Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .... imei numarası klonlanmıştır cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır şeklinde mesaj geldi.
    ne yapabilirimm faturam yok tel yurtdışından geldi.. bir de içerisinde yazan imei ile ekranda çıkan imei farklı ne yapmam gerekir
    cevap veren herkese şimdiden teşekkürLER
  • telefonu bir 10-20 santimden yatağa/koltuğa atarsam ya da elimde sallanırsa kapanabiliyor, sorun pilde mi, temassızlık falan mı var acaba???

yeni çıktı çünkü bu olay.
  • Pilde bir temassızlık olabilir. Üstüne ufak bir kağıt sıkıştırıp tekrar deneyin.
  • yaw arkadaşlar bu walkman skinleri nasıl yüklenecek uğraştım olmadı birisi anlatabilirmi acilllll
  • kapali takiodum aslinda ama bi kac seferdir acik takiyorum aslinda kapali takmak lazim herhalde sadece tel sarzdayken deil sanki elimde oynarkende carpio gibi gelio harbiiciim ya w810 da byle bi hissim yok:=)
  • operator logo sunu nasil silebilirim acaba?
  • bende telefonu pazar gününden beri kullanıyorum. elimden düşmedi neredeyse. çok başarılı bence. bende operatör logosunu silmek istiyorum. çözümünü bilen varsa sevinirim.
  • Acaba SE bu tel için yeni yazılım çıkartmayacakmı
  • hala cid53 e şifre programı yok mu ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLacKEaGL3

hala cid53 e şifre programı yok mu ya :S

cıd 53e malesef ilk sayfadaki şekilde patch yapılmıyor
  • arkadaşlar bu walkman skinleri nasıl atılıyo bilen varsa bekliyorum
  • arka alt taraf ısınıyo uyuz oluyom elimdeyken... telefon tutusummu yanlıs:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: akman008

arkadaşlar bu walkman skinleri nasıl atılıyo bilen varsa bekliyorum

ilk sayfada detaylı anlatımı mevcut
  • quote:

merhaba arkadaşlar,

dün bitane "sandisk memory stick m2 4gb" aldım.. herşey hoş güzel, taktım pc'ye direk kartı (m2 girişinden, usb'den değil) biçimlendireyim istedim öyle gereksizce, aklıma geldi ve yaptım.. ntfs yaptım dosya sistemini, biçimlendirme bitti ve atmaya başladım mp3'leri.. o kadar uraştım ettim doldurdum kartı, telefon'a bi taktım, kartı görmedi.. sonra neden neden neden diye dövünürken hatanın ntfs sisteminden kaynaklanacağını düşündüm ve tekrar fat32 sistemiyle biçimlendirdim.. neyse, tekrar attım parçaları hoş beş uraş yine tabii.. kartı gördü fakat içinde hiç birşey yoktu :/ klasör isimleri var ama klasör şeklinde değil de, dosya şeklindeydi.. o dosyaya tıkladığımda içine giriyor, "yeni klasör" diye de bir ayar geliyor.. (sanırım yeni klasör yaratmak içindir)

bir türlü anlam veremedim, acaba sony'nin kartı olmadığından mı böyle dingillik yapıyor? yardım edin arkadaşlar, neden böyle yapar, nasıl aşarız bu sorunu..

teşekkürler..

sorunu hallettim arkadaşlar, "fat" olarak biçimledim kartı, düzeldi.. fat32 yapmıştım önceden, o yüzden oluyomuş sanırım.. aynı sorunla karşılaşanların yararlanması için silmedim direk alıntı gibin yaptım.. geceniz ii olsun hade..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aethyrs -- 15 Aralık 2008; 22:49:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emirk

Benim şu 2 AYDIR gelmeyen W880i vardı hatırlarsanız... Beğenerek temiz bir şekilde kullanıyordum fakat 6 gün kullanabildim sadece ve servise gitti. 2 AY DOLU ARTIK YA BİR ÜST Modeli İLE DEĞİŞSİN YA DA PARAMI VERİN DEDİM PARAYI VERDİLER! HEMDE NASIL VERME? 8 TAKSİT OLDUĞU İÇİN DAHA 3. TAKSİTTEYMİŞ BANA 3 taksit fiyatını vereceklermis bir daha para almayacaklarmış (!) böylece benim parada güme gitti gibi oldu...

