Bildirim
W10 OEM keyler yasal mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birazcık araştırma yapıp okursak aradığımız bütün soruların cevaplarını bulabiliriz.
https://forum.donanimhaber.com/windows-10-key-yardim--128007263
https://forum.donanimhaber.com/windows-10-ucuz-lisanslari--127108665
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 27 Ağustos 2017; 22:55:58 > -
Tabiki. Yasal olmasa büyük satış sitelerinde nasıl satılır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasal, ben sürekli alıyorum. Arkadaşlarıma, kendi bilgisayarlarıma daima W10 OEM key'le yükleme yapıyorum. MS'nin Amerika'daki ofisini de aradım ve kullandığım keyin uygun olup olmadığını sordum. Onlar da windowsumun orjinal olduğunu teyit ettiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: fiendhunter
Yasal, ben sürekli alıyorum. Arkadaşlarıma, kendi bilgisayarlarıma daima W10 OEM key'le yükleme yapıyorum. MS'nin Amerika'daki ofisini de aradım ve kullandığım keyin uygun olup olmadığını sordum. Onlar da windowsumun orjinal olduğunu teyit ettiler.
Dostum, siz biliyorsunuz Microsoft Windows 10 Pro Retail Key nereden bulabilirim, bu gün bu işi bitirmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 16 Eylül 2017; 11:34:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: refikilhan
quote:
Yasal, ben sürekli alıyorum. Arkadaşlarıma, kendi bilgisayarlarıma daima W10 OEM key'le yükleme yapıyorum. MS'nin Amerika'daki ofisini de aradım ve kullandığım keyin uygun olup olmadığını sordum. Onlar da windowsumun orjinal olduğunu teyit ettiler.
Dostum, siz biliyorsunuz Microsoft Windows 10 Pro Retail Key nereden bulabilirim, bu gün bu işi bitirmek istiyorum.
Satın aldım teşekkürler. -
quote:
quote:
quote:
Satın aldım teşekkürler.
nerden aldın hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: MatrixCode
quote:
quote:
quote:
Satın aldım teşekkürler.
nerden aldın hocam
N11 de "Windows 10 Pro Retail Taşınabilir 32-64 Bit Lisans Anahtarı" olarak google ye yaz karşına çıkar, EL-Ruha mıydı neydi sağlam bir satıcı 2 dakika sonra key geldi.
-
Yasal olup olmadığını tam olarak bilemezsin. Diyelim ki yasal o zaman ancak tek bir bilgisayara yükleyebilirsin. Sonrasında diyelim bilgisayarın pert oldu, benim lisansım var diyerek başka bir bilgisayara yükleyemezsin, kutuluyla oem arasındaki temel fark bu. Oem yüklediğin bilgisayarın kimliğine tabidir, kutuluysa senin kimliğine :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkutur -- 27 Kasım 2017; 2:5:7 > -
OEM lisanslar en azından Anakart ve işlemci ile beraber faturalandığında, ve faturadaki donanımlar üzerinde kullanıldığında geçerlidir. Aldığınız kurduğunuz sistemde başarıyla ürün anahtarı etkinleşmiş olabilir ki öyle olacaktır. Fakat donanımdan ayrı satın alınan oem lisanslar geçersiz sayılabilir hukuki yönden başınız ağrıybilir. Evdeki bilgisayarı kimse gelip kontrol etme o konuda rahat olun, bahsettiğim durum işyerinde kullanılan bilgisayarlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Kasım 2017; 15:55:58 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden aldın acaba öğrenebilir miyim? -
Yazmış ya n11 den aldım diye ? -
Fffff nası acıdı ne vuruyon ?? Görmedim ya:D
Bugün kafam kum torbası gibi oldu araştırmaktan.:D Seni bi konuya etiketledim engin bilgilerini benle paylaşırmısın cevabını oraya yazabilirsn,Minnettar olurum okudum anlamadım bazı şeyleri ondan yazıdm:) -
ben internetden beleş key buldum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X