Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    172 Bin iyi fiyat istanbul mengerler fascination donanima 172 bin istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

172 Bin iyi fiyat istanbul mengerler fascination donanima 172 bin istiyor.

Mengerler öyle. Bakim fiyatlarida aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralık ayı fiyat listesi değişmemiş ama siyah diş budak kaplama yine paralı opsiyon haline getirilmiş
    Süslemeler: Siyah, açık damarlı dişbudak ağacından ahşap süslemeler, ek ücret 1.112,15 TL
    merso:(
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Hocam 169 a da alabilirim. Ama o parayla şirkey kredisi çekemiyorum. Aradaki fark vereceğime eşit oluyor eğer şu %2 indirim veren meslektenseniz ve şirketiniz varsa ( veya kardeşinizin ,babanızın kısaca 1.derece yakınlarınızın şirketleri) ile şirket kredisi çekebilirsiniz.

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolasin biz bu ay sonu odeme yapip 2016 model olmasi icin subatta arac gelince teslim alacagiz. Istanbul daki bayilerden fiyat aliyorum. Odeme gununde dahada duseceklerine eminim beklemedeyiz.
  • quote:

Hocam sagolasin biz bu ay sonu odeme yapip 2016 model olmasi icin subatta arac gelince teslim alacagiz. Istanbul daki bayilerden fiyat aliyorum. Odeme gununde dahada duseceklerine eminim beklemedeyiz.

Istersen 2016 Eylulde al,

O arac 2015 model olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Arac hangi yil uretilmisse o yilin modeli olarak kabul edilir. Ocak 2016 yilinda uretilmisse arac 2016 modeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serta2 -- 3 Aralık 2015; 18:06:42 >
  • quote:

Aracın Türkiyeye girdiği tarih değil, ödeme yapılan tarih değil, teslim alınan tarih değil
    aracın üretildiği tarih model yılı oalrak geçiyor (heralde üretimin bitip kontrollerin yapılıp arabanın onay aldığı gündür bu tarih)

Eskiden böyle değildi ama son yıllarda değişen kanunda epeydir böyle.
  • isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Hocam üretim bandına girdiği tarih aracın yılını veriyor artık.yani Serta nickli arkadaşımızın muhtemelen 2015 olacak hele ki Güney Afrika menşeini ise.

• Topkspi mengerlerden teyit ettirdim. Aracin yurtdisinda 2016 yilinda yapilmis olmasi yeterli aracta subat ayinda gelecek. Aralik ayinda siparis icin kapor verecegim ocakta banttan cikarsa subatta burada olacak. Uretim yeri onemli degil.
  • Eylul 11 de amg paket c200d siparis verdim. Cok degil birkac ekstra ile. Siparisi gectigim tarihte aralik 1. Haftasi teslim edeceklerini belirttiler. Bugun satis temsilcisi arayip 2016 ocak sonunda teslim edeceklerini soyledi. Mb bu sekilde teslim tarihini guncellemis tabi bu da kesin tarih degilmis!! Gel de kafayi yeme simdi. Ayni durumu yasayan var midir son zamanlarda?

Piyasa durgun diyoruz. Kendi aracimi bile henuz istedigim fiyatlara satamadim. Bu piskinler 3 ay once siparis gectigim araci hicbir kaygilari olmadan isterseniz iptal edebiliriz dusuncesi ile 2 ay daha veremeyeceklerini belirtiyorlar?? Ben sirf benzer sebeplerden vw grubundan sogudum ve bir daha arac almam diye mercedes e yoneldim farkli versiyonunu geldi onume koydular :) bu dunyanin her yerinde mi boyle tr ye ozelmi uyguluyorlar bunu hakikaten anlamis degilim. Turkiye harici siparis teslimatlar bu sureleri gorurmu inanin cok merak ediyorum.

Simdi gidip bmw nin kapisini calmayayim da ne yapayim siz soyleyin?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyilmaz23

Eylul 11 de amg paket c200d siparis verdim. Cok degil birkac ekstra ile. Siparisi gectigim tarihte aralik 1. Haftasi teslim edeceklerini belirttiler. Bugun satis temsilcisi arayip 2016 ocak sonunda teslim edeceklerini soyledi. Mb bu sekilde teslim tarihini guncellemis tabi bu da kesin tarih degilmis!! Gel de kafayi yeme simdi. Ayni durumu yasayan var midir son zamanlarda?

Piyasa durgun diyoruz. Kendi aracimi bile henuz istedigim fiyatlara satamadim. Bu piskinler 3 ay once siparis gectigim araci hicbir kaygilari olmadan isterseniz iptal edebiliriz dusuncesi ile 2 ay daha veremeyeceklerini belirtiyorlar?? Ben sirf benzer sebeplerden vw grubundan sogudum ve bir daha arac almam diye mercedes e yoneldim farkli versiyonunu geldi onume koydular :) bu dunyanin her yerinde mi boyle tr ye ozelmi uyguluyorlar bunu hakikaten anlamis degilim. Turkiye harici siparis teslimatlar bu sureleri gorurmu inanin cok merak ediyorum.

Simdi gidip bmw nin kapisini calmayayim da ne yapayim siz soyleyin?

