Ben dün pc ye w10 format attım. Önceki sürüm w8 di ve ekran kartını görüyordu. W10 yükledikten sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmemeye başladı onun yerine Microsoft temel temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyordu ve yanındada ünlem vardı. Ben belki olur ümidiyle ekran kartının son driverini indirdim yükledim ama bu seferde aygıt yöneticisinde kartın ismi yazsa bile ünlem işareti gitmedi. Bu soruna çözüm bulabilecek var mı? DDU ile kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim. CClenar ile kayıt defterini temizledim. İnternette gördüğüm çoğu şeyi yaptım ama çözüm bulamadım. Daha önce bu sorunu yaşayanlar veya çözümünü bilenler varsa bana yardımcı olabilirmi.
Cidden kimsemi çözümünü bilmiyor hatanın bi yardımcı olsanız ya. Şu sorunu çözsem yeter
w10 sorunlu bi sürüm,sıkıntı çıkarıyo,bence w8 e falan dön,bidE ekran kartın da önemli eski mi yeni mi
Intel HD Graphics 3000. Bu senin onboard ekran kartın bunu biostan etkisizleştirmen lazım belki o yüzdendir.Bunu yaptıktan sonra sil ne varsa driverlara ait tekrar kurulum yapmayı dene.