Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana hergün uyar abi bu arada linkte adres ve harıta vardır arkadaslar gelmek ısteyenler içinhttp://fesmekan.mynet.com/mekan/havuzlu-bahce-2?order=3
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

polo nun dijital klimalı olanlarıda varmış , bugün gördüm bayide ..500 tl gibi bir fiyatı var dediler ..

http://img210.imageshack.us/i/30092009172.jpg/

Bence 500 TL farkı verip Dijital Klima taktırmak lazım. Arabanın görüntüsünü çok güzel yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

Bu fiyatlara Polo alınmaz..!!!

POLO FİYATLARI DÜŞMÜŞ:)

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

• arkdaslar sımdı ctesı mı kahvaltı pazar mı karar verelım =)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8084

Selam beyler, benim POLO 1.4 85 benzinli, depoyu fulleyince (yedek dahil) 200 TL ye doluyor. Son iki çentik kaldığında 737KM yi gösterdi ve bu şehiriçi. Bahçeşehir de oturuyorum işim şişlide ve sürekli şehiriçi kullanıyorum. Mahmutbeyden çıktığımdada fırsat bulduğumda 150-170 zorluyorum. Ama yinede çekişi sanki biraz zayıf, daha önce 2004 Citroen Xsara HDI 70 Bg kullanıyordum. O araç çekişte daha iyiydi. Harcama için ne diyorsunuz? Çekiş için devirli kullanıp motoru açmakmı lazım?

bende de 1.4 polo var daha 3200 km de ben bir depo ile 450 ancak yapıyorum. sizinki ile arada bu kadar fark nasıl oluyor. acaba bi servise mi götürmek lazım. birde fatihte oturuyorum sürekli dur kalk ve sabah ve akşam trafiğin yoğun olduğu saatlerde kullanıyorum lütfen yardım.

• son iki çentik kaldığında 737 km göstermesi imkansız gibi bir şey. hem de şehiriçi değerlerde. ayarlarda veya sizin hesabınızda bir sorun olmalı :) 48 lt benzinle 800 km gidiyor demek istiyorsunuz herhalde? dizeller bile o km ancak yapıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chllngr57

quote:

Orijinalden alıntı: t8084

Selam beyler, benim POLO 1.4 85 benzinli, depoyu fulleyince (yedek dahil) 200 TL ye doluyor. Son iki çentik kaldığında 737KM yi gösterdi ve bu şehiriçi. Bahçeşehir de oturuyorum işim şişlide ve sürekli şehiriçi kullanıyorum. Mahmutbeyden çıktığımdada fırsat bulduğumda 150-170 zorluyorum. Ama yinede çekişi sanki biraz zayıf, daha önce 2004 Citroen Xsara HDI 70 Bg kullanıyordum. O araç çekişte daha iyiydi. Harcama için ne diyorsunuz? Çekiş için devirli kullanıp motoru açmakmı lazım?

bende de 1.4 polo var daha 3200 km de ben bir depo ile 450 ancak yapıyorum. sizinki ile arada bu kadar fark nasıl oluyor. acaba bi servise mi götürmek lazım. birde fatihte oturuyorum sürekli dur kalk ve sabah ve akşam trafiğin yoğun olduğu saatlerde kullanıyorum lütfen yardım.

arkadaşın hesabında bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum bendede 1,4 manuel var yarım depoyla şehiriçinde (izmirde) 350 km yapıyorum. tam depoyla 450 km çok çok az

• şehiriçi kullanmdan bahsediyoruz. hem şehiriçi kullanım hem de bazen 150-170 zorladığını söylüyor arkadaş. ben karma kullanımda 600 km falan yapmıştım ama tüm çentikler bitmişti. sonrasında da en fazla 50 km giderdi herhalde. şehiriçi full depoyla 745 km + 2 çentik. bence hayal ürünü. kimse kusura bakmasın. o 2 çentik en az 100 km gider çünkü. 845 km 45 litrelik bir benzinli araçla olur mu hiç allah aşkına?

not: 450 km tam depoyla tabii ki az.. ona ben de katılıyorum ama onda da sürüş tarzıyla ilgilidir vitesleri düzgün atamıyordur belki arkadaş. düşük viteste kullanıyordur vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandelis -- 31 Mart 2011; 17:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

arkdaslar sımdı ctesı mı kahvaltı pazar mı karar verelım =)?

patron pazar yapalım mümkünse.c.tesi çalışıyorum maalesef.ben pazar 10-11 gibi uygun diye düşünüyorum.fikri olan arkadaşlar beyan edebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

arkdaslar sımdı ctesı mı kahvaltı pazar mı karar verelım =)?

patron pazar yapalım mümkünse.c.tesi çalışıyorum maalesef.ben pazar 10-11 gibi uygun diye düşünüyorum.fikri olan arkadaşlar beyan edebilir...

tamam pazar olsun usta varmı gelen kahvaltıya polocular nerdesınız:) ? ?
  • 3 kişi olduk pazar kahvaltı ıcın 2 beyaz bir 1 siyah polo ,varmı gelen ilk bulusmada bende oradaydım dıyen .)?
  • quote:

3 kişi olduk pazar kahvaltı ıcın 2 beyaz bir 1 siyah polo ,varmı gelen ilk bulusmada bende oradaydım dıyen .)?

melomen neredesin sesin çıkmıyo hiç. pazar 10 seni de bekliyoruz, erdim ben pazar 10 da oradayım kardeş...
  • quote:

quote:

3 kişi olduk pazar kahvaltı ıcın 2 beyaz bir 1 siyah polo ,varmı gelen ilk bulusmada bende oradaydım dıyen .)?

melomen neredesin sesin çıkmıyo hiç. pazar 10 seni de bekliyoruz, erdim ben pazar 10 da oradayım kardeş...

%83,21 gelirim
    pazar minik bi işim var ama gelirim
    inşallah...

• ekmek yok abi =) oglen halledersın ufak ısını =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

quote:

%83,21 gelirim
    inşallah...

melomen hep çok yoğunsun. başbakan bile senden daha müsait... 'sahibinden Full yoğunluk.............'

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

quote:

%83,21 gelirim
    inşallah...

melomen hep çok yoğunsun. başbakan bile senden daha müsait... 'sahibinden Full yoğunluk.............'

gelecem dediyse gelir
    kızlar ben belki 10 değilde 11 gibi gelirim ama kesin gelirim
    şöyleki bi arkadaşı esenler otogara bırakmam gerek önceden söz vermiştim o yüzden c.tesi demiştim ama onu 10 gibi otogara bıraksam en fazla 11 de yanınızdayım

• 11 olsun abı o zaman markıs e de uyarsa?
  • quote:

11 olsun abı o zaman markıs e de uyarsa?

Ok dir o zaman 11 de Fesmekan-Florya'dayiz...görüşmek uzere...
  • quote:

quote:

11 olsun abı o zaman markıs e de uyarsa?

Ok dir o zaman 11 de Fesmekan-Florya'dayiz...görüşmek uzere...

11 de fesmekandayız tamamdır...
  • aynen abı florya tren ıstasyonunun florya tarafına bakıtıgınızda gozukuyor ztn. sahıl yolundan florya sapagında Shell benzınlıgı gecın yol ıkıye ayrılır florya yolunu yanı duz takıp edın ısıklardan sonra ılk sol havuzlubahce
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.