Beklemek en sevmediğim şey benim de.
    BMW' ye gidip 3.20D hazırda varsa veya kısa sürede teslim edilir ise tercih edilebilir.
    Herkes böyle yapsa MBT bu kadar kimseyi bekletmez, stok tutmak zorunda kalır.
    Ama kimse uğraşmak istemiyor maalesef.
    Bayilerdeki ST' ler de savunuyorlar beklemeyi.
    Aaa ne var canım eskiden 1 sene bekliyorlardı araba diye.
    Euro yükselirse aradaki kur farkı 30.000 TL' yi kendisi ödeyecek ya çünkü.
    Ama normalde 2.5 aydan önce kesinlikle gelmez. Üstüne 1.5 ay daha eklenmiş gibi. Sabır edilip beklenebilir isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 4 Aralık 2015; 0:40:10 >

• quote:

Topkspi mengerlerden teyit ettirdim. Aracin yurtdisinda 2016 yilinda yapilmis olmasi yeterli aracta subat ayinda gelecek. Aralik ayinda siparis icin kapor verecegim ocakta banttan cikarsa subatta burada olacak. Uretim yeri onemli degil.

Yazdıklarınla çelişiyorsun, parayı aralıkta ödeyecem, arabayı şubatta teslim alacağım, düşük fiyattan alacağım diyorsun.

Sen o arabayı düşük fiyattan alamazsın, zamlı fiyattan alırsın bu birincisi, ikincisi de kur aracı aldığın gün artarsa o zamlarda sana aynen yansır.

Araç tabi ki 2016 olur üretim tarihi 2016 olursa, çelişkili yazıyorsun, önce düzgünce ifade etmeyi öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Aralık 2015; 0:55:12 >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Kapora verecegimi belirttim. Arac gelince olusacak fark tabiki alinacak.
  • arkadaşlar amg rft kışlık lastikle ilgili bir sorunum var
    bildiğiniz gibi amg lastik ölçüleri önler 225x45x18 arkalar 245x40x18
    bu ölçülerde iyi bir rft kar tipi lastik bakıyorum (bulunduğum yer çok soğuk: kar buz çok fazla)
    continantel arka var önü o ebatlarda yok
    bridgestone var aynı desen değil
    michelin mercedes elimizde var diyor ama böyle bir modelle ilgli bilgi yok
    pirellinin w210 ve w240 iki modeli var bir taraf H:91 bir tarafı H:95
    Fiyat desen 700 lerde
    yardımcı olacak amg sahibi var mı
  • quote:

Kapora verecegimi belirttim. Arac gelince olusacak fark tabiki alinacak.

Kaporayı sen vermeyeceksin, baban verecek, kaç yaşındasın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür kardes

arkadaşlar amg rft kışlık lastikle ilgili bir sorunum var
    bildiğiniz gibi amg lastik ölçüleri önler 225x45x18 arkalar 245x40x18
    bu ölçülerde iyi bir rft kar tipi lastik bakıyorum (bulunduğum yer çok soğuk: kar buz çok fazla)
    continantel arka var önü o ebatlarda yok
    bridgestone var aynı desen değil
    michelin mercedes elimizde var diyor ama böyle bir modelle ilgli bilgi yok
    pirellinin w210 ve w240 iki modeli var bir taraf H:91 bir tarafı H:95
    Fiyat desen 700 lerde
    yardımcı olacak amg sahibi var mı

Bu ebat için zaten stok sıkıntısı olduğu söyleniyordu ve siz hayli geç kalmışsınız. Michelinin var diye biliyorum o ebatta ama fabrikadan sipariş vermeleri gerekebilir bayinin.

• Aralik teslimlerinde benzer sekilde birkac ay gecikme yasayan oldu mu? Ya da bu konuda bilgisi olan var midir?

• özgür kardes Ö kullanıcısına yanıt
    Rft olarak aynı desende amg araçlar için ne yazık ki lastik yok.
    Ben aynı desende rft olmayan continental alarak sorunu çözdüm.patlama riskine karşın yetkili serviste satılan tirefit aldım birde.
    Bu arada yetkili servislerde 4 al 3 öde kampanyası var bilginize.

• Merhaba, 2016 sıfır Mercedes C200d Bluetec AMG paket düşünüyoruz.

AMG pakette hangi donanımlar standart ?

AMG pakette olmayan opsiyon donanım listesine nasıl ulaşabilirim ?

Son olarak birkaç Donanım seçtim bunların net Fiyatı nedir bilginiz varmı ?

1-Metalik renk.
    2-İpek beji artico suni deri döşeme ve kapılarda siyah piyano ahşap dekor(Bunlar AMG pakette ücretsiz dimi)
    3-Burmester surround ses sistemi.
    4-Hafızalı elektrikli koltuk paketi(Koltuklarda zaten elektrik donanım var buna gerek varmı)
    5-Arka elektrikli cam perdesi ve Arka kapılarda manuel perdeler.
    6-Büyük yakıt deposu 66 litre.

Panoramik 2 adet cam tavan AMG pakette standart dimi ?

Ne kadara mal olur bunlar arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7BE226C -- 7 Aralık 2015; 12:54:09 >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.