Şimdi Ara

Nvidia Grafik sürücüsü Kurulum Başarısız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle S.a Arkadaşlar Nvidia grafik sürücüsünü yükledim ve kurulum başarısız diyor bi yardım edermsiniz ayarlarım bozuldu grafik sürücüsüde Yüklenmiyo Ve oyunlara giremiyorum Cs 1.6 da Opengl Yapamıyorum Bi Yardım edermisiniz Şimdiden Teşekkürler

resim:

http://l1309.hizliresim.com/1f/4/s8qwc.png

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nvidia Grafik Sürücüsü Kurulum Başarısızlığı Sorun Giderme

Nvidia grafik sürücüsü kurulumunun başarısız olması, oyuncular ve içerik oluşturucular için can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunla karşı karşıyaysanız, aşağıdaki adımlar yardımcı olabilir:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et: Nvidia grafik sürücüsünün bilgisayarınızla uyumlu olduğundan emin olun. Sürücünün desteklediği işletim sistemini ve grafik kartı modelini kontrol edin.
    • Önceki Sürücüleri Kaldır: Mevcut Nvidia sürücülerinizi kaldırın. Bunu, Denetim Masası'ndaki "Programlar ve Özellikler" bölümünden veya Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı'nı kullanarak yapabilirsiniz.
    • Sistemi Yeniden Başlat: Sürücüleri kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • En Son Sürücüyü İndirin: Nvidia'nın resmi web sitesinden en son sürücüyü indirin. Sürücüyü grafik kartınızın modeline ve işletim sisteminize uygun olarak seçin.
    • Yönetici Olarak Kur: Sürücü kurulum programını yönetici olarak çalıştırın. Bu, kurucunun bilgisayarınızda gerekli değişiklikleri yapmasına izin verecektir.
    • Temiz Kurulum Yap: "Özel Kurulum Seçenekleri"ni seçin ve "Temiz Kurulum Yap" seçeneğini işaretleyin. Bu, önceki sürücü kurulumlarının kalıntılarını kaldırarak temiz bir kurulum sağlayacaktır.
    • Dijital Olarak İmzalı Sürücüleri Etkinleştir: Windows Güvenlik Ayarları'nda "Dijital Olarak İmzalı Sürücülerin Uygulama Zorunluluğu" seçeneğini devre dışı bırakın.
    • Uyumsuz Yazılımları Kaldır: Sürücü kurulumunu engelleyebilecek üçüncü taraf yazılımlar, örneğin ekran yakalama araçları veya donanım izleme uygulamaları gibi yazılımları kaldırın.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra, Nvidia grafik sürücünüz başarıyla kurulmalıdır. Sorun devam ediyorsa, Nvidia destek forumlarına başvurun veya Nvidia müşteri desteğiyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • - Lütfen 2 tane Aynı Konu Acmayalim Yukardada Aynı Konu Var
  • kopgitleyn61 kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartı modeli ne,.. WhQl ile beta serisi olması gerek.. hangisini denedin ikisini de denedin mi?
  • Bir sürü driver denedim hiçbiri olmadı Ekran Kartı Nvidia Geforce 9400 gt
  • Şuradan otomatik cihaz belirleme kullanarak yükle driveri yanlış driveri yüklüyürsun sanırım

http://www.nvidia.com.tr/drivers
  • Taradı Otomatik tarama Başarısız diyor
  • bilen yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskisini tamamen kaldır sil ondan sonra kur....
  • Bu seferde Bole Diyor

resim:

http://n1309.hizliresim.com/1f/4/s988u.png
  • Bilen yok mu ya ?
  • ya sen setupu açtığında bütün tik işaretlerini kaldırıyor musun.SEÇİLMEDİ yazıyor kardeşim.ilk iki aşamayı geçtikten sonra hızlı ve gelişmiş var sen gelişmişi seç sonra ;

Nvidia Grafik sürücüsü Kurulum Başarısız

Resimdekiler gibi yap.temiz kurulum olsun yani herşeyi sıfırayıp baştan kur.

• setup u açıyom bi ekran geliyo nvidia grafik sürücüsü diye bekliyom sonra o hata geliyo
  • Yaff kaldıramamışsın ondan güvenli modda gir ordan kaldır sonra kurulumu yapp
  • Güvenli moddan nasıl girecez ?
  • bilgisayar açılırken f2 f12 yazar o sırada f8 bas sal birkackez siyah ekran gelecek orda güvenli mod var onu sec devam et...
  • denedim güvenli mod la girdim ne driver i kaldırıyo nede indiriyo yine aynı hata yı veriyo

• Bilen yok mu ya ?
  • cevap yazan yokmu ?
  • format at artık bence sen yapamıyorsun ama son çare formattır.
  • format olmas yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.