Şimdi Ara

??W810i GDFS HAKKINDA ACİL YARDIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar w810i telefonumun gdfs si çökerttim.. yeniden gdfs yükleme imkanım war mı? warsa da nasıl.. yardımcı olabilirmisiniz??

• Eğer yedeğini aldıysan kurtarabilirsin yoksa çöp
  • Bende 2 kez çökertmiştim yedeği olunca kolayca kurtardım, yedek almadıysan işin servisle.
  • Patch atmaya başlamadan önce GDFS yedeğini almak gerekiyor ne olur ne olmaz, ben ilk yedek almış sonra başlamıştım, o olmadan ancak serviste düzeliyor bildiğim kadarı ile.
  • arkadaşlar yedeği vardı bulamıyordum ama allah'tan buldum şimdi ve kurtardık aleti.. çok mutluyum..
  • Yedeğini alınca setool2lite ın klasörüne gider dosya , ve o yedeği de atınca hemen problem çözülür bana da olmuştu bi kere iyi ki yedeğini almışım dedim sonra :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: avan_gard

arkadaşlar yedeği vardı bulamıyordum ama allah'tan buldum şimdi ve kurtardık aleti.. çok mutluyum..

O yedeği cd, maile kaydet. Herzaman gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 5130 sorunu(Acil Yardım)
    16 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

Bende 2 kez çökertmiştim yedeği olunca kolayca kurtardım, yedek almadıysan işin servisle.

kardeş ben gdfs yedeği aldım ama onu yüklüyorum teli acarken sonyericson yazısı gelio orda kalıyo. açılmıyo. ne yapmam lazım. yedeği nasıl yüklemem lazım bi anlatsanız
  • gdfs yedeği nasıl alınıyor acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drakin

gdfs yedeği nasıl alınıyor acaba ?

>setool programını açın.
    ->telefon modelinizi seçin.
    ->Read Gdfs kısmını işaretleyerek cihazınızın gdfs'sini yedekleyin.
    ->almış oldugunuz yedek setool programının çalıştıgı klasörün içinde Gdfs_352xxxxxxxxxxxxxx imeı numaranız ne ise o isimle olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 22 Nisan 2009; 14:59:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.