Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
117.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar peki bu telefon kamerayı açınca zoom yapıyormu öğrenmekte fayda varda..
  • resmi internet sitesinde yazdığına göre 2,5 a kadar zoom gösterio .ama sonuçta sony ericsson
  • benide ekleyiniz çok iyi olmuş ayrıca
  • bazı yerlerde kamera zoom yapmıomu falan diye bişeler dediler haa bu arada mayısın 20sinde yanınızdayım
  • 2 mp çözünürlükte zoom yapmıyor. Vga kameraya aldığınızda zoom yapabiliyorsunuz. Foto kalitesinde hiçbir düşme olmuyor..
    s60v3 symbian dosyasıdır. Ama hemen hemen hepsinin java şekli mevcut. Sorun değil yani.. Oyun konusunu bu telde dert etmeyin zaten. Bu konuda yüklediğimiz oyunlar bir ömür yeter. Devamı da gelicek..
  • valla büyük merakla bekliom DesTroYeR00x.ztn bu sitede (eğer nası yüklenildiğini öğretirseniz)6 mayıstan sonra bi oyun patlaması yaşanıcak
    hayırlı olsun enescam bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 1 Mayıs 2009; 20:45:31 >
  • selam arkadaşlar. yarın işallah benimde bir w910i olacak. Aslında bu gün olacaktı saolsun kargo şirketleri 1 mayıs nedeniyle tatilde oldukları için olmadı. Topic çok güzel ve iyi düşünülmüş. Katkısı olanlara teşekkürler. Baya bir faydalanacam.
  • ya aradım ama bulamadım(belki ingilzcemdendir)
    bu telefona uygun bir heroes dizisi veya worms oyunu teması var mı.
    bulup da koyarsanız çok sevinirim

• sağol DesTroYer00x gerçekten ii şeyler buldum
  • beyler diyelim telefonu aldık sizin yaptığıız guncellemeler ses falan yukselio falan dedinizya telefonu 0 aldığımızda da sizinkilerle aynı oluyor demi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: enescam

beyler diyelim telefonu aldık sizin yaptığıız guncellemeler ses falan yukselio falan dedinizya telefonu 0 aldığımızda da sizinkilerle aynı oluyor demi???

Telefonun sesini arttırmak güncellemeye girmiyor yanlızca akustik atıyorsun o kadar. Telefonun 0 hali en güncel sürümle geliyor. Ama sesi kısık oluyor (kişisine göre tabi bence yeterli sesi. Küçük ucu taktım kulaklığa iyice sokunca kulağa sağır bile ediyor ) Yani kısaca aldıktan sonra işlem yapman gerekebilir =)
  • teşekkürler siz olmazssanız telefon hakkında hiç bi bilgimiz olmayacak bide bu ölü piksel çok canımı sıkıyor bazı arkadaşların başına gelmiş telefonu alırken bişe yoktu 3 saat sona baktı 20 tane ölü piksel falan yazıodu
  • Arkadaslar selam ... Hepinize cok tesekkur ederim. Anneler gununde indirim olur die bekliorum...
    Arkadaslar elektronik isi sans bide olu piksel garantiye girmesi lazim sony eriksona msg atip sorucam. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: enescam

teşekkürler siz olmazssanız telefon hakkında hiç bi bilgimiz olmayacak bide bu ölü piksel çok canımı sıkıyor bazı arkadaşların başına gelmiş telefonu alırken bişe yoktu 3 saat sona baktı 20 tane ölü piksel falan yazıodu

Bu ölü piksel olayını o kadar kafana takma. Her telefon için geçerli bir durum bu. w910i'nin ekranı diğer tüm telefonlardan çok daha parlak olduğu için ölü pikseller çok ilgi çekiyor o kadar. Zaten arka fonda siyah bir tema yokken farketmek bile zor. Bu forumda ölü pikselim var diye yazanlar bilmem kaç milyon kişiden 1'i 2'si o kadar kafaya takılcak bir şey yok yani..

• selam arkadaşlar. ürünüm cumartesi elime geçti.yani iki gün önce. hepsiburdadan almıştım. İnanması zor ama biraz önce bir mesaj geldi. hayretler içinde kaldım. Cihazınız kayıt dışıdır .1 hafta içersinde kapanacaktır.
    hepsi burdaya mesaj ettım hemen. Telefonu gerimi iade etsem. yol yakınken. ya uğraş dur şimdi. Anlamadığım nasıl kayıt dışı oluyor. faturayı keserlerken kayıt ettirmiyorlamı bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: president05

selam arkadaşlar. ürünüm cumartesi elime geçti.yani iki gün önce. hepsiburdadan almıştım. İnanması zor ama biraz önce bir mesaj geldi. hayretler içinde kaldım. Cihazınız kayıt dışıdır .1 hafta içersinde kapanacaktır.
    hepsi burdaya mesaj ettım hemen. Telefonu gerimi iade etsem. yol yakınken. ya uğraş dur şimdi. Anlamadığım nasıl kayıt dışı oluyor. faturayı keserlerken kayıt ettirmiyorlamı bunlar.

Mesaj nerden geldi ? Merak ettim doğrusu.. Eğer birisi geyik yapmıyorsa gönder geri hemen değiştirirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

quote:

Orjinalden alıntı: president05

selam arkadaşlar. ürünüm cumartesi elime geçti.yani iki gün önce. hepsiburdadan almıştım. İnanması zor ama biraz önce bir mesaj geldi. hayretler içinde kaldım. Cihazınız kayıt dışıdır .1 hafta içersinde kapanacaktır.

Mesaj nerden geldi ? Merak ettim doğrusu.. Eğer birisi geyik yapmıyorsa gönder geri hemen değiştirirler..

Cok ilginc. Bana da kayitsiz telefon gondermislerdi garantiden ama, tekrar servise gonderdim. 2gune duzelttiler.
    Sen bi SE Turkiyeyi ara - Consumer Support: +90 212 473 77 77 durumu anlat, onlar sana yardimci olacaklardir.

(Bu arada bu konudaki 99.mesaji atiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 4 Mayıs 2009; 13:48:32 >

• beyler benşm w910 sensME devre dışı çalışmıyor neden olduğğu hakkında hiç bi fikrim yok 28 tane gösteriyor aç a basıyorum hiç bir şey olmuyor açmıyor
  • bende aynı sorun oldu gönderdik telpaya yapıldı geldi.

ama kulaklık sesi hala iyi değil ses net gelmiyor. kulaklık sesinin artırılmasının bir yolu yokmu dur.

yoksa bu telefonu satacağım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.