Şimdi Ara

VW Tiguan Sport & Style 4x4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
60.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Tiguan Sport & Style 1.4 TSI 150 BG 4x4 inceleme fırsatınız oldu mu? Araç hakkında olumlu olumsuz önerileriniz var mı? Vergi ve yakıt avantajı olan bir SUV araç ve dizaynı da bana çok güzel geldi. Deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi? Siyah metalik renk kullanım açısından zor olur mu? Araç golf'ün büyüğü ve daha şık görünümlüsü gibi. Ya da Tourag'in küçük kardeşi diyelim. Tabi iç kısmı onun kadar donanımlı ve güzel değil doğal olarak.
    Yakıt sanırım 9-10 lt/100 km gibi şehir içinde.
    Bilgisi v önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

Orjinalden alıntı: oscarmiller

Her zaman bir miktar indirim payınız vardır. Takas yoksa, peşinse vs. daha fazla şansınız olabiliyor indirim için. 4x2 en baz olanıydı, 2000 Eur farkla 4x4 alınabiliyor. 4x4 olması şart değil tabi ki ama zevk meselesi. Sürüşte farkı hissediyorsunuz.Bu tarz araçlar için bence 4x4 olmalı.Sonuçta hem şehir hem arazi aracı diyebilmek için sadece yüksek olması değil 4x4 olması da gerekli. Viraj, kaygan zemin, yokuş vs. gibi sürüş şartlarında çekiş farkı var.Araç denge durumuna göre çekişi 4 teker arasında elektronik olarak dağıtıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ers-in

merhaba,benim sormak istedigim bayiler su siralar liste fiyatina indirim yapiyorlar mi? birde 4x2 ile 4x4 arasindaki fark tam olarak nedir ? yani 4x4 4 cekisli ama gercekten gerekli mi?

tesekkur ederim cevap icin sakincasi yoksa yazabilir misiniz nekadar indirim aldiniz ? tam olarak fiyat hesaplamak istiyorum karsilastirma icin cunku bu arac ile qashqai arasinda dusunuyorum. ikisi hakkinda yeni bir topic actim degerli goruslerinizi ordan paylasabilirseniz cok memnun olurum->http://forum.donanimhaber.com/m_29277999/tm.htm

• Sport&Style 4x4 olanını aldım ben, derin metalik siyah renk farkı ödedim. Yani liste fiyatı 33.500 Eur + 600 Eur metalik renk farkı = 34.100 Eur.
    Anlaştığım fiyat ise 33.000 Eur oldu. (+895 TL plaka,mtv vs.)
    4x2 Sport&Style'ın baz fiyatı ise sanırım 31.500 Eur.
    Qashqai ve Tiguan konusunda açtığınız başlığa yazacağım. Sanırım 1.6 4x2 benzinli olan Qashqai ile kıyaslama yapıyorsunuz, 54.000 TL liste fiyatı.
    Bence söylenecek çok söz olabilir bu karşılaştırma hakkında. Bir başka deyişle Nissan Almera ile VW Golf kıyaslaması yapmak gibi. Tercihen ben donanıma değil ama marka ve kaliteye para ödemeyi seçerim.(Binerken de rahat edersiniz artı satarken de) Ancak tabi ki güvenlik, iç mekan, dış görünüm + en gerekli temel donanımlar olmak kaydıyla ki bu da VW Tiguan'da yeteri kadar var bence. Görüşlerimi yine açtığınız başlıkta belirtirim.

tesekkur ederim cevap icin sakincasi yoksa yazabilir misiniz nekadar indirim aldiniz ? tam olarak fiyat hesaplamak istiyorum karsilastirma icin cunku bu arac ile qashqai arasinda dusunuyorum. ikisi hakkinda yeni bir topic actim degerli goruslerinizi ordan paylasabilirseniz cok memnun olurum->http://forum.donanimhaber.com/m_29277999/tm.htm

• Fotoğraf hala çekemedim ancak aşağıdaki link ten incelerseniz iç görünüm vs. bilgi verici fotoğraflar var.Gri iç mekanlı olan (koltuklar bende deri değil) aynısı diyebilirim.İç mekan malzeme kalitesi güzel.Navigasyonlu geniş ekranlı Radyo CD-MP3 yok tabi ki. Onun yerine normal ekranlı Radyo CD-MP3 çalar var, yeni gelecek passatlara da aynısından koyacaklarmış bu arada.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3438866

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın resim koyarsanız seviniriz.

• Orjinalden alıntı: oscarmiller

Fotoğraf hala çekemedim ancak aşağıdaki link ten incelerseniz iç görünüm vs. bilgi verici fotoğraflar var.Gri iç mekanlı olan (koltuklar bende deri değil) aynısı diyebilirim.İç mekan malzeme kalitesi güzel.Navigasyonlu geniş ekranlı Radyo CD-MP3 yok tabi ki. Onun yerine normal ekranlı Radyo CD-MP3 çalar var, yeni gelecek passatlara da aynısından koyacaklarmış bu arada.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3438866

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın resim koyarsanız seviniriz.

Almanya da tanıdığınız varsa Türkiye ye gelirken RSN-510 (biraz pahalı diğer adı MFD3) veya MFD2 yi getirtebilirsiniz. Almanya da vw alırken yanında bu cihazları hediye ediyorlarmış ki, 350 euro ya getirtebiliyorsunuz. Buradaki sıkıntı ise media adaptör ve tv free interface (araç hareket halindeyken görüntüyü kesen yazılımı bloke edici) Q5 e bakıp tiguan ile kıyaslıyacağım aradaki fark değermi değmezmi diye? Tekrar kazasız belasız kullanmanız temennisiyle.

• _____________________________
    2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri

• www.dod.com.tr adresinde de satılık Tiguan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw Golf Plus
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.