Şimdi Ara

W715 Vofafone Cihaza Orjinal Yazılım Yükleme ve Sim Kilidi Kırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 3 Ağustos 2010; 13:28:45 >

• sim kilidi kırma işleminde hata alıyorum sizce neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

sim kilidi kırma işleminde hata alıyorum sizce neden acaba

bende uzun süre uğraştım sonra omnius ta giriş meselesini yanlış yaptığımı düşünmeye başladım ve sağ üstte settings -> server setting e kullanıcı adı ve parala ile giriş yaptım daha sonra anlatılanı uyguladım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.k

quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

sim kilidi kırma işleminde hata alıyorum sizce neden acaba

bende uzun süre uğraştım sonra omnius ta giriş meselesini yanlış yaptığımı düşünmeye başladım ve sağ üstte settings -> server setting e kullanıcı adı ve parala ile giriş yaptım daha sonra anlatılanı uyguladım oldu.

windows 7 yüzünden geçde olsa bende yaptım
  • hocam bunun anlatımı yok mu anlamadım hiçbir şey. programları indirdim bekliyorum öyle
  • arkadaşlar vodafone kampayasından alınan sony-ericsson w715 lerdeki sim kilidi sorununu çözdüm:
    telefonunuzda vodafone hat takılıyken
    tuş kilidini açıp
    1 kez sol (joystick le sola dogru)-2 kez *(yıldız tuşu)-1 kez sol yaptığınızda karşınıza çıkan menuden şebeke seçeneğine girip mnc2 şifresi olarak
    5634160198542379 girdiğinizde cihazınızın sim kilidi kaldırılmış olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufum206 -- 21 Ağustos 2010; 14:36:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufum206

arkadaşlar vodafone kampayasından alınan sony-ericsson w715 lerdeki sim kilidi sorununu çözdüm:
    tuş kilidini açıp
    1 kez sol (joystick le sola dogru)-2 kez *(yıldız tuşu)-1 kez sol yaptığınızda karşınıza çıkan menuden şebeke seçeneğine girip mnc2 şifresi olarak

bu kodları denedim ama hata veriyor neresini yanlış yaptım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 777_E

quote:

Orijinalden alıntı: yusufum206

arkadaşlar vodafone kampayasından alınan sony-ericsson w715 lerdeki sim kilidi sorununu çözdüm:
    tuş kilidini açıp

bu kodları denedim ama hata veriyor neresini yanlış yaptım acaba

o kodlar yalan hocam.. SE Omnius programı aracılığıyla yap.. kesin çözüm

• Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. IMEI numaramı istediler, daha sonra bana verdikleri şifreyi girdim ve cep telefonum şu anda tüm hatlarda kullanılabiliyor. Hem de garanti dışı olmadan.
    Bilgilerinize
  • arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin.
    bende w595 var ve sim kilitli nasıl kırılır?yapabilecek olan varsa gönderebilirim.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sony-ericsson-w715-vodafone-garantisi-devam-ediyor-temiz-52022811/detay/

xperia arc alacaım için satıyorum en ufak bir sıkıntısı yok..

yasinoznalcin@hotmail.com yada özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.

fiyat : 300
  • Bu telefon Türkiyeye geldimi?
    Gelmeyecek TR piyasasıda diyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

Bu telefon Türkiyeye geldimi?
    Gelmeyecek TR piyasasıda diyorlardı

geldi tükendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhalitince

arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin.
    bende w595 var ve sim kilitli nasıl kırılır?yapabilecek olan varsa gönderebilirim.

ARKADAŞLAR BU ADAMA DİKKAT EDİN ''mhalitince'' NİCK İLE SAHİBİNDEN.COM ADRESİNDE TELEFON SATIŞI YAPMAKTADIR..ÇÜRÜK ÇARIK BOZUK TELEFONLARI SIFIRLAYARAK ( ORJİNAL OEM ÜRÜNLERLE) ADI ALTINDA FAHİŞ RAKAMLARA TELEFONLARI SATIYOR VE TELEFONLARI 2-3 AY SONRA ELİNİZDE PATLIYOR..AMAN DİYEYİM BİZ DÜŞTÜK BÖYLE BİR HATAYA SİZ SAKIN DÜŞMEYİN..GG SAHİBİNDEN VE DİĞER SATIŞ SİTELERİNDE ''mhalitince'' NİCKİNİ GÖREN ARKADAŞLAR SOKAĞA ATACAK PARANIZ VARSA TAM KALEMİNİZ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.