Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (720. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
187
Favori
1.187.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akcay A kullanıcısına yanıt
    RFT leri normal lastikle değiştirebilirsiniz, sorun olmaz.
  • Arkadaşlar,

    19 inç janta geçmem nedeniyle AMG aracımda 2500 km kullanıp söktüğüm 18 inç 225/45/18 245/40/18 michelin primacy ROF lastiklerimi satmaktayım.
    Düşünen arkadaşlarım ÖM,PM ile yazabilir.
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanin, hissettiginiz farkliliklari paylasin lutfen :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingjeremythewicked -- 11 Nisan 2017; 10:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingjeremythewicked

    Güle güle kullanin, hissettiginiz farkliliklari paylasin lutfen :)

  • Bende Rof'ları değiştirdim, Continental Spor Contact 5 non Rft taktım, çok memnunum, konfor arttı takır tukurlar gitti ve aracım önemli oranda sessizleşti. Auto motor & sport Almanya 2015 Haziran sayısında kapsamlı olarak 225 50 17 yaz lastiği karşılaştırması testi yapmış, testleri W205 ile ve non Rft lastiklerle yapmış, çok tirajlı bir dergi lastik testini, ekipman olarak Rft kullanan W205 ile yapıyor, yurt dışında Rft'den normal lastiğe geçmek bizdeki kadar katı karşılanmıyor, bazı arkadaşlar haklı olarak güvenlik konusunu gündeme getiriyor, evet Rft'nin daha fazla güvenlik sunduğu bir gerçek ama bütün araçlar Rft kullanmıyor, VAG grubu, Toyota, PSA, Renault ve General motor gibi pazar payı yüksek olan markalar Rft kullanmıyor, bence bunları güvenliksiz olarak değerlendiremeyiz, ha Rft' yi daha güvenli olarak değerlendirebilirmiyiz? Evet kesin olarak daha güvenli, bunu belki şöyle örnekleyebiliriz, Volvo belki Seat yada Opel'den daha güvenli araçlar üretiyor ama bu Seat yada Opelin güvenli olmadığı anlamına gelmiyor, Rft konusu kişinin kendisinin karar vermesi gereken bir konu, bu konuda benim gibi düşünmeyen arkadaşlarda mutlaka vardır, onların tercihlerinede kesinlikle saygı duyarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytron -- 11 Nisan 2017; 12:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aytron A kullanıcısına yanıt
    Run flat lastiklerin bazı otomobil firmaları tarafından tercih edilmesinin sebepleri belli:

    Güvenlik, yedek lastik ve tamir-değişim kitinden kurtulmak suretiyle ağırlık tasarrufu ve ağırlık dağılımı optimizasyonu. Örneğin Bmw gibi 50:50 ağırlık dağılımı için ince düşünen firmalar aküyü bile bagaja koyarken stepneyi de tamamen kaldırma fikrine sıcak bakıyor.

    Atlanmaması gereken bir nokta var: Run flat lastik kullanılan araçların süspanyion ayarları ve kalibrasyonları buna göre yapılıyor ve araç üreticileri standart lastik kullanımını tavsiye etmiyor.

    Ha bu demek değil ki araç standart lastik kullanınca zıplayacak sürücüyü üzerinden atacak, belki de hiçbir şey hissetmeden mutlu mesut kullanılacak araç; ancak üreticiler bu tür üst teknoloji ve ar-ge ürünü araçları kılı kırk yararak üretirken ben onların tavsiyelerine her zaman sadık kalma taraftarıyım.

    Ancak olay tamamen kişisel tercih, öncelikler ve beklentiler tercihi belirliyor, pazar payına bakılırsa konvansiyonel lastiklerin yanında run flat'in esamesi bile okunmuyor, yani run flat olmaması emniyetsizlik yaratmıyor, sadece olması ekstra emniyet sağlıyor.




  • Arkadaşlar aracım için bikaç gündür arayan soran yok fiyatı fazlamı istiyorum acaba ?



