Şimdi Ara

VW Sıfır motor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski bir transporter tipi aracım var, motorunu değiştirmek istiyorum ama bu konuda hiç tecrübem yok.. Passat 1.9 dizel motor alıp takabilirsin dediler, bu sıfır motorlar Vw servislerinde satılıyormudur? Yada sıfır olarak nereden temin edebilirim? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler

• Sadece motor degistirmekle bitmez.Bence aracinizi satip istediginiz motorda bir arac alin.
  • Teşekkürler cevap için fakat ben aracımı satmayıp yeni motorla aracımı kullanmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transporter tipi aracım var derken anlamadım. bir transporter aracınız mı var yoksa aynı tarz ve kasaya benzer başka markaya ait bir araç mı var? Bizim 2006 model 1.9 transporterımız vardı sattık. 1.9 motor rampalarda hiç çekmiyor haberiniz olsun. passat motoru da transportera nasıl takılır bilemiyorum zira passatta motor geniş ve hava filtresi kapağı büyük. transporter da motor çok dar bir alanda ve daha küçük duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

transporter tipi aracım var derken anlamadım. bir transporter aracınız mı var yoksa aynı tarz ve kasaya benzer başka markaya ait bir araç mı var? Bizim 2006 model 1.9 transporterımız vardı sattık. 1.9 motor rampalarda hiç çekmiyor haberiniz olsun. passat motoru da transportera nasıl takılır bilemiyorum zira passatta motor geniş ve hava filtresi kapağı büyük. transporter da motor çok dar bir alanda ve daha küçük duruyor.

Marka : Volkswagen
    Model : 1998
    Tipi: Transporter 2.0 TDI Van
  • Bizim aracımız Vw T3 84 model.. Aracı satmak istemiyorum.. Motoru değiştirmek istiyorum fakat bu konuda da çok bilgim yok, çıkma temiz ikinci el veya sıfır motor bulabilirim diye düşünmüştüm

• Servis dışında yeni motor bulmak zor. Ancak serviste bile 15 yaşın üzerindeki aracın motoru sipariş edilebilir mi bilmiyorum. Belki aynı motor hala devam ediyorsa bir modelde olabilir. Ancakk ne olursa olsun 10000 liranın altında olacağını hiç düşünmüyorum. Motor değişince sorun bitmeyecek şanzıman turbo vs vs birde ruhsatın yenilenmesi gerekecek. Ben olsam rektefiye yaptırırdım. Eğer kurtarmayacak durumda ise hiç bulaşmaz satardım. Az bir masraf değil sonuçta eski bir araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vw polo hangi motor?
    geçen yıl açıldı
    Skoda sıfır araç yağ eksiltme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faturalı şekilde istediğiniz motorun bloğunu ve üst kapağını alarak sanayiede rektefiye ettirirseniz daha ucuza gelir.Tabi motor numarası ruhsata işlenecek vs. bu yüzden ekstra masraflar çıkacak.2.0 motorun şanzıman oranları 1.9'da kullanılan oranlardan daha uzun olacağından çekiş sorunu yaşayabilirsiniz 1.9 motor ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.