Şimdi Ara

w tuşu sorunu(monster Q47W650SR02)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler daha bugün Q47W650SR02 MONSTER® Q47W650SR02 15.6" marka laptop aldım.test ederken bir durumu fark ettim.w tuşu çok çok hassas daha basmadan parmağımı üzerine getirince basıyor :( daha ilk günün heyecanı kursağımda kaldı ya...
    ne yapmamı önerirsiniz beyler direk yetkilileri arayıp durumu anlatıp garantiye mi göndersem değişimmi istesem acaba? her iki durumdada kaç günde bana geri döner biligisayar acaba?

• Arayıp onlara sorarsanız daha fazla yardımcı olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplama makina normaldir birebir değişim isteyin yeni aldiysaniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxema -- 2 Şubat 2014; 16:42:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxema

Toplama makina normaldir birebir değişim isteyin yeni aldiysaniz

aslında makina sağlam başka bir sorunu yok sadece w tuşu çok çok hassas öyleki tuşa basmadan bile parmağımı üzerinde tutsam yazıyor.perşembe satın aldım cumartesi geldi cumartesi akşamı farkettim buggünde kapalıydı sanırım telefona cevap veren yoktu.bilemiyorum ne yapsam.garantiye göndersem ne kadar zamnda gelir birebir değişim hakkımda var ama ellerinde varmı makina bilemiyorum ya ondada başka bir sorun çıkarsa ...
  • Evet, bugün kapalılar. Muhtemelen yenisiyle değiştirirseniz daha hayırlı olur sizin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence birebir değişim yaptır iade istesen bile 6 ay sonra anca alırsın paranı. servise gonderirsende bilgisayarsız kalırsın kimbilir ne zaman yaparlarda gönderirler sökecekler bakacaklar belki onarıp tekrar takacaklar bakarsın yeni klavye takarlar laptop zaten yap boz gibi garantisi bile bozulmuyor istediğin kadar sök tak lego mübarek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.