Arkadaşlar... Az önce buranın Teknosa mağazasından aradılar. Telefonunuz yenisi ile değiştirilmiştir yenisi geldi yarın gelip alabilirsiniz?!?!? diye Bu nedir ya?? birbiyleriyle ilişkisi yokmu bunların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 17 Aralık 2008; 13:49:53 >

• arkadaslar far managerden yedekleme yapmaka istedim... altta yazanlar gibi

Evet Bomba Db2020 Main yedekleme Full Şekilde Quick Acces patchi ve diğer patchler İle beraber Trde ve Dünyada Bi İlktir

Gerekli Programlar Forumda mevcuttur

Şimdi Malzemeler
    Setool 1.11
    Jd Flasher
    Db2020 Cid52 Bir Cihaz
    Telefonunuza Tüm patchleri Attıktan Sonra Yedeği Almak için
    Not : Quick Acces patchini yapmadan yedek alamazsınız unutmayın
    Jd Flasheri Açın Alt + F1 tuşlarına basın
    Scprit Qa2020 Port usb Hız 921600 Olarak Seçin
    Ve Girş yapın BFlasha Girin
    Karşınıza Memory klasörü Çıkacaktır
    Memory Klasörüne Sağ tıklayıp Seçin resimdeki gibi

ve Kodları yazıyoruz ilk Bölüm 4414 0000 ikinci Bölüm 01CC 0000
    Sonra Copy basıyoruz
    örnek resim
    http://img377.imageshack.us/img377/2272/80694633gp8.jpg mesaj sahibi:Orochi

ben bunları yaparken bflasha girdiğimde sanırım ıiçindeki verilieri okuyordu en sonun warrıng yazan bir uyarı geldi uyarıyı tam hatırlamıyorum ama hatırladıhım kadarıya söyleyeyim batarya ile ilgili bir şey idi o esanada kabloyu telefondan ayırdım ayrıdıktan sonra sankı ılk yapılması gereken bır olay var ya alt-f1 bas bağlan sonra telefonu bağla 2 ye bas bağlansın olayı varya bu oldu sanırım uyarıda benden sadece bataryayı çıkarı 2 tuşuna basılı tutup program kaldıhı yerden devam edecektı ama ben bunu yapmadım doğrusu akıl edemedım. son olarak telefon açılmıyor ne yapcahım bılmıyorum forumda arkdaslarda maın yedekle bu telefonu gerı dondurebılırmıyım veya ne yapmacahım hakkında lutfen bılgı vein...

• w880 icin display driver lazım elinde olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

w880 icin display driver lazım elinde olan varmı??

dsplay driver yüklemenizi tavsiye etmiyorum şarzı çok çabuk bitiriyor

sakut

imzamda yazılım yükleme sorunları düzeltme konusunda detayları mevcut

main yedeği alma videolu anlatımı imzamda yazılım depomda far dosyasının içinde mevcut
  • Sagolun ben orjinal display driver buldum attım olduu..
  • şuanda çok popüler olan telefonların sar değerleri
    n96: 0.91 W/kg.
    n78:1.23 W/kg.
    5610: 1.14 W/kg.
    5310:1.07 W/kg.
    n82:1.35 W/kg.

......

nokiacılar gelip s.elerin sar degerine laf söylüyorlar kendi kullandıkları tellerden haberleri yok

buarada sim siyah w880i olupta uygun fiyattan satmak isyen olursa ben buralardayım

ama full siyah olanı çünkü diger renkleri hoşuma gitmiyor zevk meselesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 19 Aralık 2008; 3:10:56 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.