Şimdi Ara

W124 cüler geçin bi şöyle, konuşcaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şaka şaka konu şöyle beyler:

Uzaktan merhaba-merhaba şeklinde tanıdık olduğum sevimli, tonton mu tonton, yaşlıca bir amca var apartmanda, yani ailesi mailesi olmasa al evcil hayvan olarak besle o kadar tatlı, neyse

Muhtemelen ilk sahibi olduğu, çoğu zaman yatan bir Merso 230 CE 'si var, tek kapı falan, heralde adam ölümüne almış içinde gömsünler tabutum fiyakalı olsun diye düşünmüş.

Araç öyle çok diri görünmüyor ama gömmeye kalksan da itiraz eder gibi geliyor. Güzel araç sonuçta, zamanının uzay gemisi, tabi şimdi kokoş karıya dönmüş, konsol falan daha önce gramofonlu pikap kullanmış olanlara tanıdık gelecektir, hemen alışacaklardır.

Neyse işte niyetlendik araca,

Geçen de lafı geçti abi gel sana bakiyim yemini suyunu eksik etmem dedim höst lan dedi, yok tabi öyle olmadı şöyle oldu:

Satıyormusun arabayı abi dedim vallahi ne ki piyasası bilmiyorum dedi yani orda bi rakam söylesem direk kabul edecekti sanki.

W124 düşkünü, aşığı, fetişisti tüm arkadaşlara soruyorum:
    :
    1. Aracı tavsiye edermisiniz, adam edilir mi ?
    2. Bu adama ne rakam teklif ediyim ?

Son olarak:
    Son sahibi olursun geyiğine girmeyin, 5-6 sene kullanır gece lambası yaparım sorun yok

sevgiler saygılar

• arabasına göre değişir fiyatı çokta bakımlı değilse 15-17 bin TL arası gideri vardır
  • nick-mesaj uyumu :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desek bilemedim ki foto falan olsaydı bikaç tane aracın durumuna göre konuşurduk.

• Tanıdık nikah memuru var çağırayım mı ?

• Kac model dostum?

• 89 veya 90 model arkadaşlar

o sonuca nerden vardım:

tampon ve onun hizasından araç boyunc çizgi geçiyor aşağısı gri, yukarısı siyah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  W124 cüler geçin bi şöyle, konuşcaz!

şunun siyah-grisi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 13 Eylül 2012; 14:02:12 >
  • Piyasasi nedir bilmiyorum ama sorunu yoksa alinir neden alinmasin , sonucta o bir mercedes.. Bizde 76 model 230 kasa mercedes var hala tas gibi

• Son Sahibi Olursun Fayda/Maliyet İndeksi: 10 üzerinden 7

Sonuç: Bekarlıktan sıkıldıysanız, artık heyecan aramayan genç bir ihtiyarsanız yada kafanıza az önce plaklı bir gromofon düşmüş ise
    bu araç sizin için doğru tercih! Sizi 0 dan 100 e ulaştırdığı hızda son sahibi olmaya da ulaştıracağından emin olabilirsiniz!

Merso ve daimi sahibi Son Sahibi Olursun ın nikahına tüm klüp üyeleri davetlidir, kapıda IP kontrolü yapılacaktır

W124 cüler geçin bi şöyle, konuşcaz!
  • Uff kiz gibi araba.
  • Temiz denk gelse hiç affetmem. Şuanki aracımıda bahsettiğin gibi bir amcadan aldım yok la benimki dedeydi.

Ama araç yorgunsa bulaşma çok para harcarsın.

Götür göster ustaya okey verirse al bin konforu şuanki sıfır araçlarda yok biliyorsun.
  • 13 versem nasıl? çok mu ölücü oldu
  • malum sitede en ucuzu 16.500, ki dediğin araba onlardan daha temizdir büyük ihtimalle, sen 13 den başla çıkasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

13 versem nasıl? çok mu ölücü oldu

Gayet ideal fiyat,300ce'lerin ederi bile 13-15'den başlıyor.
  • Temiz ve bakımlıysa kaçırmayın. 13 bine doğan vermiyorlar
  • CE serisini bende beğeniyorumve genelde beğenilen bir araçtır. Ama özellikle ilk sahibi yaşlı ton ton amcadan, garaj arabası ve temiz bakan birisinden hele hele 13-14 bine böyle bir araç bulsam karımı boşar o aracı alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Temiz ve bakımlıysa kaçırmayın. 13 bine doğan vermiyorlar

harbiden 13 nedir yahu
  • Arkadaşlar o tip "amca"ların malı genelde kıymetli olur. 13 bin hayal bence.
  • 13e alırsın alırsın da,masrafını ne yapacaksın derler adama.
    Bu arabaları almak değil iş,mesele yürütmek.
    Çok dikkat etmek ince elemek sık dokumak lazım.
    Yoksa 2 bin km bile yapamadan gece lamban hazır olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.