Şimdi Ara

w960'a akustik atılabilir mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR W960 KULLANICISIYIM... TELEFONA AKUSTİK VB ŞEYLR KURMAK İSTİYORUM... MÜMKÜN MÜ ACABA???***

• olacağını zannetmiyorum yine telefonu setool ve ya fara bağla telefonu görüyorsa büyük bi ihtimal olur
  • cid 53 degilse ve setooll türü programlar destekliyorsa mümkün
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

olacağını zannetmiyorum yine telefonu setool ve ya fara bağla telefonu görüyorsa büyük bi ihtimal olur

setol'ün telefon listesinde yok... far kullanmayı da tam olarak bilmiyorum... ayrıca bi hata yaptım telefon çöktü diyelim ne olcak o zaman???
  • setol2lt var bende başka yeni sürümü mevcut mu???
  • K850/W960 gibi cihazlar henüz modlanmadığı için maalesef cam driver & acoustic atamıyoruz...
    bende K850 kullanıcısıyım ve senin gibi acil acoustic atmak isteyenlerdenim, çünkü bu cihazda ses kalitesi çok kötü.
    senin telefona acoustic atmak istemenin sebebi ses kalitesinin kötü oluşumudur??? SE'nin Walkman serisine ait böyle üst segmentte yer alan bir cihazında ses kalitesinin oldukça iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 3 Ağustos 2008; 16:33:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

K850/W960 gibi cihazlar henüz modlanmadığı için maalesef cam driver & acoustic atamıyoruz...
    bende K850 kullanıcısıyım ve senin gibi acil acoustic atmak isteyenlerdenim, çünkü bu cihazda ses kalitesi çok kötü.
    senin telefona acoustic atmak istemenin sebebi ses kalitesinin kötü oluşumudur??? SE'nin Walkman serisine ait böyle üst segmentte yer alan bir cihazında ses kalitesinin oldukça iyi olacağını düşünüyorum.

ya bende birde k790i var onda her bi halt kurulu... kulaklık sesi gumburgumbur... w960'ın kulaklık sesi cok az gelio onun için istiyodum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android box lara root atilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum acoustic degil ama benzeri UIQ 3 lerde yapiliyo. Bi tane sistem dosyasını deistiriyosun. sonra kapa ac yapınca bangır bangır oluyo kulaklık. Hoparlör sesi sabit kaliyo. Dedigim dosyayı ve gerekli aciklamayı asagidaki topigin orta sayfalarından bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_22222747/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe-pREDator

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

K850/W960 gibi cihazlar henüz modlanmadığı için maalesef cam driver & acoustic atamıyoruz...

ya bende birde k790i var onda her bi halt kurulu... kulaklık sesi gumburgumbur... w960'ın kulaklık sesi cok az gelio onun için istiyodum...

aslında kulaklık sesi oldukça tatmin edici.. gayet de yüksek, otobüste 42 numarada gitmeme rağmen otobüs sesi duymuyorum çoğu zaman.

• quote:

de beers

yok dostum yaa... dediğm gibi k790i kulaklıkta akustikle birlikte cok cok iyi w960tan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Dostum acoustic degil ama benzeri UIQ 3 lerde yapiliyo. Bi tane sistem dosyasını deistiriyosun. sonra kapa ac yapınca bangır bangır oluyo kulaklık. Hoparlör sesi sabit kaliyo. Dedigim dosyayı ve gerekli aciklamayı asagidaki topigin orta sayfalarından bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_22222747/tm.htm

dostum verdiğin linke girme yetkim yok...

• Evet bende şimdi gördüm. Kapatilmis topic galiba.
  • sen anlatamaz mısın??? nasıl oldugunu...
  • Maalesef dostum
  • quote:

Maalesef dostum

yapma dostum yaa... peki nerde bulabilirim bi yol gostersen??
  • quote:

Maalesef dostum

yapma dostum yaa... peki nerde bulabilirim bi yol gostersen??
  • Dostum bende uiq3 telefon yok. o yüzden pek bi arastirmamda yok bu konuda.

Yalnız anlamadigim bisey var. Senin aradigin dosya ve acıklamasi forumda 10 larca kişide var. Neden bi tanesi bile buraya paylasimda bulunmuyolar anlamis deilim
  • http://uiq3.blogcu.com/uiq3_modifiye/page2

Burada anlatımı var sanırım.
  • quote:

Dostum bende uiq3 telefon yok. o yüzden pek bi arastirmamda yok bu konuda.

Yalnız anlamadigim bisey var. Senin aradigin dosya ve acıklamasi forumda 10 larca kişide var. Neden bi tanesi bile buraya paylasimda bulunmuyolar anlamis deilim

sonunda sesimi duyan oldu:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

http://uiq3.blogcu.com/uiq3_modifiye/page2

Burada anlatımı var sanırım.

sagolasın ... biraz karısık ama denemeye deger sanırım... bi sorun olursa neyapicam acaba???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.