Şimdi Ara

W810i sarj tamamlandı iletisi gelmiyor saatlerce sarja devam ediyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi hem pc'den hemde normal sarj aletinden aynı sıkıntı oluyor...Acaba servise mi göndermeliyim?

• sanırım öle bi özellik yoktu yada bende farkedemedim çok ta önemli bişi değil zaten sarj full dolu olduğunu yukarıdaki göstericiden anlarsın
  • Keşke yukarıdaki gösterici bunu gösterse :) işte sürekli sarj edildigini gösteren simge mevcut küçük elektrik işareti.... dolu göstermiyor!
  • telefonun ne marka benim W810i de gösteriyo o yüzden dedim
  • telefon w810i başlıkta yazdıgım gibi...Çok garip sürekli sarjda görünüyor doldu ibaresi yok anlayamadım olmadı servisi arayıp soracagım ama bunun bir çözümünü bilen varsa yardım etsin lütfen!teşekkürler
  • telefon açıkken dolduruyosan bittiğini düşündüğünde sağdaki + - tuşlarından birine basıp şarjın yüzde kaç olduğuna bak
    eğer 96-97'den fazla ise sorun yok demektir
  • Pil göstergesinde hareket yoksa olay bitmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Pil göstergesinde hareket yoksa olay bitmiştir

bunu demek istemiştim bende ama fazla uzattım sanırım
  • şarjdan söz açılmışken ben de bişey sorayım kendime ait w810i yi usb den bilgisayara
    bağladığım an şarja başlıyor fakat bi arkadaşın w810i si var onun ki tel. usb den bağlayıp
    dosya transfer modunu seçmeden şarja başlamıyor. telefon modunu seçince
    bilgisayardan şarj yapmıyor
    sebebi ne olabilir bi fikriniz varmı?
  • Telefonu kapalı şekilde şarj ediyorsan herhangi bir tuşa bastığında şarj durumunu görebilirsin. Eğer şarj işlemi tamamlanırsa ekranda ''tam dolu'' yazısı görünecektir.
  • şarj olurken pildeki elektrik işareti kaybolmaz ama şarjın dolmasına yakın işaret tamamen yeşil olur ve ufak bi çizgi yanıp söner batarya %100 olduğunda o çizgi de kaybolur,yandaki + - tuşlarına bastığında ŞARJ OLUYOR %100 yazısı varsa dolmuş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimusp -- 20 Temmuz 2007; 1:19:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

şarjdan söz açılmışken ben de bişey sorayım kendime ait w810i yi usb den bilgisayara
    bağladığım an şarja başlıyor fakat bi arkadaşın w810i si var onun ki tel. usb den bağlayıp
    dosya transfer modunu seçmeden şarja başlamıyor. telefon modunu seçince
    bilgisayardan şarj yapmıyor
    sebebi ne olabilir bi fikriniz varmı?

kullandığınız firmware sürümleri aynı mı? usb üzerinden sarj etmek telefonun pil ömrünü sarj cihazıyla sarj etmeye oranla kısaltır..
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Fakat pil işareti hareketsiz durumda degil ikincisi elektrik simgesi halen kırmızıda sarj durumunda yani sürekli devam ediyor sarjın ne kadarn dolu oldugunu telefon durumu sekmesinden de görebiliyorum mesela mtelefon %100 dolu fakat sarjı devam ediyor.bunu anlamış degilim.
  • %100 yazığından beri ne kadar geçti belki biraz daha dolmak istiyodur eğer baya bi geçtiyse anormallik var gibime geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.