Şimdi Ara

W800İ Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar gecen hafta bugun w800i aldım TELEFON gercekten anlatıldıgı uzere mukemmel bir telefon yalnız elıme aldıgım ılk gunden berı joistik üs tusu basmıyor cook zorlanıyor acılır dıye bekledım bır gelısme olmadı cook canımı sıktı bu olay sonra bluetooth calısmıyor acayım dıyorum telefon kıtlenıyor acılıyor kapatayım derken yıne kıtlenıyor sonra veri transveri yapacagım ama telefon bulmuyor telefonlar benım telı bulmuyor.Menude hafif bır yavaslama var.Arkadaslar cok zor durumdayım lutfen bana yardım edın ne yapmam gerekıyor servıse gotureyım mı?...

• kullandığın versiyon büyük bir ihtimalle R1N dir.ama sen yine de aşağıdaki yazdıklarımı uygula bakalım versiyonun ne, ona göre sana yardımcı olmaya çalışırız....

ana ekrandayken (servis logosu olan ekran)
    joistik sağa çek, yıldız, sola çek, tekrar sola çek, yıldız, sola çek, yıldız
    çıkan menüden "servis bilgileri"ne gir daha sonra da "yazılım bilgisi"ne.
    R1... olan yer sürümünü ifade eder.

✔ LG v20
  • R1N035 yazıyor kamera surumu 4.5
  • evet arkadaşım teşhis doğru çıktı, sorunun kesinlikle versiyonla alakalı.öncelikle sonyericsson un sitesinden telefonunun yazılımını yükseltebilirsin ama biraz zahmetli iş (ilk defa yapıcaklar için tabi).ama ben internetten update le uğraşamam dersen ver servise eğer telin garantiliyse ücret ödemeden son versiyona geçebilirsin........

✔ LG v20
  • cevabın icin tsk ederım extreme_danger paki versiyonu kendım yuklersem garantı kapsamından cıkarmı telefon.Birde joistik icin ne yapmalıyım cok zor basıyor bunun ıcın bır cozumunuz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 14 Mayıs 2006; 19:24:48 >

✔ LG v20
  • ben cok fazla oluyorum kusura bakmayın yazmayı unuttum hangı versıyonu yukleyım ve nasıl yuklenecegımı anlatırsanız veya lınk verırsenız sevınırım cok tesekur ederım
    Daha Fazla Göster
  • evet gerçekten çok oluyosun artık bak...

Alıntıdır " planlamacı "

" K750i-W800i UPDATE !!!

1) Telefonun şarjı dolu veya doluya yakın (% 90-% 100 arası) olmalı. Yeni versiyonu yüklemek için önce telle verilen cd'den bilgisayarına pc suite'i kur.. Ayrıca usb sürücüyü yani hafıza kartını da bilgisayara tanıtmış olman veya tanıtman gerekiyor. Yok, ben bunları zaten yaptım diyorsan 2'ye geç..

2) Bilgisayarında; denetim masası-bölge ve dil seçeneklerinde-bölgesel seçenekler ve gelişmişte dil seçimini İngilizce (USA-ABD) olarak değiştir. Sonra SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü yazılım yüklemelerinden usb update driverı (update service usb driver) indir.. Zipli olarak indirdiğin bu dosyaları bi klasöre aç.. Telefonu kapat ve C tuşunu basılı tutarak usb ile bilgisayara bağla.. Yeni donanım bulundu usb flash device yazısını gördüğünde donanım ekleme sihirbazından listeden seçi işaretle ve gözattan usb update klasörünü seç (hani şu zipli dosyayı açtığında oluşan klasör).. Sürücüyü yükle.. Bu sürücüyü yükledikten sonra teli, usbden çıkar..

3) Sonra yine SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü SE Güncelleme Hizmeti bölümünden Update Service 2.6.4.9 sürümünü bilgisayarına indir ve kur..Update servis programını kurarken dil olarak İng.'yi seç.. Programı kurduktan sonra masaüstünde bu programın kısayoluna tıkla ve programı çalıştır..Program çalıştığında telin usb'ye bağlı olmasın.. Program teli usb'ye bağlayacağın zamanı sana söyleyecek.. Dil olarak Türkçe'yi seçip karşına çıkan yönergeleri izle.. Telefonu kapatıp, pili ve simi çıkardıktan sonra pili tekrar takacaksın ve C tuşunu basılı tutarak teli usbye bağlayacaksın.. Kolay gelsin hepinize..

Not: Ekranda gelip giden yeşil çizgileri atlatıp update'e bağlanmayı beceremediysen bir de dil seçimlerini İngilizce (UK-İNG.) yaparak dene.. "

takıldığın yer olursa sana msn den yardımcı olmaya çalışırım.....

kayahsn@hotmail.com

✔ LG v20

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.