Şimdi Ara

w810i yeni aldım w810i ciler yada bilenler bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar teli alalı 2gün oldu telden cok memnunum ama nasıl foto cekcegimi bilmiyorum foto cekiyorumda nasıl net cekerim otofokus nasıl calısır makro die bişiwer ayarlarda onu aktif mi etmeliyim kamera ayarlarını söylerseniz sevinirim ayarlanması gereken herseyi söylerseniz cok sewinirim

ekolayzır ayarları kamera ayarlarını yane sesle görüntüyü en iyi sekilde yakalayacak sekilde söylerseniz cok sewinirim...

• ekolayzır sana ve dinlediğin müzik türüne kalmış, fotoğraf çekerken yapman gereken tuşa yarım basılı tuman yeşil kare çıkıp uyarı tonu geldiğinde odaklanabilmiş oluyor o zaman çekebilirsin. makroyu çok yakından çekim yapacaksan kullanabilirsin, böcek çiçek vs iyi olur. ben diğer ayarları otomatik kullanıyorum.

yazılımmı nasıl yüklicem yazılımmı yükleyince garanti dısı kalırmı birde yazılımla görüntü kalitesinin bi ilgisi warmı yazılımı nereden bulacagım cok soru sordum yeni aldıgım için bilmiyorum eskiden nokia kullanıyorum kusura bakmayın

Orjinalden alıntı: hacker_ayko

birde kolonları cabuk patlıyomu bu telefonun dayanıklımı kolonları???

yazılımmı nasıl yüklicem yazılımmı yükleyince garanti dısı kalırmı birde yazılımla görüntü kalitesinin bi ilgisi warmı yazılımı nereden bulacagım cok soru sordum yeni aldıgım için bilmiyorum eskiden nokia kullanıyorum kusura bakmayın

Bende iki gün önce aldım arkadaşım birkaç sorunum vardı sesin az çıkması ekranın tam ekran olmaması gibi sordum ama kimse den ses çıkmadı bende başladım topicleri baştan sona okumaya önce telefonun versiyonunu değiştirdim sonrada toshara1.7 yi kurdum çok şükür bozmadan yüklemeyi başardım şimdi bomba gibi ses çıkıyor garanti dışı kalacağını pek sanmam sonuçta pc de de windows çökünce garanti dışı kalmıyor tabi emin değilim ama mantıken kalmaması lasım sana tavsiyem
    http://forum.donanimhaber.com/m_11426923/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_7702622/tm.htm
    bu iki linki elinden geldiğince okumaya çalış en son kendin den emin olduğun zaman yazılım değiştirme işine gir derim neden sen anlatmıyorsun dersen hem çok karışık hemde bende acemiyim ilk defa denedim yanlış birşey anlatmak istemem vebali büyük
    Bol şans

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunay34 -- 3 Ağustos 2007; 17:38:58 >

BU VATANI ASLA BÖLEMEZSİNİZ!

• saol arkadasım ben iki linkidde okumaya calısıyım bomba gibi telefon bilgisayarı bile artık telle yönetiyorum süper yazılım iyi dir işşalah o tosharayı ben nerden bulabilirim
    yeni telefon alıcam da
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KALİTELİ FOTOĞRAF ÇEKME TEKNİKLERİ:

Öncelikle fotoğraf kalitesi olarak iyiyi seçin, çözünürlüğü artırın (1632x1224 piksel), ortama göre white balance (beyaz dengesi) özelliğini ayarlayın.

DIŞ MEKAN:

- Kamerayı açtıktan sonra daha başarılı fotoğraflar elde etmek için 5-6 saniye bekleyin. Sensör daha iyi ışık alacaktır.

- Telefonu iki elinizle kavrayın ve ellerinizi titretmeyin.

- Fotoğrafı çekmeden 1-2 saniye önce titreşim olmaması için nefesinizi tutabilir ya da sırtınızı sabit bir nesneye dayayabilirsiniz. Böylece fotoğrafta kalitesi daha iyi olacaktır.

- Güneş ışığını daima arkanıza alın. (Sabah ve akşam üstü vakitlerinde fotoğraf kalitesi daima daha iyidir)

- Fotoğrafını çekeceğiniz nesneyi iyi odaklayın. Önce deklanşöre yarım basın. Telefonun ekranındaki yeşil nokta yanıp sönmeyi bırakınca telefon sinyal verecektir. Sinyali duyduktan sonra deklanşöre tam basıp fotoğrafı çekebilirsiniz.

- Fotoğraf çekme işlemi bittikten sonra ''kaydediliyor'' yazısı gitmeden ellerinizi oynatmayın.

- Manzara fotoğraflarında parlaklığı -0.3 olarak ayarlarsanız fotoğraf kalitesi daha iyi olacaktır. Olabildiğince + değerleri kullanmayınız.

- Yakın plan çekimlerde macro modunu açmayı unutmayın. Yoksa fotoğraflar bulanık çıkacaktır.

İÇ MEKAN:

- İç mekan fotoğrafları, dış mekana göre biraz daha zahmetlidir. Noise oluşumuna rastlanır

- İç mekanda gece modunu açık tutarsanız ve parlaklığı azaltırsanız noise oranı azalacaktır. Daha iyi kalite için zamanlayıcıyı açabilirsiniz.

- Daha karanlık mekanlarda telefonun flaşını kullanın. Telefona harici flaş satın alırsanız fotoğraf kalitesi çok daha iyi olacaktır. Özellikle noise oranı çok düşüyor.

* Dijital yakınlaştırma fotoğraf kalitesini olumsuz yönde etkileyecektir.

En güncel firmware sürümü: R4EK001

• cok saol süper bilgiler ...yapılması gerekn ayarları warmı yane söyle yaparsan daha iyi olur denilebilen ayarları warsa söyleyebilirmisiniz..
  • yok kardes foto anlamında deil örnegin sunu söyle yaparsanız sarz daha az gider gibi gerekli seyleri yapılması gerekenler anlamında sordum birde wolkmen club mı w810i club mı ne warmıs nasıl katılcaz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.