Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aranıza katılıyorum. Bugun kaporayı yatırdım 1.6 comfortline tdi için.
    Insallah pisman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chllngr57

arkadaşlar sıfır polo 1.4 benzzinli almayı düşünüyorum acaba serviste hız sabitleyici ve park sensörünü kaça taktırabilirim

hız sabitleme 400-500 arasıydı + işçilik var tabi. park sensörünü ikram olarak istemeyi deneyin :)
  • quote:

arkadaşlar sıfır polo 1.4 benzzinli almayı düşünüyorum acaba serviste hız sabitleyici ve park sensörünü kaça taktırabilirim

park sensörünü bedavaya getirin :D
    ancak hız sabitleyici için 1-2 ay beklemen gerekebilir

bu arada, internetteki bilgiye göre konfor paketinde hız sabitleme, park sensörü ve lastik basınç göstergesi toplam 1000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakdemir -- 12 Ocak 2011; 21:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsecer

Ben de aranıza katılıyorum. Bugun kaporayı yatırdım 1.6 comfortline tdi için.
    Insallah pisman olmam.

şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullan
    pişman olmıyacağını düşünüyorum
    kaliteli bir araç alıyorsun
  • arkadaşlar geçtiğimiz 1-2 saat içerisinde vw fiyatları güncellendi
    fiyatlarda beklenildiği gibi ortalama 1000-2000 tl arası bir artış var
    muhtemelen yaza doğru bir zam daha olacaktır.
    2011 senesi 2010 a göre biraz tuzlu olacak
  • Geçen ay alanlar tam zamanında almışlar fiyatlara zam geldi 13 Ocak itibariyle.
    Hız sabitleyici sonradan takılmıyor.
    Taktıranlar da var ama henüz servislerde yeni pololara pek tercih edilmiyor.
    Bu konuda servislerin bile bir standradı yokken taktırmak pek sağlıklı olmayabilir.
    Park sensörü de Cobra marka 350TL işçilik hariç.Ama alırken bastırırsanız belki park sensörünü bedavaya getirebilirsiniz.
    Tabi en önemlisi galerilerde araç bulabilirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 12 Ocak 2011; 23:05:16 >
  • Merhaba
    Ben de;
    POLO 1.6 TDI 90 PS Comfortline SİYAH" sipariş verdim. Şubat ayı içinde teslim alacağım.
    Aynı arabaya sahip olan, izlenimlerini yazan arkadaşların mesajlarını dikkatlice okuyorum.
    Arabayı teslim alıncaya kadar; izlenimler benim için heyecan verici oluyor.:)

Herkese kazasız günler dilerim.
    "POLO 1.6 TDI 90 PS Comfortline SİYAH" sahiplerinin yeni mesajlarını ve araba fotoğraflarını bekliyorum.
  • arkadaşlar 1.4 benzinli polo nun yakıt tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz
  • quote:

arkadaşlar 1.4 benzinli polo nun yakıt tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz

fabrika verisi ş. içi: 8lt/km ama bi arkadaş 8,4lt/km yakıyormuş
  • Ben de bugün polo 1.4 85PS comfortline teslim aldım. Fiat ve Fiesta kullanmış biri olarak diyebilirim ki bu kadar hafif bir direksiyon zevki yaşamamıştım . Aracın bence tek eksiği bu kadar paraya bir yol bilgisayarının olmayışı .
  • arkdaşlar kısmetse bu hafta içinde 1.4 benzinli poloyu alacağım sıfır araç için boya koruma gibi neler yaptırabilirim tavsiyeleriniz
  • quote:

arkdaşlar kısmetse bu hafta içinde 1.4 benzinli poloyu alacağım sıfır araç için boya koruma gibi neler yaptırabilirim tavsiyeleriniz

yetkili bayii boya korumayı tavsiye etmiyor
    ancak kaput koruma yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakdemir

arkadaşlar bugün polo 1,2 tdi ı teslim ettiler.
    araçla ilgili sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Hayırlı olsun.
  • Selam Polo dostları

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'

97 polo da bu gösterge mevcut ortadaki acaba yol bilgisayarı mı ? yakıt tüketim değerini vs. gösterirmi.
    sanırım değil ama gende bir bilene sormakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonioMontana -- 18 Ocak 2011; 12:31:11 >
  • merhaba arkdaşla 5 günlük 2011 1.6 td polo sürüş deneyimi paylaşmak istiyorum
    abimin hanımı juke almaya karar verdik bayiye gittik baktık kırmızı juke bizim yüzyıldır bildiğimiz kırmızı değil bordo gibi birşey araç zaten tek kelimeyle baştan savma sanki ortaya karışık birşey yapalım demişler juke olmuş neyse nizde bazgeçtik
    direk altura gittik polo baktık 1.6 td dsg şansıman comfortline aldık fiyat 37500 tl bu arada
    cuma günü yengem arabayı bana verdi biraz kullanmak için bende 5 gündür sürüyorum ve izlenim aynen şöyle
    1)bu fiyata bu araba çok ama çok fazla (tanıdık olmasa 38500 aşağı vermiyorlar)
    2)37500 tl para verdik ne sis farı var nede çelik cant nede dijital klima
    3)aracın bağajı çok ama çok küçük
    4)arka koltukta en fazla iki kişi seyahat eder
    5)dsg şansıman iyi değildi daha fazla beklentim vardı yada
    ha hep kötü hiç iyi yokmu diyene
    var sadeceiyi yol tutuş ve sessiz bir motor başka birşey yok
    bence bu paraya polo mu birdaha düşünün sadece WW için bu para çok

• dsg'nin tam olarak nesinden memnun kalmadınız? daha detaylı açıklarsanız? daha önce hangi otomatik veya yarı otomatikleri kullanmıştınız. yorum yapmışsınız ama çok müphem yorumlarınız.
  • valla vites geçişleri zayıf bugün rampada kaldım dik bir rampa idi kırmızı ışık yandı bende park adlım daha sonra vitrese geçtim araba kalkmadı bende tiriptoniğe attım öyle zor bela kalktım bence dsg abartmamk gerek reno edc bile daha iyidir emin olun
  • ben dsg kullanıyorum hiçbir rampada böyle bir şey başıma gelmedi. sürdükçe dsg'ye alışırsınız birkaç gün sürmekle fikir veremezsiniz bence. türkiye'de polo için dsg'de tek eksik zannımca hill-hold olmamasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

valla vites geçişleri zayıf bugün rampada kaldım dik bir rampa idi kırmızı ışık yandı bende park adlım daha sonra vitrese geçtim araba kalkmadı bende tiriptoniğe attım öyle zor bela kalktım bence dsg abartmamk gerek reno edc bile daha iyidir emin olun

kaç kere edc kullandın merak ediyorum???
  • valla benim kendi kanatim bu ve doğuşa yolunuz düşerse birgünıkab n araçlarda hep arza genelde dsg şaısnman dır
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.