Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar ben dediğiniz gibi teli setoole bağlıyorum hiç bi sey olmuyoooo YARDIMM

quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

Orjinalden alıntı: taner_01985

Hocam benim Cİd öğrenmede C:-- P:-- seklinde yazıyor ne yapacam

kapalı şekilde c ye basılı tutup setoole bağla setollde gözükür.
  • gg setup exe yi kur telefonu programa tanıt o aşamayı atlamışsındır.
  • hallettim. teşekkürler Phileo Sophia kardes
  • benim cid 49 rea..31 li versiyondu 05 yaptım telefon daha kullanışlı oldu daha hızlı takılma yok. ama 1 problem oldu tel son seste hoparlörde cızırtı yapıyor. Phileo Sophia senin verdiğin eq patch i yükledim biraz daha iyi oldu akustik atsam daha da iyi olabilir mi? hoparlör patlıyo felan demiş bikaç kişi 05 versiyonda varmıdır böyle bişey?
  • arkadşlar cid49 31li sürümü yükledim orjinal haline dönmedi tel siyah arka plan çıkıyo saate bakınca bide kısayıolda bi kaç menü var ne olduğunu anlamadığım orjinal maini fs si olan biri paylaşabilirmi rica etsem aciliyeti garantiye gönderk olmam yoksa çok önemli deil 05liyimi yüklsem yoksa problem olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 4 Eylül 2009; 12:29:08 >
  • saate bakınca zaten siyah arkaplan oluyor.
  • üstadlar selamlar,

alntıdaki yöntemle bir yazılım yüklemesi yaptım, başlangıçta bir kaç deneme yaptım, ama en sonunda tam yönergelere uygunaşamaları tamamladı ve yükleme yaptı, ancak telefonu açmaya çalıştığımda se logosu ve yazısı olan ekranda kalıyor daha fazla ilerleyip seçim ekranına gelemiyor... sorun nedir varsa pratik bir yolu onu deneyeyim...

şimdiden teşekkürler ...

quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

W810i cid:49'a R4EA031 YAZILIMI YÜKLEME

R4EA031 sürümünü setool programıyla ortalama 430 saniyede yükleyebilisiniz.
    Linkteki rarlı klasörün içinde yazılım için gereken dosyalar vardır, bu dosyaları telefonu usb ye bağlamadan resimdeki şekilde seçiyoruz.
    1- Telefon modeli seçilir
    2- W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 dosyası Add butonuyla seçilir.
    3- W810_R4EA031_FS_C_ASIA_RED49.fbn dosyası Add butonuyla seçilir.
    4- Zipli tpa dosyası MISC files kısmından seçilir.
    5- FLASH butonuna tıklanır.

FLASH butonuna bastıktan sonra telefonu c tuşuna basılı tutarak usb ye bağlıyoruz, bağladıktan kısa süre sonra program batarya uyarısı verecektir uyarıyı görünce telefondan usb yi çıkarın, bataryayı çıkarıp takın ve READY butonuna tıkladıktan sonra telefona usb yi tekrar takın, ortalama 430 saniye sonra yazılım yüklemesi tamamlanır, programın akan yazı kısmının en altında kaç saniyede işlemin yapıldığı belirir (Eleapsed Second), artık telefonu usb den çıkarıp kullanabilirsiniz....

• programı kullanırken anti-virüs programlarını kapatın tekrar yazılım yükleyin ve yüklenirken başka program çalışmasın ayrıca programı küçültmeyin
  • arkadaşlar usb driverini yükledim sonra telefon kapalıyken c ye basılı tutup tanıtmak istediğimde tam donanımı buluyor fakat bilgisayar kendi kendine baştan başlıyor acaba bu durum normalmidir yoksa yanlış yaptığım bişey mi var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • yanlış yapmadınız anti virüs programlarını kapatıp tekrar deneyin
  • usb olayını hallettim 005 li yazılım attım telefona hiçbir sorun yok çalışıyor fakat acoustic atmak isteğimde setool habire şu hatayı veriyor:

welcome to setool2 lite edition v 1.07
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors
    ChipID:8040,EMP protocol:0301
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:49
    Speed:921600
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:xxxxxxxxxx CERT:RED
    PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
    ldr_on_ldr hdr no ack,err:10
    can't load loader
    Elapsed:12 secs.

başka bilgisayarda da denedim bi türlü olmadı kafayı yemek üzereyim
  • uyguladığınız adımları yazar mısınız?
    birde gelişmiş dosya yöneticisi patchini telefonunuza yüklerseniz setool kullanmadan acoustic cam driver vs. atabilirsiniz.
  • hocam öncelikle usb flash drive da bi sorun yok bilgisayar telefonu görüyor setooldan telefon modelini seçiyorum misc file den zipli acoustic dosyasını flash diyorum c ye basılı tutarak telefonu usb ye bağlıyorum sürekli hata alıyorum, en çok aldığım hatalardan biri de bu:

Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52

if you like LITE edition - please visitwww.setool.net and buy FULL.

loader prologue not accepted
    phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
    Elapsed:18 secs.

hata aldıktan sonra inat edip edip bi kaç kere daha deniyorum sonra telefon açılmaz duruma geliyor ben de baştan full yazılım atıp çalıştırıyorum yani yazılım atmada bi sorunum kalmadı fakat akustik atamadım bi de dediğiniz yöntemi deniyim bakalım...

• telefonuma uygun gelişmiş dosya yöneticisi pacth ni indirdim tel. modelini seçiyorum, misc file den pacth i seçiyorum, write scritp diyorum telefonu c ye basılı bağlıyorum yüklemeye başlıyor preparing data falan diyo çat bu sefer de bu hatayı verip duruyo normalde remove batery falan demesi lazım herhalde bunda direk elapsed second deyip duruyo anlamadım getti yaw

welcome to setool2 lite edition v 1.07
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
    Going to execute VKP script....
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:xxxxxxxxxx CERT:RED
    PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
    LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
    Flash ID check:897E
    Flash props sent ok
    fout_ssw hdr BAD:AA
    prepare failed,that is FATAL
    Elapsed:18 secs.

• pactleriniz 005 sürüme göre mi? 031 olmasın
    acoustic olan zip dosyasını açın ifs/settings/acoustic klasörleri iç içe var mı yoksa zip dosyasını açtığınızda direk apf uzantılı dosyalar mı var?
  • W810i varken bu sayfaları dağıtmıştım resmen,hele teli aldığım ilk zamanlar,yapmadığım kalmamıştı
  • ustam pacthlerin hepsi 005 ve telefonuma uygun bundan eminim, apf uzantılı dosyalarda en içteki acoustic klasörünün içinde ve ben en dıştakini zipledim buralarda bi sıkıntım yok fakat bu verdiği hatalar ne anlama geliyor çözemedim bi, Gelişmiş dosya yöneticini tam yüklüyodu dediğim gibi hata verdi daha sonra, acoustic klasörünü diğer klasörüne taşıma pacth nı kurmaya çalıştım yine hatalarla karşılaştım tele sabahtan beri iki kere yazılım attım yine açılmayınca yazılımı takır takır atıyo akustikleri atmıyo
    sormak isteğim bişey daha var hocam bu gelişmiş dosya yöneticisi pacth ini kurmadan önce telefona herhangi bi ayar falan yapmamız gerekiyo mu yoksa direk pacth yükleme talimatlarına göremi yüklicez, ilgilendiğiniz için tşk ederim bu arada

• ilk heap shift pacthini yüklemeni öneririm
    telefona o kadar yüklenme flashını yakarsın
    setool sürümü 1.08 mi? 1.11 mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.