    DOKTORDAN tertemiz c200d+20 bin liralık ekstra donanım

    İlan No: 417782514

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-doktordan-tertemiz-c200d-plus20-bin-liralik-ekstra-donanim-417782514/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyattaki araba uygun dahi verilse tak diye satılamaz.milletin alım gücü belli sonuçta.fiyati 30-50bin arası olan aracın 1000 tane alıcısı çıkarsa sizin 20 tane anca çıkar.premiumlarin handikapı zaten bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytron

    Bende Rof'ları değiştirdim, Continental Spor Contact 5 non Rft taktım, çok memnunum, konfor arttı takır tukurlar gitti ve aracım önemli oranda sessizleşti. Auto motor & sport Almanya 2015 Haziran sayısında kapsamlı olarak 225 50 17 yaz lastiği karşılaştırması testi yapmış, testleri W205 ile ve non Rft lastiklerle yapmış, çok tirajlı bir dergi lastik testini, ekipman olarak Rft kullanan W205 ile yapıyor, yurt dışında Rft'den normal lastiğe geçmek bizdeki kadar katı karşılanmıyor, bazı arkadaşlar haklı olarak güvenlik konusunu gündeme getiriyor, evet Rft'nin daha fazla güvenlik sunduğu bir gerçek ama bütün araçlar Rft kullanmıyor, VAG grubu, Toyota, PSA, Renault ve General motor gibi pazar payı yüksek olan markalar Rft kullanmıyor, bence bunları güvenliksiz olarak değerlendiremeyiz, ha Rft' yi daha güvenli olarak değerlendirebilirmiyiz? Evet kesin olarak daha güvenli, bunu belki şöyle örnekleyebiliriz, Volvo belki Seat yada Opel'den daha güvenli araçlar üretiyor ama bu Seat yada Opelin güvenli olmadığı anlamına gelmiyor, Rft konusu kişinin kendisinin karar vermesi gereken bir konu, bu konuda benim gibi düşünmeyen arkadaşlarda mutlaka vardır, onların tercihlerinede kesinlikle saygı duyarım.

    Lastik patlarsa diye nasil onlem aldiniz? Tamir kiti ve elektrikli kompresor dusunuyorum. Stepne kriko pek mumkun gorunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akcay A kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediğiniz gibi, 3.20 varken yine non RFT takmıştım ve Bmw tamir kiti almıştım, onu C'ye koydum, daha hiç kullanmadım, umarım kullanmak zorunda kalmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    inşallah daha fazlasına satabilirsiniz fakat benim bu araba işinde senelerdir gözlemlyediğim kadarıyla araca yaptığınız ekstra donanımlar arada derede kaynıyor satarken. ekstradan 20 binlik donanım var 20bin fazlaya satayım olmuyor. 5-10 fazlasına satabilirsen ne ala.ama dediğim gibi inşallah dediğinizden bile fazlaya satarsınız aracınınızı.bende sizin gibi ötv indirimli alıyorum bu 4. sıfır arabam ,aldığım arabalara 1 tl lik bile ekstra donanım ekletmedim. fakat hep en fülünü aldım. alcağınız e 180 i 265 bine kadar veriyorlar.siz e 180 ede ekstra donanım ekletip 350 bini buluyor diyorsuruz. aradaki 85 bini satarken hiç bir zaman alamlazsınız. ha zaten aracın yüzde 60 ını ödeyerek alıyorum diyorsanız o zaman başka. yeni e 180 de şimdiden hayırlı olsun.
  • hundai ix35 klübü H kullanıcısına yanıt
    Hocam E180 i ötv siz alacağım için ekleteceğim donanımlar benim güvenliğime ve konforuma hizmet edeceği için satarkende üzerinen koyamam endişesi çokta yaşamıyorum. Nasıl olsa 5 sene allah kaza bela vermese kullanacağım.



