Bildirim
W8 tablete andeoid kurulumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
? -
Dostum bunun mümkün olduğunu zannetmiyorum.
Zira android bazlı farklı 2 tablete bile birbirlerinin romunu yükleyemiyorsun -
Yükleyemesen bile android uygulamalarını kullanabilirsiniz.
http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/BlueStacks-Surface-Pro-ve-diger-Windows-8li-cihazlar-icin-uygun-hale-getirdigi-Android-uygulama-oynaticisini-yayinladi.htm -
o program w8'de açılmıyor hocam çok denedim :(
Bilen yok demek android yüklemeyi. -
Bu programi ne kadar kursanda hep yukleniyorda kalir. Denetim masasina gir. Sadece App player i sil. İkinciye tekrar yukleme baslat. -
quote:
Orijinalden alıntı: huscav
Bu programi ne kadar kursanda hep yukleniyorda kalir. Denetim masasina gir. Sadece App player i sil. İkinciye tekrar yukleme baslat.
tam anlayamadım hocam. denetim masası program kaldır da "app player" diye arattığımda sadece bu program çıkıyor. programı kaldırırsam nasıl açabilirim ki? -
Android yüklenmez, hatta millet tam tersini yapmaya çalışıyor, o yüzden boşa umutlanma.
Edit: hay bu swype ın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 30 Mayıs 2013; 0:06:05 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X