Şimdi Ara

w810i düşünüyorum ama kararsızım yardım lazım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ben buraya yeni üye oldum benim sorunum w810i almayı düşünüyorum ama bazıları w810i nin kulaklık sesinin iyi olmadığını söylüyorlar bu benim için çok önemli gerçekten kulaklık sesi kısıkmı? beni aydınlatırsanız sevinirim...

• Bunun versiyonla alakası varmış galiba ama bende daha 1 hafta önce aldım.. Şöyle diyebilirim...

K790 dan iyi
    K750 den düşük
    W800 den çok düşük......

Bendeki cihaz böyle.
  • peki versiyonunu değiştirince düzelirmi
  • Valla bu konuda bir fikrim yok, zaten versiyonla sesin kısık yada yüksek olarak değişkenliğini, forumda duydum. Bendekinin sesi, yukarıda söylediğim cihazlardan kısık...
  • kulaklıktan gelen sesmi, hoparlörden gelen sesmi kısık yoksa ikisidemi kısık
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

kulaklıktan gelen sesmi, hoparlörden gelen sesmi kısık yoksa ikisidemi kısık

son versiyonda kulaklıktan gelen ses kısık ama eski versiyona dönmenin çeşitli yolları var.sondan bir önceki sürüm olan R4DB005 en iyi ve stabil sürümdür ve bu sürümde kulaklık sesi gayet yüksek ve kaliteli.son sürümde sadece w810i nin değil k750i ve w800i nin de sesi kısılmış.w810i nin hoparlör sesi k750 ve w800i ye göre düşük ama kalitelidir.eğer ses konusunda endişişen varsa kesin olarak söyleyebilirim ki R4DB005 sürümünün sesine hayran kalacaksın.
  • Nokia 6233 almanı tavsiye ederim

Hem kulaklık performansı hemde yüksek ses veren stereo hoparlörleri ile seni fazlasıyla tatmin edecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

son versiyonda kulaklıktan gelen ses kısık ama eski versiyona dönmenin çeşitli yolları var.sondan bir önceki sürüm olan R4DB005 en iyi ve stabil sürümdür ve bu sürümde kulaklık sesi gayet yüksek ve kaliteli.son sürümde sadece w810i nin değil k750i ve w800i nin de sesi kısılmış.w810i nin hoparlör sesi k750 ve w800i ye göre düşük ama kalitelidir.eğer ses konusunda endişişen varsa kesin olarak söyleyebilirim ki R4DB005 sürümünün sesine hayran kalacaksın.

çok teşekkür ederim yorumun için büyük ihtimal w810i alıcam bu bikaç gün içinde

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Nokia 6233 almanı tavsiye ederim

Hem kulaklık performansı hemde yüksek ses veren stereo hoparlörleri ile seni fazlasıyla tatmin edecektir

telefonu aldıktan sonra cebimde para kalmıo 64 lük kartta yetmez bana bide 6233 istemememin asıl nedeni video çekimini pek kullanmıyorum telefonlarda bide dışarı verilen sesinde abartılı olması önemli degil yinede yorumun için saol
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

çok teşekkür ederim yorumun için büyük ihtimal w810i alıcam bu bikaç gün içinde

telefonu alınca sony ericsson forumlarını takip etmeni şiddetle tavsiye ederim.sony ericsson w810i gelişime çok açık bir telefon.kullandıkça daha çok seveceksin.

• karizmatik olan bir telefon w810
    kulaklık ve hoparlör sesi gayet başarılı
    ama videoda vasat telefon
    fotoğrafta ise 6233 ile kıyaslanmaz 6233 fotoğrafları başarısız
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

karizmatik olan bir telefon w810
    kulaklık ve hoparlör sesi gayet başarılı
    ama videoda vasat telefon
    fotoğrafta ise 6233 ile kıyaslanmaz 6233 fotoğrafları başarısız

zaten benim video ile işim olmuyo hiç ya
  • hoparlörde ses yüksekliği olarak 6233 w810dan yüksek sesli yanlış anlama olmasın- ama w810 hoparlör seside kaliteli ve iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 7 Mart 2007; 17:20:32 >
  • quote:

selam ben buraya yeni üye oldum benim sorunum w810i almayı düşünüyorum ama bazıları w810i nin kulaklık sesinin iyi olmadığını söylüyorlar bu benim için çok önemli gerçekten kulaklık sesi kısıkmı? beni aydınlatırsanız sevinirim...

Bu durum telefonun kullandığı firmware sürümünden kaynaklanıyor. Telefon için çıkarılan en güncel sürüm R4EA031'dir. Ancak bir önceki sürüm ''R4DB005'' kulaklık ses çıkışı açısından daha başarılıdır.
  • hocam git w810i al eve gel acoustik yap hepsini geçer
  • saolun şu sürüm meselesini araştırdım pek endişem kalmadı yorumlarınız için teşekkürler
  • git hemen w810i al bende ilk aldığımda R4DB031'di cızırtı filan vardı R4DB005 yükledim süper oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Nokia 6233 almanı tavsiye ederim

telefonu aldıktan sonra cebimde para kalmıo 64 lük kartta yetmez bana bide 6233 istemememin asıl nedeni video çekimini pek kullanmıyorum telefonlarda bide dışarı verilen sesinde abartılı olması önemli degil yinede yorumun için saol

512mb karti hediye W810i nin

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

git hemen w810i al bende ilk aldığımda R4DB031'di cızırtı filan vardı R4DB005 yükledim süper oldu

2 gune kadar gelır benımkide kısmetse

daha once bu tur telefonlar kullanmamıstım

bahsettıgın yazılımmı?
    degıstırmeyı kendımız yapabılıyormuyuz?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 26 Mayıs 2007; 21:22:15 >

• kendin yapabilirsin.

http://www.cepforum.com/forum/showthread.php?t=117055

aynen uygula,15 dk.da yeni sürümü yüklemiş olacaksin.
    FİNİSHİNG FLASH yazisini görmeyi bekleyip STOP diyecegin kısımda,finishing flash yazisi ciktiktan 10-15 saniye sonra stop ikonuna bas,erken basmalarda telefonda yazılım hatalari yasanabiliyor.buna dikkat ettigin zaman bi sorun cikmaz.
    RD4B005 sürümünde,ekolayzırı megabass a ayarlamamanı tavsiye ederim,asırı bas nedeniyle seste bozulmalar olusuyor.dier ekolayzırları kullandıgın taktirde memnun kalacaksın.
    bir de hpm-70 in bass ve tiz agırlıklı olmasi nedeniyle techno,pop,r&b tarz müziklerde oldukca basarili;fakat rock gbi ensturimental agırlıklı müzikler dinleyeceksen ensturimanlarin sesini duymada sorun yasayacaksin,cok kısık ve arkada kalıyorlar,bu tamamen kulaklıktan kaynaklanan birşey,yeni bir kulaklıkla bu sorun da ortadan kalkmıs olur,al sana kaliteli bi mp3 player.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.