    Şuanki aracım içinde açıkçası piyasaya baktığımda dengi ama standart olanların bile ortalama bu fiyatlara verildiğini gördüğüm için üzerindeki ekstra donanımları direk üstüne katmadığımı, çok istemediğimi düşündüm ilanı verirken,ekstralar sayesinde daha rahat satılır diye düşündüm. Hatta ilk 195 bin yazmıştım sonra 185 kafamdaki son fiyat olduğu için 185 yazıp pazarlıksız yazdım. Belkide referandum sonrası bekleniyor olabilir. Mercedes bayisinde 1 haftdır doğru düzgün showroom a gelen müşteri olmadığını söylüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bayi aracıma takasta 173 bin verdi. Hiç pazarlık yapmadım, biraz daha üzerine çıkarlardı. Bayideki akrabam arabanın ederinin 185-190 arası olduğunu biniciye bu fiyata gideceğini söyledi. Bende arabanın raicini bunun üzerinden belirledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 12 Nisan 2017; 15:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    inşallah allah gönlünüze göre versin. bende 2017 c 180 elsluveyi bekliyorum. şuanda ix 35 var. 5 yılı doldu 3-4ayda geçti.birde aklımda temmuz gibi gelir diyor bayi. bmv 5.20i nin yeni kasası var fiyatı belli değil ama. yada jeep türüne devam edersem honda crv. bende e180 i bekledim fakat 265 bin çok yüksek geldi bana
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2016 2.100 km. C200d Fascination aracımı 183.000 e vermek üzereyim, yarın cevap vermem lazım düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hundai ix35 klübü

    inşallah allah gönlünüze göre versin. bende 2017 c 180 elsluveyi bekliyorum. şuanda ix 35 var. 5 yılı doldu 3-4ayda geçti.birde aklımda temmuz gibi gelir diyor bayi. bmv 5.20i nin yeni kasası var fiyatı belli değil ama. yada jeep türüne devam edersem honda crv. bende e180 i bekledim fakat 265 bin çok yüksek geldi bana

    hocam siz hala ix 35 le devam mı valla ben c 180 a geçeli 5 ay falan oluyor. İnşallah kısa sürede Allah size de nasip eder. benim size tavsiyem mutlaka anahtarsız girişi olan bir c serisi alın ix 35 le alıştık anahtarsız girişe çok zor oluyor cepte anahtar aramak.

    bu arada size 2 araç daha tavsiye edeyim; yeni BMW 5 serisi muhteşem ama 1.6 motor şuan yok yaz sonundan öncede gelmeyecek 1.6 motoru gelince zorlayın bütçenizi birde yeni AUDİ a5 e 1.4 motor koydular o da çok iyi bir tercih olacaktır. bu 2 araca ulaşamazsanız c serisine bakmaya devam edin derim ayrıca kesinlikle SUV bakmayın zaten 5,5 yıldır suv kullanıyormuşsunuz, biraz suv hamallığına ara verin ve gerçek bir araba kullanın.Allah nasip ederse ix 35 i satıp c classa geçince ne demek istediğimi anlayacaksınız




  • Granditaday G kullanıcısına yanıt
    hocam vermezseniz bana yönlendirin 185 e benimkini vereyim müşterinize :)
    çok iyi fiyata veriyosunuz.

    sanırım arabanın diyarbakırda olmasıda biraz insanların gelmesine engel oluyor.

    hayat normal devam ediyor burda halbuki.
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Aracınızın fiyatı normal.

    Satılmamasının nedeni ülkedeki siyasi ve ekonomik belirsizlik hele hele referandum öncesi haftada bişey beklemeyin.

    Ama yaz yaklaştıkça fiyat kırmayın ve bekleyin istediğiniz fiyata satacaksınız emin olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    Aslında çok acelemde yok ama araba emanet gibi geliyor o yüzden biran önce satılsa iyi olur diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasa çok durgun, uzun zamandır böyle, gizli kriz var, bu referandum sürecide tuz biber ekti, yaprak kıpırdamıyor, o yüzdende vereceğim aracı, söylediğiniz bendede var, normalde basıp giderim ama satacağım için ürkek kullanıyorum, size yollarım ama siz Fascination kullanamazsınız:) AMG kadar albenili değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.