Şimdi Ara

w810i de ekranda Sol Köşede G harfi ne anlama geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar W810 İ modeli var bende sol köşede antenin oldugu yerde G harfi cıkıyor bu harf ne anlama geliyor ve nasıl silebilirim lütfen yardım edermisiniz..tşkler

• gprs in g si o...silinecek birşey değil..zaman zamanda edge'in e si çıkar...
  • baglantı yapmadıgım halde çıkıyor.Bu bir baglantımıdır.Nete mete girdigimiz yok.Faturaya yansımasın..silemezmiyiz ki yada bi engelleme olmuyormu
  • E harfi EDGE'i; G harfi ise GPRS'i sembolize eder. EDGE'in kapsama alanına girdiğimizde E harfini görürüz. EDGE'nin kapsama alanından çıkıldığında G harfi görünür. Bu durum faturaya kesinlikle yansımaz.
  • Hocam tşk ederim.Makinayı yeni aldıgımdan dolayı bazı teknik bilgilerini bilemiyorum.Peki EDGE'nin acılımı nedir..?
  • Bunu bende merak ediyordum iyi oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanizmir74

Hocam tşk ederim.Makinayı yeni aldıgımdan dolayı bazı teknik bilgilerini bilemiyorum.Peki EDGE'nin acılımı nedir..?

Enchanced Data rates for GSM Evolution

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Şubat 2007; 19:58:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanizmir74

Hocam tşk ederim.Makinayı yeni aldıgımdan dolayı bazı teknik bilgilerini bilemiyorum.Peki EDGE'nin acılımı nedir..?

Enchanced Data rates for GSM Evolution

Açılımı bu anlamı ise GPRS'ten daha hızlı bir bağlantı oluyor.
  • Akadaslar yardımlarınız için tşk ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.