Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkac bayiyi aradim benzer fiyat verdiler. Afrika uretimi olmasi ve x1 ile arasinda kalmamiz kafamizi karistirmasa fiyati eskiye gore uygun tabi. Neredeyse hicbir bayide fascination dahil c180 zor bulunuyor. Panoramik cam tavansiz c180 amg gelecegini soylediler. Aralikta hic mi arac gelmeyecek yada eldekini mi satmaya calisiyorlar anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-shot

Birkac bayiyi aradim benzer fiyat verdiler. Afrika uretimi olmasi ve x1 ile arasinda kalmamiz kafamizi karistirmasa fiyati eskiye gore uygun tabi. Neredeyse hicbir bayide fascination dahil c180 zor bulunuyor. Panoramik cam tavansiz c180 amg gelecegini soylediler. Aralikta hic mi arac gelmeyecek yada eldekini mi satmaya calisiyorlar anlamadim

Mengerler koluman hasmer üçünden de fiyat alın tarih alın görüşün. Şimdi sipariş verseniz aralığa araç gelmesi imkansız gibi bir şey. Elde olan aracı yıl sonu kampanyasıyla belki de oldukça uygun fiyat almışsınız. Sunroofsuz amg ben hiç duymamıştım. Standart donanım bir araçtan neden kaldırılır sormak lazım. Son olarakta X1 ile bu araç arasında kaldıysanız x1 alın çünkü siz yüksek araç seviyorsunuzdur. 2 araç arasında sınıf farkı var normalde kıyas dahi edilmez . X3 ile karşılaştırsanız olabilirdi .

• Merhaba Arkadaslar;

C180 modeli Istanbul ici trafikteki yakit tuketimi ne kadardir paylasirsaniz cok sevinirim.
  • cyber-shot kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan hiçbir yerde araç yok birtek benim bulundugum yerdeki kolumanda c200 amg var ama onu kendime almayı düşünüyorum. Onuj dışında tr nin hiçbir yerinde araç yok. Bana hep 2016 mart başı diye tarih verdiler.panoramik can tavansız da sunrooflu gelecek demek beyaz araca yakışmasa da diğer hepsine yakışıyor

• Evet yeni gelecek araçlar panoramik değil, standart sunroof lu gelecek.
    Geçen ay ST söylemişti bana da.

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Merhaba Arkadaslar;

C180 modeli Istanbul ici trafikteki yakit tuketimi ne kadardir paylasirsaniz cok sevinirim.

Şehir içi kavramı da standart bir kavram değil tabii ki. Herkesin ev iş güzergahı farklı. Ama ben 3 aylık tecrübeme göre şöyle anlatayım:
    - Benim işyerim çok yakın (4 km) olması ev iş arasında çok yakmasına neden oluyor, bu nedenle aylık ortalamam 10-11 lt arasında değişiyor.
    - E5 üzerinden uzak mesafelere gittiğimde 7-8 litre arasında yakıyor ortalama
    - Daha yakın mesafeler sahil yolu falan dur kalklı gidişlerimde 9 lt civarı.

Sürekli comfort modda ve orta sakinlikte kullanıyorum. Ne çok sakin ne spor, orta halli bir performans.

Kısacası kişinin kullandığı güzergahlara göre 9-10 litre arasında değişir şehir içi ortalama bence.
    Şehir içi ortalama 8 tutturmak imkansız gibi, ancak trafiksiz sürekli hergün akıcı halde E5 giden birisi görür bunu.
    11'in üzeri de imkansız gibi çünkü benim güzergahlar sıkıntılı olmasına rağmen ben bile 11'i görmüyorum.

Bence C180'in yakıt tüketimi sıkıntılı değil, çok aşırı kilometre yapmayan birisi problem yaşamaz. Önceki aracım dizeldi ona rağmen memnunum C180 yakıtından, çünkü sessiz konforlu ve ayda en fazla 150 TL civarı bir fark yakıt için kafaya takılmaz bence. Ama kişiye göre de değişebilir. (Ayda 2 depo yakıyorum = 1200 km yaklaşık)

Edit: ECO modda kullanırsanız bu anlattığım tüketimler daha fazla düşer sanmayın, onu da denedim pek değişmiyor. Önemli olan sürücünün kullanım tarzı. Zaten 1 litre daha az yakacağını bilsem de ECO kullanmam sanırım çünkü çok sakin davranıyor araba, COMFORT mode ideal gibi... Sport da arada sırada arabanın zevkini almak için harika, çok fark ediyor sürüş zevki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 30 Kasım 2015; 19:57:09 >

• Nasil yani? bundan sonra gelecek butun C sinifi araclarin hic birinde panaromik cam tavan olmayacak mi?
  • kısıt olduğu için girmiyor olabilir.
    kısıt kalkınca tekrar gelmeye başlar.

