Şimdi Ara

w/l oranının önemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal maçlarda w/l nin önemi nedir ? Rankedlere başlarken felan bir katkı sağlarmı acaba?
    Ben bu oranın iyi oynamaya bağlı oldugunu düşünmüyorum dün 5v5 lik maçta 3v5 oynadık gayette iyi oynadım(oynadık) ama yenildik mesela..

• Sanıırım takımlara falan girerken lazım oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: E R K

Sanıırım takımlara falan girerken lazım oluyor

Peki ortalama bir takım bu oranı kaç olarak istiyor hocam bilginiz varmı?
  • +9 şu anda benim w/l daha önce jungle alan olmazken şuan baya baya jungle alıyorlar. kısaca -20 olursa bitiksin +20 olursa iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

+9 şu anda benim w/l daha önce jungle alan olmazken şuan baya baya jungle alıyorlar. kısaca -20 olursa bitiksin +20 olursa iyisin

+30dan 1 günde +20ye düşürdüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: egehal

quote:

Orijinalden alıntı: E R K

Sanıırım takımlara falan girerken lazım oluyor

Peki ortalama bir takım bu oranı kaç olarak istiyor hocam bilginiz varmı?

Pek bir bilgim yok reis
  • Bi gun 2 win aliyorum sonraki gun 3 lose sonra 4 win sonra 3 lose diye gidiyo bende. -6 farki kapatamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç W gereklidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyal

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

+9 şu anda benim w/l daha önce jungle alan olmazken şuan baya baya jungle alıyorlar. kısaca -20 olursa bitiksin +20 olursa iyisin

+30dan 1 günde +20ye düşürdüm :(

seri lose olunca takımda ona göre kötü geliyo premade gir biraz dahada yükseltirsin
  • Şuan -7 benim..
    Yani yaklalşık bi +20 mi yapmalıyız ?
  • Takımlar oyuncu alırken normal W/L oranınıza değil rankeddaki liginize, ardından da oynayışınıza bakar genelde. Normal W/L oranınızın yüksek olması, genellikle kazanan dai oyuncularla eşleşip daha kaliteli maçlar oynamanıza ve kendinizi geliştirmenize olanak verir sadece.
  • TRde +50 +40 arası değişiyor ama yine afk yine feeder geliyor np
  • Beraber oynadigin insanlar o orana gore eslestiriyor onemi o

• TR de işe yaramıyor.
    Ancak diğer sunucularda örnek;west de oynadığın oyunlarda w/l oranına göre eşleştirme yapıyor.

Ranked da puan,eğer oyuncu çok ise puan+w/l oranı demişti birisi.
  • iyi oynayıp oynamamana bağlı benim +67 idi +63'e düştü 2 leave attım sanırım. şu an +63.
  • Lol yeni matchmaking sisteminde w/l oranına göre takımalrın oluşacağını söyledi söylemesie fakat tr serverında böyle bir şey söz konusu değil.Çünkü az sayıdaki oyuncuya bu sistemi uygulayamıyorlar.+200 luk hesabımda bile -100 luk hesabımda attığım oyunlardan bir farkını görmedim.Daha iyi bir oyun için oyuncu sayısının artması lazım
  • Normal game wl oranım +24 tr deyim. Normal oyunumda jungle var hep. Ama bazı kişiler tr pişmanlıktır diyip duruyor hiç jungle görmüyoruz diyorlar nedense benim her oyunumda jungle var ve gayette kaliteli oyunlar var.

• +80 ^^
  • -25 benim 5 maç taşıyorum,3 maç yeniliyorum fark kapanıyor en fazla 2-3 artıyor yani.Düzeltemiyorum.
  • Benim +60 az önce adam jungle blueyu çaldırdı diye küfredip çıktı dert etme sen w/l işini
  • solo için konuşuyorum, w/l oranı şans ölçerdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.