Şimdi Ara

W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aga s500 306hp, 2ton
    Polo gti 180hp, 1ton ( o da stock ise...)

Mersoda ton basina 150hp, polo da 180hp dusuyor. En ufak bir chip tunning varsa direkt 200hp hatta.

Yani Polo gti s500 ten daha güçlü esasen

Ama unutulmamasi gereken en onemli detay şu, gti polo surekli boyle 200kmh uzeri kullanimlarda en fazla 40-50bin km götürür. Oysa bir v8 s500ün en az 500.000km gideri vardir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 28 Ocak 2022; 16:50:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

valla bana kalsa 200 ün üstünde bu kadar götürmese bile yeter;

-neyin var?

-s500 merc senin neyin var

-polo ama chipli

-hadi git bahçede oynaW210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

Yalniz dediğin gibi bu turbo işi çok ciddi bela... Herhangi bir yeni nesil 3.0t alet bir s600ü bile darma duman edebilir hic sasirmam dogrusu

Bmw f30 da mesela 3.28i var alet alt tarafi 2.0t motor lakin 0-100ü 5.8sn mi ney. Eskiden bundan 20 sene once kelli felli 6.0 v12 ler bile 6sn nin altina inemezdi...

öyle, meşhur ferrari 328 0-100 6.4 saniye anlı şanlı testarossa 5.2-5.4 saniye (gerçi o zaman da bir pick up testarossayı geçiyordu ama neyse konu o değil) cadillac , lincoln 7.5 lt motorlardan 3.0lt turboya geçtiler, amerikalılar bile artık turbo dedikten sonra çaydanlık sahiplerini çok da hor görmemek lazım.

Yav bu kadar güzel anlatılırdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E200 1999 kompresör ve Audi A6 kullanıyorum. A6’yı eşim kullanıyor, e200’ü ben kullanıyorum. A6 bakımsız bir araçtı, anlayan ustada az olduğu için sanayiden çıkamadım, daha yeni adam ettim. Mercedes öyle değil ama. Daha konforlu ve keyifli bir araç, parça fiyatları da sanıldığı kadar yüksek değil. Mercedes’i 6 aydır kullanıyorum 2005 model Octavia aracımı 83 bine satıp 108 bine ağır hasarlı Mercedes’i aldım, ağır hasarı çok önemsizdi, bir kazada sağ far ve sis farı zarar görmüş sadece, e200 tavsiye ederim.

W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü?

Arabanı buldum ehtiyar W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü?Mat Watson Carsyoutube
    Get 15% off your Carly purchase with code "MatWatson" until the end of March at: https://bit.ly/Carly_MatWatson Carly's scanner and free version of the app with standard OBD features are compatible with cars that have an OBD2 port. To see if Carly's more advanced features — like coding or Smart Mechanic— should work with your car, check out their website. To access these additional features, you'll need to get their yearly subscription. This is regarded by many as the best BMW ever created. And this one is one of the very best out there. Not only is it in pristine condition but it also has a few key upgrades which really help enhance the character of the car. The only question is...Should I buy it? To find out more about this car and other tuned BMWs please see Imran's channel Evolve Automotive here: https://youtube.com/c/EvolveAutomotive
    https://www.youtube.com/watch?v=wEul0Ep7sFw
  • haluk 23 kullanıcısına yanıt
    Beemer olmaz aga, hacıya gitmez…

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Gider valla. Bizim hacı bizim kafadandır. W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

Zaten bu yaşta Beemer'a binmezse alzheimer olunca heeeeç binmez.W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

Aga bu biraz delüğanlı işi bea.

Bana daha ihtiyar amıca işi klasik biseyler ilazım.

W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü?Swiss Car Guyyoutube
    After teasing it in the previous video, in this video I will reveal the car I bought. Or will I? *SLAP* HE WILL. This is my first new car reveal, give me a break!
    https://www.youtube.com/watch?v=voLnU-a1k2M

A6 allroad yerine şundan çekeceksin sen de dostum.W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

15 saatte hem yaylana yaylana hem de yolu hiç hissetmeden Maraş-Aydın yaparsın artık.

aga, sen ne diyon ya...benim fındık motor tsi yakıyor 1 tlden fazla kmde. bu big block v8 herhalde en az 4-5 tl yakar. bir aydın-maraş benim aşağı yukarı 3000 km maaş yetmez valla. ha min 1.5 milyon da aletin buradaki fiyatını söylemiyorum bile. W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

ama coupe deville de muhteşem yani, resmen ağzımın suyu aktı...W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 30 Ocak 2022; 21:34:2 >

merak etme uzun yolda 15 litreye indirirsin bir de bilmiyorum eğer sigara içiyorsan sigarayı bırakırsın yolculuk aynı paraya gelir, eğer içmiyorsa bırakacak birşey bulmak lazımW210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

• Konu çok ilginç,

Hele ki son mesajlar,

Anadolu’nun çeşitli ağızlarıyla yazılmış olmasına rağmen forumun son yıllarda ki en entellektüel mesajları derim yani.

Bu arada ağız dedim bakın şive demedim :)

İlginç bir konu, bu arada Polo Nazım’ın mısralarında ki rüzgâr kanatlı atlılar gibi geçiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

valla sigarayı bırakalı 20 küsür sene oldu, ama her an yine başlayabilirim.W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? bırakacağım tek şey ara sıra görüştüğüm arkadaşım jack daniel's ama onu da istemiyorum...W210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

• Accord demiş keko alayı sosyal medya :)

Arabayı alın ama kenarda 10bin TL olsun yarın şarj dinamosu yenileme gerekir , enjektör yenileme ister , alt takım elden geçmek gerekir vs

Eski araba yoktur eskiyen parça vardır bunu bu keko köylü forum kullanıcıları öğrenemedi

10 yaşında BMW çok masraf çıkarır ekmeği yenmiş diyip kapısının önünde 10 senedir şahin yatan adam bunlar

Bir çok araba sahibi oldum sosyal medyada denilene bakma alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben jack i bıraktım artık single molt tüketiyorum adı önemli değil. ama sigarayı bırakman kötü olmuş neyi kısacaksınW210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? bu arada ben 64 değil 59 convertible deville tercih ederdimW210 E270 CDi mı, tüplü E200 Kompresör mü? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 30 Ocak 2022; 23:22:9 >
    Vay hain demek 20 sene oldu ha bi biz bırakamiyoruz şu mereti anasini satayim bea.

Biraktigim gün kurban kesip dağıtacam tabi eger birakabilirsem

• Sen kime keko diyosun lan dingil ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.