• Bugün izmirde suroof lu amg paket c serisi gördüm demekki doğruymuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Zati babamda araci fazla kullanmiyor pazardan pazara. Yilda en fazla 5000 kilometre yapar. Ne kadar yaktigida onemli degil. Subat basinda 2016 modeller gelecek C180 Exclusive siparisi verecegiz.

Ekstra donanim olarak tavsiyen olurmu?
  • Arkadaşlar şuan büyük ikilemdeyim muhtemelen beyaz olacak ama. 2 araç arasında kaldım birisi beyaz renk içi piano black c200d diğeri ise paladium gri içi dişbudak kaplama c200d beyazın fiyatı 172 iken paladium grinin fiyatı 178-179 arası ilki için kapora verip bekletebilirken diğeri direk parayı istiyor anında sizce hangi aracı seçmeliyim ? ( beyaz bulundugum yerde ( mersin ) paladium gri ise ankara da ve başka yere de gönderemeyeceklerini söylediler.yani kendin al dediler.) son olarak sizce hangi aracı seçmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Zati babamda araci fazla kullanmiyor pazardan pazara. Yilda en fazla 5000 kilometre yapar. Ne kadar yaktigida onemli degil. Subat basinda 2016 modeller gelecek C180 Exclusive siparisi verecegiz.

Ekstra donanim olarak tavsiyen olurmu?

Ekstra donanım tavsiyem olmaz benim ama başka arkadaşlar daha önceki sayfalarda yaptı tavsiye çok, onları inceleyebilirsin. benim araç standart fascination ondaki donanımların bile çoğunu kullanmıyorum (otomatik park, navigasyon gibi)
    Eklenmesi zorunlu bir donanım yok dolu versiyonlara, sadece keyfekeder zevk olsun diye eklenebilir, mesela hafızalı konfor koltuk paketi gibi... Ama fiyat da artar bayaaa. Arabada önemli olup da bulunmayan bir donanım yok bence, fazlası bile var.
    Burnmaster ses sistemi çok öneriyor forumdaki arkadaşlar, ses çok önemli ie ekleyebilrisiniz. Standart ses sistemi normal kullanıcı için gayet yeterli. Önceki bütün araçlarımdan iyi sesi, ben memnunum.

Yalnız exclusive mi fascination mu iyi araştırın. Exsclusive tasarımı zevk meselesi, resmi bir tasarım var, yıldız var önde kaputta, panjur farklı.. İkisi de iyi, hangisi hoşunuza gidiyorsa.. exclusive çok az satıyormuş ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 1 Aralık 2015; 18:57:20 >

• Benim cozum onerim :)
    Run-flat olmayan 4 adet kis lastigi alabilir, bagajda yaz lastiklerinden birini stepne olarak bir sure tasiyabilirsiniz. Eski yontem yani. Hangimiz bugune kadar 5 tane kis lastigi aldiki :)

• Şuan da mb bayisindeyim.şu ana kadar gelen tüm araçlar ( dişbudak kaplama ile gelen ) hepsi afrika üretimi ve ayrıca gelecek olan araçlarda ( dişbudak gelecekler) hepsi afrika üretimi olacakmış sizce nedir doğruluk payı ?

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    Sadece siyah olanlar afrika demislerdi

Disbudak amg de standart olmadi mi, onun uretim yeriyle ne ilgisi varki tam tersi afrika uretimlerde piano siyah olmasi mantikli.

• varyator V kullanıcısına yanıt
    Hocam beyaz araç için sözleşme imzaladım ve kapora verdim.gri araç ankarada ve tüm parayi hemen istiyorlar bekletemeyeceklerini söylediler.ve o araçda afrika üretimiymiş. Ve ayrıca aradaki 6-7 bin tl farka değmeyeceğini düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Hocam beyaz araç için sözleşme imzaladım ve kapora verdim.gri araç ankarada ve tüm parayi hemen istiyorlar bekletemeyeceklerini söylediler.ve o araçda afrika üretimiymiş. Ve ayrıca aradaki 6-7 bin tl farka değmeyeceğini düşündüm.

Hayrli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

Hangi donanim paketinden aldiniz?
  • bence de afrika meselesi c için eleştirilebilecek en son unsur, maliyetten kaçmak için ucuz iş gucu olan yerlere yönelmeleri doğal, elbette bazı fabrikalar kalite açısından efsaneleşiyor, mersonun alabama fabrikası da ince işçilik açısından kötü bi namdaydı, ama afrika için sırf adı yuzunden olumsuz bakmak saçma. zaten onu da east londonda kurmuşlar, london çıkışlı sayılır :)
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    C200d amg paket araç aldım

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.