Bildirim
W10 için kaç gb usb bellek gerekir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
8 yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Emin misin hocam nasıl o kadar küçük oluyor
Valla ben martta freedos bilgisayar aldım o zaman 8gb'lık flash bellek kullanarak yükledim windows 10'u. Ardından 15 liraya lisans anahtarı çaktım mis. _____________________________ -
quote:
En az 8GB alanı olan blank bir USB flash sürücü veya medya oluşturmak istiyorsanız boş bir DVD (ve bir DVD yazıcı) Üzerindeki tüm içerik silineceği için boş bir USB veya boş bir DVD kullanmanızı tavsiye ederiz.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 20 Temmuz 2020; 13:9:52 >_____________________________ -
Lisans anahtarı nerden alınıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 20 Temmuz 2020; 14:54:24 >_____________________________
-
Kodu mail olarak atıyolar değil mi hocam yani kargoyla gelmiyo heralde demi .D
Evett mail :D _____________________________ -
Sağol dostum laptop bir gelsinde hayırlısıyla yapıcam bakam w10'u
ne aldın aga _____________________________ -
Excalibur g770 aldım.baya araştırdım asus uygun fiyata yoktu olanlarda eski modellerdi.
Hp modeli vardı ama işlemcisi düşüktü o modelin.
Lenova zaten pek bulamadım çok az bana uygun.
Acer nitro ve excalibur arasında kalmıştım.
Ram ve kasayı açtığında garantisi bozulmuyor excaliburun ama acerda garanti bozuluyor bu yüzden excalibur aldım.
Sadece hafızası az ssd 240gb ama birkaç ay içerisinde 1tb hdd alırım diye düşünüyorum hayırlısıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazernus651 -- 20 Temmuz 2020; 15:56:55 >
hayırlı olsun _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X