Bu Polo aracına zirkonia 6J * 15 orjinal alaşımlı jant taktıran var mı? VW serviste 4 jant ve kilitli bijon takımı için 1175 Tl para istediler. Dışarda tanesi 125 TL den CMS nin var. ama 6 J değil 6,5 J .Problem yaratma ihtimali olabilir. Bu bok yiyen lastik ebadı için 6J piyasada yok.
arkadaşlar günaydın
1.4 polo nun benzin ışığı göstergesi yandımı ortalama kaç km gidiyor ??
en az 70-80 km gider. tabii şehiriçi mi şehirdışı mı buna göre değişir. açıkçası resmi bir veri yok. en azından ben ulaşamadım. bu yol bilgisayarının standart olmayışı gerçekten şaka gibi ve çok kötü.
Buluşmadan kareler..
quote:
Orijinalden alıntı: erdim11 Buluşmadan kareler..
Başka yokmu foto erdim...
soldan sağa: erdim11, markis, melomen
dosyalar bıraz buyk oldugu ıcın tek tek atablıyorum abı:S
..
şimdilik bu kadar.)
Arkadaşlar merhaba.Bir aksilik olmazsa ilk arabamı alıcam.Yarın bir araca bakmaya gidiyoruz.Hem ilk arabam olması hemde burada tecrübeli ve bilgili insanların olması sebebi ile sizlere de fikir danışmak istiyorum.Araç 99 polo.1.6 klimalı benzinli 125.000 de.araca 12.000 tl istiyor.Eğer dediği gibi temzi bir araçsa 11.500 e falan almayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
Hararet göstergesi de opsiyon desinler tam olsun :)
göremedim arkadaş
Yok hararet göstergesi.
Resimler güzel, Boavista jantlar 15" replika mı?
16 replika .)
quote:
Orijinalden alıntı: pandelis
şehiriçi kullanmdan bahsediyoruz. hem şehiriçi kullanım hem de bazen 150-170 zorladığını söylüyor arkadaş. ben karma kullanımda 600 km falan yapmıştım ama tüm çentikler bitmişti. sonrasında da en fazla 50 km giderdi herhalde. şehiriçi full depoyla 745 km + 2 çentik. bence hayal ürünü. kimse kusura bakmasın. o 2 çentik en az 100 km gider çünkü. 845 km 45 litrelik bir benzinli araçla olur mu hiç allah aşkına?
not: 450 km tam depoyla tabii ki az.. ona ben de katılıyorum ama onda da sürüş tarzıyla ilgilidir vitesleri düzgün atamıyordur belki arkadaş. düşük viteste kullanıyordur vs.
Selam, Beyler şimdiye kadar hiç yarım depo benzin almadım, herzaman sonuna kadar fullerim. Dün depoyu fulledim, depoda çeyrek kaldığında gösterge 654 km deydi. Tam fullediğimde yarım depoya geldiğinde göstergede 500-530 Km gibi gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: erdim11
şimdilik bu kadar.)
resimler çok güzel çıkmış...güzel bi buluşma olmuşa benziyor...
arkadaşlar siz sis farını serviste mi taktırdınız ve ne kadar verdiniz ???
bana 700 tl fiyat verdiler sis farı için
iyi fiyat vermısler ben 800 e yaptırdım gunduz farlı 700 olmasında bisey olabılır (gunduz farsız) :S cunku bazı yerlerde fiyatlar 50 ıle 100 tl arası artıs olablıyor
valla bilmiyorum artık, sis farı ne kadar dedim 700 TL diyince sormadım artık başka bişey
benim bundan önce corsa vardı sis farı herşey dahil 120 ye takıyorlardı adamlar...ama yan sanayi
yan sanayi oyledır ama şans tarafı cok var herkesın aracı hemen hemen sıfır olunca orjınal takan daha cok var kıyamıyor kımse aracına bende dahıl=) gunduz farlı olması verdıgınız parayı hakedıyor ama o da bır gercek:D