Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
117.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Danielmarcos

quote:

Orjinalden alıntı: pelerinli

bişi sorucam. ona göre oyun hazinemi sizlerle paylaşıım.
    bu tel illaki 3boyut ve harekete duyarlı mı istio oyunlarda

Oyun paylaşacak arkadaşlar 240*320 çözünürlükte oyunları yüklerlerse daha derli toplu ve kaliteli bir oyun arşivi olur konuda. Malum W910i konusu ve telefonun çözünürlüğüde 240*320. Bende bugüne kadar topladığım ve elediğim seçme oyunları yükleyebilirim.

Benim yüklediğim oyunların içinde 1-2 tane ekran çözünürlüğü düşük oyun var ama tam ekran sorunsuzca oynanabiliyor. Hepsini deneyerek seçtim. Bu aralar hareket sensörlü oyun arayışındayım yakında onları da yüklerim =)

• bnm yazdıım sitede hepsi 240*320 olması lazım.
  • bu arada bu konu gerçkten çok ii.
    açan arkadaş sağolsn.şüphelerim vardı alıım mı die hepsi bitti.
    bide bu telefon n zmn çıktı ilk onu soruum
  • 2007'nin son çeyreğinde çıktı. 2008'in en iyi telefonu seçildi
  • lgmi de öyle almıştm cok iidi snra bi anda yenilikler başlaınca tel eskidi
    öyle olmasında
  • tel iki yılı bitirdi sanırım.ama telde yeni teknolojiler artık bitti.ne yapacaklar artıkın:)) hangi özelliği koyacaklar yeni tellere. telde internet saçma ve kullanışsız.birtek görüntülü konuşma var.oda w910 da var.oda ücretli tabey :))
  • abi buraya direk oyunun kurlum dosyasını nasıl koycaz
  • onu bir bilene sormak lazımdır dı.
  • buraya derken direk siteye
  • arkadaslar bugun teknosada tele baktim eski sony ericson kulakliğimni takip demosunun kulakliğini dinledim.. . arkadaslar sesi bana az geldi w810 ve w880 kullanmis biri olarak.. .. dıs seside az gbi ya.a.a:(((
    sonyebagircam cikircam simdi o kadar guzel tel yap adam akilli ses yapma ayip yaa..a teli actigimizda disari sesi nasil en azindna zil sesi yaptiginizda yuksek caliomu.. .

orda kadina olu piksel cikiomus dedim kadin bana yardimci olcagini tele bakabilcemi soyledi.. .o kadar kotu yani var ama dokununca insan kendinden geciyor tuslarina:=)) gerci heves ama:))

arkadaslar demosuna bakarak olu piksel anliyabilirmiyiiz.. bide ustteki resimde sanki olup piksel 5 ten fazla gibi garanti kapsamina girmesi lazim kardesim demi.. pikseller hep ekranin kosesindemi oluor..r.r
  • bu modelde her telde mi ölü piksel oluyormuş?
  • hyr cnm.
    her renkli ekranlı telde oluo
  • @gunesindostu

Evet sesi w810i ve w880'e göre az. Kulak sağlığı için böyle yapmışlar. Ama isteyen akustik atıp sesi baya yükseltebiliyor rahatlıkla =) Sorun değil yani.
    Ölü piksel olayı hepsinde yok tabi %2-3 ünde mevcuttur. Bu oran her telefon için geçerli. Demosunda olsa ne olcak ölü piksel sen alcağın telefonda bakcaksın var mı diye sonuçta demoyu almicaksın =) Ölü piksel ekranın her tarafında olabilir köşelerde olması zorunlu değil. 5 taneden fazla ölü pikselde garanti değiştiriyor mu bilmiyorum.. Sanmıyorum. O koyduğum resim pikselleri rahat görün diyeydi. 1000 kişiden birinde bu kadar ölü piksel çıkmış..
  • demosu calarken bi resim koysana olu piksl nasi gozukuomus kardesim bi bakam bu resimde 5 ten fazla bence girer garantiye.. .
  • ya bu telefonun tuş takımı nasırahat kullanılr mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

arkadaslar bende w910i kullanıcısıyım tel den cok memnunum akustik attım sesi artırdım hoparlör ve kulaklık sesi manyak oldu flash menuler fılan cok hos.ama benım tel de cozemedıgım bırsey var ayarlara gırıyom orda cagrılar var cagrı menusunde en altta ÇAG.BİTİRM.İÇ. KAPAT bu ne işe yarar.Birde bu telde kapagı kapatınca neden gorusme sona ermıyor yada ben mı bılmıyom ayarlarını fılan.Ayrıca kapagı acıp kapatınca herhangibir uyarı sesi atabılıyormuyuz

Kapağı açıp kapayınca çıkan ses için patch la yapılabiliyor w910 için.Bunun için bu sitede bulabilirsiniz.En çok patch R1FA035 sürümü için çıkmıştır.
    http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewforum.php?forum=26

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Kalan kontor yazisina tamam demezsen, mesaj gelmeme sorunu bende de var. Cok kiz arkadasimla tartismisimdir bu yuzden :D

Ahh ahh bir de bana sor "olurmuymuş öyle şey bahane uydurma bana!!" diye ciyaklıyor bana sürekli bu yüzden

Bu tüm sonyericsson larda mevcut bir sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

@gunesindostu

Evet sesi w810i ve w880'e göre az. Kulak sağlığı için böyle yapmışlar. Ama isteyen akustik atıp sesi baya yükseltebiliyor rahatlıkla =) Sorun değil yani.
    Ölü piksel olayı hepsinde yok tabi %2-3 ünde mevcuttur. Bu oran her telefon için geçerli. Demosunda olsa ne olcak ölü piksel sen alcağın telefonda bakcaksın var mı diye sonuçta demoyu almicaksın =) Ölü piksel ekranın her tarafında olabilir köşelerde olması zorunlu değil. 5 taneden fazla ölü pikselde garanti değiştiriyor mu bilmiyorum.. Sanmıyorum. O koyduğum resim pikselleri rahat görün diyeydi. 1000 kişiden birinde bu kadar ölü piksel çıkmış..

bana bi örnek verir misin?mesela kg300 6lık arttırım, n73 15arttırımlık ses çıkarıo.bunun sesi ne olur bu bakımdan(orijinal haliyle)

• üstteki sorumun cevabını öğrendm.geçersizdir.
    ylnz bişi daha sorcam bu telin çalıştırdığı oyunkar s60v3oluyo di mi?
  • üstteki sorumun cevabını öğrendm.geçersizdir.
    ylnz bişi daha sorcam bu telin çalıştırdığı oyunkar s60v3oluyo di mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.