Şimdi Ara

VW T-Roc Style 2025 Model Aracımı 02.12.2025 Tarihinde Aykan Otomotivden Satın Aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

02.12.2025 tarihinde Aykan Otomotiv'den T-Roc Style paket aracımı teslim aldım. Kasım ayı kampanyalarından faydalanmak istedim. Aracı 2.157.000,00 TL'ye aldım. Araçla ilgili birkaç sorum olacak. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

* Aracın kumandasının orta kısmında bagaj açma düğmesi var ama bagaj açılmıyor. Eski aracım 2016 model VW Jetta 1.2 TSI Bluemotion'ın bagajı kumandadan açılıyordu. Bu özelliğin 2025 model bir araçta olmamasına anlam veremedim. Elektrikli bagaj için 15 KTL fiyat aldım. Yaptırsam garanti bozulur mu?

* Aracın iç kısmından bagaj açılmıyor mu? Özellikle otoparklarda ve AVM'lerde kolaylık oluyordu.

* Harita okuma özelliği yok. Bunu nasıl aktif edebilirim? Gizli özellikler açılıyormuş diye duydum ama garanti bozulmuyor mu?

* Kumandadan cam açma ve kapama yapılamıyor mu? Bu özellik eski aracım Jetta'da vardı.

* Gizli özellik kapsamında araçta başka neler yaptırabilirim?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Sağlıcakla kalın,

Güney Sönmezocak

• Yetkili servis dışında yaptırırsanız ve sebep bulmak isterlerse garantiniz bozulur. mesela elektrik aksamında sorun yaşadınız bakarlar bagaj modifiyesi var çat garanti dışı kalır, veya servis bakımında görürler yine aynı hesap. Kalır demiyorum kalabilir diyorum biraz servise kalmış bir tutum. Teknik olarak tüm arabalarda opsiyonel donanım için alt yapı var. Yani o pakette eklenebilecek donanımları sonradan ekleyebilirsiniz. kumandadan cam açma yok kapatma var. kilitlerken basılı tutarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 7 Aralık 2025; 2:15:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektrikli bagaj olmadığı için kumandadan sadece kilit açılır, suv veya hatchback de sedanda ki gibi bagaj kendiliğinden kalkmaz.

Anahtardan camlar açılıp kapanıyor muhtemelen multimedyadan ilgili özellik kapalı, kontrol edin.

2024 ve 2025 araçlarda SFD2 kilit olduğu için dışardan yapılan her işlemde extra ücreti oluyor? İlgili ücret yurtdışına ödeniyor. Yani şu an için mantıksız.

Elektrikli bagaj için orjinal mi değil mi sorgulayın. Yan sanayi tayvan malı ürünlerde çokta. Garanti sadece bagajı etkiler diğer yerleri etkilemez. İlerleyen zamanda duruma göre yaptırırsınız. Elektrikli bagaj T-roc ta ara ara opsiyon olarak geldi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.