Şimdi Ara

W e b t e y i z . c o m Sebepsiz Yere Hesabımı Sildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mesajı üçüncü defa yolluyorum (forum yetkilisi tarafından siliniyor galiba)

w e b t e y i z com firmasından 6 ay kadar önce web sitem için hosting hizmeti satın aldım. 3 hafta kadar önce siteye ulaşılamadığını tespit ettim. Her zaman MSN’den görüştüğüm firma yetkilisine yine MSN’den ulaşmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Ulaşabildikten sonrada şikâyetimi bildirdim. Aylık bant genişliğini doldurduğum için hesabımın silindiğini söyledi(dikkat edin hizmetin durdurulduğunu değil silindiğini söyledi). Bana haber vermeden silemezsiniz bant genişliği aşmanın da bir bedeli vardır neyse ödenir zaten alırken sormuştum bunu dedim.

Sonra tamam inceleyelim dediler ve bana yeni bir hesap açtılar. Tabii ki eski bilgilerim ortada yok(sadece site dosyalarını değil veritabanını da silmişler). Muhtemelen sunucu veya işletim sistemi değiştiriyorlardı veya buna benzer bir çalışma yapıyorlardı. Bu arada 3 hafta geçti ve sonunda bana spam mail listesi oluşturduğum ve bunun için hesabımın silindiğini söylediler(madem böyle kanunen yasak bir iş yaptım neden tekrar hesap açtınız).

Site ne bant genişliği geçilecek kadar aktif bir siteydi ne de spam mail göndermek için uygun bir siteydi. Zaten spam mail göndermek suç teşkil ediyor. Tespit edilmesi çok kolay insanın böyle bir şey yapması için aptal olması gerekir. Sonuç olarak firma tutarsız gerekçelerle tüm bilgilerimi sildi ve MSN’de "isterse Sabancı olsun yine sileriz" gibi bir ifade kullandılar. Firmaya ödediğim para 25 YTL, fazla bir şey değil ama ticari bir site olsaydı ve firmanın önemli verileri bulunsaydı hepsi kaybolacaktı.

hosting arayan arkadaşların dikkatine....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinbey1 -- 9 Temmuz 2006; 1:31:02 >

• bence hakaret boyutuna getirmeden elestirin bu pek dogru olmaz ;)

yaptıkları gercekten iyi degil dediginiz gibi umarim sizin gibi diger kullanıcılarıda kötü bir deneyim yasamazlar
  • kalitesiz firmalarla çalışınca
    sonucu bu oluyor
  • bir terslik olmazsa bu firmaya (herhalde firma bile değildir evin bir odasında çalışıyorlardır)
    hizmet karşılığı fatura vermemekten güzel bir ceza gelecek...
    kaliteli hizmet almak isteyen arkadaşlar fatura konusuna dikkat etsinler
    bu tip kişilerden uzak durun...
  • webteyiz.com hosting panel diye tanıttıkları entrenix panel.sanırım kodlarla oynamışlar.nedense agorahosting sayfasını çağrıştırdı bnde.o kdr da referans edinmişler.hayret..
    edit: dial up erişim paketleri mi:S nası bi yerdir burası..bu kadr şeyi ewden yönetmeleri mümkün deil gibi sanki..nası bi ciddiyetsizlik size karşı yaptıkları anlamış deilim..yeni bir turkticaret vakası mıyız demeye çalışıorlar...yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 5 Temmuz 2006; 22:00:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

****.com hosting panel diye tanıttıkları entrenix panel.sanırım kodlarla oynamışlar.nedense agorahosting sayfasını çağrıştırdı bnde.o kdr da referans edinmişler.hayret..
    edit: dial up erişim paketleri mi:S nası bi yerdir burası..bu kadr şeyi ewden yönetmeleri mümkün deil gibi sanki..nası bi ciddiyetsizlik size karşı yaptıkları anlamış deilim..yeni bir turkticaret vakası mıyız demeye çalışıorlar...yazık..

dogru söylüyosun bende şimdi baktım anasayfaları bile nerdeyse birebir aynı
    kullandıkları resim gif v.s. bile değiştirmemişler...hatta fiyatları bile aynı..
    tahmin ettiğim gibi firma bile değiller demekki...
    avukat arkadaşa bu bilgiyide ileteyim hemen
    çok teşekkürler ince bir ayrıntıyı yakalamışsın:):)
  • KAtılıyorum. 3-5 kuruş fazla verip kurumsal şirketlerden hizmet almak bence daha iyidir..

Önüne gelen Hosting firması açtı bu ülkede...

quote:

Orjinalden alıntı: yigit_konur

kalitesiz firmalarla çalışınca
    sonucu bu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 6 Temmuz 2006; 9:15:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: şahinbey1

quote:

Orjinalden alıntı: aspci

****.com hosting panel diye tanıttıkları entrenix panel.sanırım kodlarla oynamışlar.nedense agorahosting sayfasını çağrıştırdı bnde.o kdr da referans edinmişler.hayret..

dogru söylüyosun bende şimdi baktım anasayfaları bile nerdeyse birebir aynı
    kullandıkları resim gif v.s. bile değiştirmemişler...hatta fiyatları bile aynı..
    tahmin ettiğim gibi firma bile değiller demekki...
    avukat arkadaşa bu bilgiyide ileteyim hemen
    çok teşekkürler ince bir ayrıntıyı yakalamışsın:):)

şu şirket(!)ten bi dial up erişm paketi alalım yaw.ixir in de ismini deiştirip webteyiz mi yaptılar acaba:D

• bu w e b t e y i z c o m la benim aramdada şöyle bir olay geçmişti
    asp.net kullananlar bilir framework 1.1 ve framework 2.0 var
    bunlar hala sunucularında 1.1 kullanıyorlar açtım telefonu sordum
    ben uygulamamı 2.0 a taşıdım sunucunuzda 2.0 yüklediniz değilmi dedim
    hayır dediler nedenini sordum daha inceliyoruz bir çok açık varmış dediler
    :):) ne açığı dedim yaa nerdeyse bütün hosting firmalarında
    2.0 standart hale geldi bunlar hala inceleyeceğiz diyorlar
    acemi oldukları belliydi senin dosyaları silmeleri normal yani :):):)
  • Sitenin Altındaki Bilgi
    Copyright 1999 - 2006 Webteyiz.Com

Domain Whois Sorgusu
    Domain Name: WEBTEYIZ.COM
    Updated Date: 05-apr-2006
    Creation Date: 13-oct-2004
    Expiration Date: 13-oct-2006
  • Valla üzücü bi durum.Gerçektende dikkatli olmak gerekiyor.Belli zaten acemi oldukları.Bi çok saçma sapan şeyler var sitelerinde. Oneex kardeşim iyi bi şey yakalamışsın ama o herzaman tutmayabilir.Domain yenitletme diye pek bilinmeyen bi yöntem var oda olabilir.(o adamları tanıdığımdan falan değil ha yanlış anlamayın :) ) . Örneğin ben winturk.net'i 2000'de aldım whois'de 2004 görünüyor.
    Neyse son söz olarak Arkadaşlarında dediği gibi gerçekten firma olan biyerden almak. ( Turkticaret gibi )
    Kolay gelsin.
  • Öncellikle geçmiş olsun. umarım fazla bir kayba uğramamışsınızdır. Ama bu gibi şirketlerle tabi şirket ise çalışmadan önce araştırma yapmak gerekiyor. DH bunun için uygun bir ortam. Umarım arkadaşlar hosting seçerken bu hostingi kullanmamaya özen gösterirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.