altinda w950+p990i birlesiminden olusturdugu buyuk bir kazigi daha oldugunu dusunuyorum.

Kazigi diyorum cunku P990i nin zaman zaman kullanima bagli ram yetersizliginin disinda,bu cikarmis oldugu p1 ve w960 dan hicbir eksi yani yok.Temelde bu segmente cikarmis oldugu butun seri ayni.Yeni olan bir iki menu degisikligi,arayuz eklentisi ve kameranin megapixsel degeri.Yazilim ve islemci adina hicbir gelisim yenilik yok kisacasi.Nokia da aynisi degilmi diye dusunenler olucaktir ama bukadarda degil.

En azindan islemcisini yukseltse bari onada eyvallah ama oda yok.
    Bu cihazada ARM9 220 Mhz hizinda simdilerde yavas sayilacak islemci koymasindan, SE nun P990i den bu yana cikarmis oldugu cihazlar icin bir arpa boyu ilerleme kaydetme geregi hissetmediginin ,p990 i yi makyajlayip makyajlayip nekadar uyduruk bir is yaptiginin gostergisidir bana gore.

Eklemekte fayda var P1 ve W960 modellerini kisada olsa kullanmis incelemis biri olarak, P990i P1 kullanicilarinin uyduruk bir walkman menusu icin bu cihaza hic heveslenmesine gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 26 Aralık 2007; 0:11:56 >

• Hayırlı olsun dostum güle güle kullan. W950i kullanmış ve ses kalitesini beğenmemiş biri olarak W960 da ses ne gibi değişti merak ediyorum. Aydınlatırsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan. W950i kullanmış ve ses kalitesini beğenmemiş biri olarak W960 da ses ne gibi değişti merak ediyorum. Aydınlatırsan sevinirim

Aynen ben de W950i'yi başarısız bulmuştum ve merakla bekliyorum w960i'yi
  • hayrlıs olsun,güle güle kullan nice senelerde
  • Bekliyoruz arkadaşım hayırlı olsun tel. in
  • Hayırlı olsun arkadaşım . iyi günlerde kullanmanı dilerim.
    walkman forever... :)
  • P1i hakkında olumlu yazılar yazan arkadaşlar gibi düşündüğüm için bende beklememeye karar verip 2 ay önce gidip p1i almıştım.

Çünkü P1'de olmayan önemli bir özellik koymamışlar üstüne
  • İsabetli bir seçim..Hayırlı olsun..
  • hayırlısı olsun...yorumlarını beklıyoruz gerek ses gerek kamera özelliği açısından..
  • arkadaşlar kimsa yanlış anlamasın güzel telefon alınabilir ancak p1i nin w960 dan fazlası var eksiği yok tak üstünlüğü ki oda tartışılır 8gb hafıza neden tartışılır 2 gb p1i me kart taktım daha yarısını dolduramadım eger fiyat farkı çok olursa kimseye tavsiye etmem tabii bunlar benim görüşlerim saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

P990i kullanicisi olarak ben,

Tipki M600+P990i birlesmesinden ortaya cikan P1 de oldugu gibi w960 i nin de sonyericsson nun walkmanphone adi altinda w950+p990i birlesiminden olusturdugu buyuk bir kazigi daha oldugunu dusunuyorum.

Kazigi diyorum cunku P990i nin zaman zaman kullanima bagli ram yetersizliginin disinda,bu cikarmis oldugu p1 ve w960 dan hicbir eksi yani yok.Temelde bu segmente cikarmis oldugu butun seri ayni.Yeni olan bir iki menu degisikligi,arayuz eklentisi ve kameranin megapixsel degeri.Yazilim ve islemci adina hicbir gelisim yenilik yok kisacasi.Nokia da aynisi degilmi diye dusunenler olucaktir ama bukadarda degil.

En azindan islemcisini yukseltse bari onada eyvallah ama oda yok.
    Bu cihazada ARM9 220 Mhz hizinda simdilerde yavas sayilacak islemci koymasindan, SE nun P990i den bu yana cikarmis oldugu cihazlar icin bir arpa boyu ilerleme kaydetme geregi hissetmediginin ,p990 i yi makyajlayip makyajlayip nekadar uyduruk bir is yaptiginin gostergisidir bana gore.

Eklemekte fayda var P1 ve W960 modellerini kisada olsa kullanmis incelemis biri olarak, P990i P1 kullanicilarinin uyduruk bir walkman menusu icin bu cihaza hic heveslenmesine gerek yok bence.

Aynen katılıyorum sana dostum... ama galiba P990dan p1e işlemci hızı aynı ama ram i arttırmışlar ??

• Veri transfer hızı nasıl acaba ben onu merak ediyorum.
  • hayırlı olsun arkadaşım en kısa zamande bekliyoruz incelemeni...
  • bu S.E lerde neden hep toza karsı bı sevgısı var aynayamadımhttp://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w960-en.shtml#1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.