Bildirim
W213 MERCEDES E SERİSİ ANA KONU (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mercedes in yeni stop tasarımlarını hiç sevemedim gitti s serisinde de yeni c de de bi bütünlük saglamıyor basit gösteriyor aracı.
Yeni e de böyle gelirse ne kötü olur.
Nerde w211 stopları bence gelmiş geçmiş en harika dizayn stoplar o kasa da nerde şimdikiler.eski cls nin stoplar da muazzamdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero -
Selam beyler bende e coupe var 2013 fren balata ikazi verdi onu verdiginden beri 700km yapmisimdir daha kac km gider bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Duzeltme araba 19000km de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 24 Haziran 2015; 23:35:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
E serisinin yeri hep ayrıydı.
Tasarımı da bağımsızdı.
Güzelim seriyi bozucak Mercedes._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ön hatlar c serisi ve s serisine çok benziyor.Hadi hayırlısı dede merso _____________________________ Bir mimar; en iyi tasarımını henüz yapmamıştır ve gerçekten iyi bir mimar ise hiç yapamayacaktır.
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK -
Mini s classmı desem c class longmu desem bilemedim
-
Makyajlı W211 E Class efsane kasa olarak kalmaya devam edecek.
W213'ün, W212 kadar rezil bir araç olacağını düşünmüyorum ama W211'in yerini alacağını da sanmıyorum._____________________________ -
W212 nin nesi rezil merak ettim makyajsizini bende begenmiyorum ama ondan sonrasi neredeyse kusursuz.
-
-
mercedes in arka tasarimi düzgün olan tek aracı kalmıştı oda gitti. nerde o 2006 2011 s class. suan ki e class falan harika. yeni arka tasarım anlayışını hic beğenmedim aracın ağırlığını ortadan kaldırıyor cok sportif ve yumuşak başlı bana göre
2.9 litre sıralı 6 silindir 4 Turbo 400hp dizel motor geliyormuş Aman Allahım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
W212 nin nesi rezil merak ettimmakyajsizini bende begenmiyorum ama ondan sonrasi neredeyse kusursuz.
Hakkaten ya bakıyorum bakıyorum makyajlı w212ye buna rezil demek sanat tarihini, estetik anlayışı yerle yeksan etmek demek_____________________________ 2011 Cruze Ls Plus A/T 1.6 -
O kadar kötümser olmayın. İyi bir ürün çıkar ortaya. Bununla beraber;
Mercedes dünyada her türlü satılır..._____________________________ JEEP RENEGADE LIMITED -
Gitti güzelim E serisi, bunu da C ve S Klas'a benzetecekler.. _____________________________ 2018 Peugeot 308 1.6 BlueHDI EAT6 Allure+Comfort Pack+Performance Pack+Safety Pack- Ultimate Kırmızı -2021 Opel Corsa 1.2T AT8 Elegance- Gece Mavisi -Instructor, Car Magazine Editor, PertolheadYeditepe University '15 -
-
Makyajlı W212 bence gayet iyi F10'dan tasarım olarak kalır yanı yok.Ha makyajsızı desen kesinlikle katılırdım hele o arka tasarım,stoplar facia gibiydi.
İç mekan kalitesini de makyajla iyileştirdiler en iyisi yaptılar bana göre sınıfında._____________________________ "No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero -
tablet nerde tablet olmazsa almayız :) şaka bi yana w211 den sonrası duruşuyla gidişiyle kalitesiyle oldukça vasat _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X